N, R, P hukassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja artolainen, 22.11.2013.

  1. artolainen

    artolainen Gearhead

    Mitähän mahtanee olla tapahtunut kun 3-speed automaatissa on kokoajan vaihde päällä, elikä N,R ja P asennoissa kiikku liikkuu eteenpäin myös, auto ei liiku työntämällä,1,2,3 vaihteet toimivat ajaessa suht normaalisti
     
  2. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    miten lootan kyljessä vipu liikkuu? käynnistyykö vaihde päällä? onko vaijerivetoinen vaihteensiirto?
     
  3. zejk

    zejk 1st gear

    :lol:
    Jos kyseessä on mopar niin siinä pitääkin lukea R.I.P.
     
  4. artolainen

    artolainen Gearhead

    Vaijeriohjaushan tuossa ja vipukin liikkuu(kuten pitää?)
    Jollakin tapaa se on kuitenkin sekaisin kun 1 on kuin P. 2 ja D toimii lähestulkoon normaalisti paitsi että 2 luistaa enemmän kuin ennen. N toimii kuin D. R ja P yrittää eteenpäin muttei liiku mihinkään. Minkäänlaista vapaatilaa ei ole missään pykälässä, elikä autoa ei voi työntää eteen eikä taakse.
     
  5. pas2

    pas2 Gearhead

    Oikeanlainen shifteri?
     
  6. artolainen

    artolainen Gearhead

    ihan alkuperäinen siinä on paikoillaan. sen verran pitää vetää takaisin että laitos liikkuu eteenpäin työntämällä mutta vaatii tuplat enemmän voimaa kuin ennen ja taakse ei edes vaikka navasta yrittäisi pyörittää 2m jatkovarren avulla
     
  7. pas2

    pas2 Gearhead

    Mopar? Ford? Opel? BmW? Scania?
     
  8. NURMALE

    NURMALE 1st gear

    Mopsin laatikosta kun leikkaa panta kiini niin tekee muistaakseni juuri tollasen ilmiön, mutta eihän tästä ota helvettikään selvää mikä laatikko kyseessä, salaisuuksien verho näissä kysymyksissä yleensä auttaa, varsinkin jos haluaa vastaukseksi kaikki mahdollisuudet maan ja taivaan väliltä.
     
  9. artolainen

    artolainen Gearhead

    ihka oikea gm tuote, ehkä se ei tykänny fordsonin ja audin seurasta. pääsi tuo koppanan esittely unohtumaan kun jokainen kulkuväline alkoi korpilakkoon samalla viikolla, yhdessä yhtä, toisessa toista <[8)
     
  10. artolainen

    artolainen Gearhead

    On jokseenkin tutumpi aihe kun pykälät alkavat luistamaan. Tuollaiselta jumittamiselta on tullut jäätyä paitsi (tähän asti)
    Kiitos & Kumarrus
     

Kerro tästä muillekin!