ihmeellisiä ostajia taas liikkeellä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja steelofamerica, 4.4.2010.

  1. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Juu,paras tapa on viestillä kysyä neljää eri autoa ja soittaa kolmesta eri autosta, sitten vielä ihmetellään miksi kukaan myyjä ei ota kyselijää tosissaan..klovnin nyt kun vaan tuntee heti kun sen havaitsee...
     
  2. pikileka

    pikileka 3rd gear

    Ei siinä jos ei ole sitä luvattua välirahaa niin ilmottais sitten ainakin, mutta kun ei.. Näissäkin kaupoissa ollut kyse muutamien satasien välirahoista.
     
  3. jope5

    jope5 Gearhead

    tän tarinan otsikon pitäisi olla ihmeellisiä myyjiä.tulipahan ostettu renkaat 295/50/15 MUHOKSELTA matkahuolto toimitti renkaat.Myyjä kehui että renkaat hyväkuntoiset,tasaisesti kuluneen ja pintaa 6mm..Renkaat kotona tarkistin oli tullut täyttä paskaa pari pussillista eli renkaat kuluneet n.1 mm. pintaa ja sitten ajettu leikkurilla pintaa n.6mm. eli kankaisiin asti,5cm.laidasta aivan siloinen.No soittelemaan myyjälle että mitä paskaa oli lähettänyt.No myyjä kehumaan että ihan hyvät renkaat ja jos en ole tyyväinen renkaisiin niin myy eteenpäin.
    Että tälläinen renkaan myyjä löytyy MUHOKSELTA

    Minä en ainakaan uskalla ottaa vastuuta tuollaisista renkaista jos jollekkin sattuu jotakin.renkaat on nyt tuhottu rälläkällä kylet auki.

    rahat meni vaikka kyselin perään enään ei uskalla myyjä vastailla puhelimeen vaikka yritin asiallisesti asiast keskustella,että tälläisiä harrastajakin täältä löytyy.
     
  4. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    tollasesta huijauksesta olis pitänyt ottaa jo kuvat renkaista ja laittaa nimimerkki tänne esille. Sinuna laittaisin vieläkin jos ei rahoja kuulu takaisin.
     
  5. jope5

    jope5 Gearhead

    kuvat on renkaista katotaan nyt auttaako tää kirjoitus mihinkään
     
  6. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    no pistä ainakin kuvat esille osioon "aivan hyvät patentit"... :odroll:

    Tai "hassut kuvat", kuuluisi ennemmin ehkä sinne... :rotfl:
     
  7. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Juurikin näin jos on pokkaa moiseen toimintaan myyjänä niin varmasti kantaa myös suoraselkäisenä työnsäjäljet muidenkin arvosteltavana.

    On varmasti ollut aikaa jyrsiessä miettiä mitä tekemässä.

    Kuvat ja tiedot jakoon niin osataan väistellä kyseistä niksipirkkalaista harrastajaa.
     
  8. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Voevoe,kauheetahan tuo on. Mut mitä odotat jos ostat ihan tosissaan vanhat käytetyt renkaat jollain emailien vaihdolla????
    Ei v...u! Uudet tollaset rinkulat maksaa kai jotain 150E/Kpl...Mut ei kai sitä ny tosiharrastaja kaupasta mitään osta?
     
  9. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    No miksi ostaa kaupasta jos toiselta harrastajalta saa puoleen hintaan???
     
  10. Damned

    Damned Gearhead

    Huom! Emailin käyttö rengaskaupoissa voi vaikuttaa renkaiden kulutuspintaan!
     
  11. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Oliks tää vitsi?
    Jos ei,niin vastauksen löydät edellä olleesta mielenpahoituksesta hieman kulahtaneista kumeista.
    Mut jotkut ostaa vaik kalsaritkin käytettyinä kai,mulla ei moiseen ole varaa!
     
  12. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Sun pahoittelusta oli luettavissa että olis pitänyt ostaa uudet kun on niin halpoja ja emaililla ostelu on riskialtista. Miten olis eronnut vaikka jope5 olis soittanut??? Eikö puhelimessa pysty myymään paskaa laadukkaana tavarana?Ja jos uudet renkaat maksaa 300 ja itse saisin renkaat missä on 5-6 milliä pintaa 100 euroa niin kyllä ostaisin käytetyt.
     
  13. calkemp

    calkemp Gearhead

    Kyllä käytettynä voi saada ihan priimatavaraa ja tosiaan halvalla. Miksi ostaa kalliilla uutta jos voi säästää satasia hankkimalla hyvää käytettyä? Toki yllä mainitussa rengaskaupassa on ollu vahva kusetuksen maku myyjällä.
    Muhokselta kannattais varmaan hyvitellä rahoja takas......tai ostajan laittaa kuvat ja nimimerkki julkiseksi ettei myyjä kusettele enempää täällä.
    Sähköpostikyselyistä sen verran et olen nykyään aina tiedustellut sähköpostilla lisätietoja/kuvia jos kaupattava tavara on vähänkään kauempana. Myyjänkin on helppo lisäkuvat lähettää sitä kautta.. Olipa kerran täällä yks mielenkiintoinen harrasteauto josta yksi kuva ja hintaa n.10ke ja meillä oli välimatkaa reilut 600km. Kysyin lisäkuvia ja autonkunnosta tietoja niin vastaus oli:Tuu tsiigaan........ No en lähteny. Taisin olla se ihmeellinen ostaja :)
     
  14. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Niin, minä olen kai sitten tällainen kummallinen ostaja. Sain eilen tuon Mustangin Suomeen, jonka ostin amerikkalaiselta myyjältä puhtaasti sähköpostin välityksellä. Ei tullut soitettua kun asiat hoitui luontevasti ja luotettavasti sähköpostilla. Ja auto oli juuri sellainen kuin pitikin. Kyllä sähköposti on tätä päivää ja myyjienkin olisi se hyvä ymmärtää. Kun lähestytään asiallisesti sähköpostitse niin kyllä siihen kannattaa samalla tavalla vastata.
     
  15. jope5

    jope5 Gearhead

    näistä renkaista käytiin ensin sähköpostikeskustelu ja sitten vielä soittamalla varmistin tiedot ja ´paljon olen harrasteautoihin ostanut netistä mutta ei näin ole vielä petetty.ei tässä toi raha vituta niin paljon mutta jos luvataan asialliset renkaat niin kyllähän ne sellaiset pitäisi olla kun luvataan.kyllähän joskus 80 luvulla saatettiin 1 tai pari lisätä pintaa mutta ei kumminkaan 6mm. siloiseen renkaaseen
     
  16. Jupe

    Jupe Gearhead

    Tiedä sitten kokonaiskuvaa kirjoitusten takana, mutta jos sileäksi ajettuun renkaaseen on ajettu uraa syvemmäksi siten että kankaat paistaa, niin aika huijaukselta se minusta vaikuttaa.

    Kuvia näkyviin, niin sitten on faktaa mitä ihmetellä. Suomalainen kun ei taida uskoa ennenkuin näkee.
     
  17. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Oon huomannu että renkaista tulee monesti kinaa ihan auton allakin.

    Joku uuden auton ostaja myy just ja just yhden kesän ajettavina renkaita missö 6mm pintaa ja joku myy ihan nahkoja ihan hyvinä.


    Rälläkkä on silti jo aika raju peli.
     
  18. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Itsekkin ostin viime talven buikulaa talvirenkaat vanteineen od:n kautta. Toi jopa tohon paikalliselle abc:eelle ne mulle. Ja ei ollu hinnalla pilattu ja pintaa+nastoja oli.

    Kiitos vaan sulle, nimeäs en enää muista :oops:
     
  19. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Totta ostelin syksyllä käyttöautoa ja myyjä sanoi alla olevan juuri kesän loppuun menevän rengassarjan no todellisuudessa olivat juorukolosta/ patista vielä 5mm jäljellä eli yli 7mm kuviolla :eek:
     
  20. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Niin ootko muka multa ostanut?? :eek:
     

Kerro tästä muillekin!