Buick special/skylark -64 .....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Joh.3:16, 8.11.2013.

  1. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Kyssäriä pukkaa..Kellään tietoa minkämalliset alunperin olleet 2d coupen takamatkustamon kyljen verhoukset?Tällä hetkellä suora kovalevy.Kuuluuko olla mitään pokkauksia ym. ihmeelisyyksiä..Täh?
     
  2. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Noh,tuota ei luulisi olevan vaikeaa laittaa hakusanaksi:Buick Skylark 1964 interior kun netti kerran on... sieltä tuleepi näköjään läjäpäin kuvamateriaalia ja linkkejä jotka johtaa verhoilujen valmistajiin tuolla Ameriikassa eli taalat tiskiin VISA:n tai PayPalin muodossa ja Jouluksi on uudet verhoilut kuusen alla paketissa.... :lol:
     
  3. Jupe

    Jupe Gearhead

    Otan huomenna kuvia, nyt illalla on ulkona autokatoksessa ihan turha yrittää mitään järkevää. Laitan jokusen näytille ja sanot sitten riittääkö vai haluatko jostain suunnasta lisää.
     
  4. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Eipä vielä löytynyt mitään mullistavaa mistä pääsisi vertaamaan 2d skylarkin ja vastaavan specialin verhoilujen eroja.Jotain eroja löytyy,mutta mitä??
     
  5. olle

    olle 3rd gear

    Tamraz Parts myy ainakin ihan laadukkaita sivuverhoiluja 64 Skylarkiin
     
  6. Jupe

    Jupe Gearhead

    Ei saameri, unohdin ihan täysin sen kuvaamisen! Sorry... nyt kyllä nolottaa...
    Mutta onneksi auto on kotona, omassa tallissa joten liimaan otsaani muistilapun ja kuvaan huomenna.
     
  7. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead


    Ei paniikkia....homma etenee,pienin askelin... 8)
     
  8. Jupe

    Jupe Gearhead

    Non niin, päivän kun ihmettelee otsasta roikkuvaa muistilappua, niin jossain vaiheessa muistaa hommaankin tarttua. Tässä olisi tällaiset räpsyt, kohteena '64 Skylark. Saatko mitään selkoa vai otetaanko uusia toisista kuvakulmista?

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  9. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Jahas siinähän ne,hyökkäs suoraan silmille.Nää kuvat riittää mainiosti,Onko mahdollista että specialin penkki on leveämpi.Voisitko mitata niin pääsisi vertaamaan.
     
  10. Jupe

    Jupe Gearhead

    Ok, laitetaan taas uutta muistilappua otsikkoon, huomiseen menee kun tässä jo vähän niinkuin kalsarisillaan istuskellaan.
     
  11. Jupe

    Jupe Gearhead

    Mittasin penkin leveydeksi 133 senttiä, täsmääkö Specialin mittoihin yhtään?

    Niin tai siis toi mitta on niiden verhoiluiden väli, jakkara voisi vapaana ollessaan olla hitusen leveämpi.
     
  12. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Do dii tuli vääntäydyttyä koslan sisälle.Eipä tähän hätään löytynyt kuin 30m mitta.No sillä sai kuitenkin mitattua.Eri levysethän noi,Specialissa 146cm.Eli takaverhous kuulukin olla perus yxinkertainen vailla tota Skylarkin hienoa 'kyynärnojaa'...Kiitos Jupe kun viitsit jeesata.Moon syvästi liikuttunut.
     
  13. Jupe

    Jupe Gearhead

    Eräs wanhan liiton / pitkän linjan harrastaja sanoi minulle kerran että Buick miehet pitävät aina yhtä. Tiedä sitten pitääkö tuo kuinka paikkaansa, mutta mielellään sitä tällaisissa asioissa avuksi on. Harmittavasti vain alkuun unohdin koko homman täysin.
     
  14. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead

    Homma toimii..... 8)
     

Kerro tästä muillekin!