727 rahisee??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja harley1000, 10.12.2013.

  1. harley1000

    harley1000 1st gear

    Haloo veljet & siskot. Kertokaa viisaat mikä riivaa 727 laatikkoa, ei luista, mutta pitää tyhjäkäynnillä rahinaa kun on pykälä päällä D,R,1,2 jos P tai N ei rahise? Öljyt mustat, mutta ei haise palaneelle? Vinkkejä kitoooos :odroll:
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Voisko turbiinin pultin kannat raapia suojapeltiin?
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Turbiinista vikaa kannattaa ettiä kun vaihde päällä siellä osa romuista pyörii ja osa on paikallaan. Vaihde vapaalla ja parkilla kaikki pyörii.
    Vika voi olla myös kampuran liian suuressa päittäisvälyksessä joka aiheuttaa ton Hain ehdotuksen.
     
  4. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Veikkaisin että turbiinin staattorin yksisuuntais kytkin rikki ja romut pyörii siellä sisällä, näin oli edellisessä lootassa jonka remppasin, tuli se turbiini siis avattua toki... Jos tuo staattori ei pysy paikoillaan liikkeelle lähdettäessa niin huomaa siitä että vaatii enempi kierrättämistä että alkaa auto liikkua, se tekee tosta turbiinista ns. momentinmuuntimen
     
  5. harley1000

    harley1000 1st gear

    Kyllä auto lähtee eteen ja taaksepäin ihan vaikka tyhjäkäynnillä. Rahina alkaa vain heti kun laittaa pykälän sisään? Nyt on vaan vähän liukkaat kelit lähteä kokeilemaan luistaako laatikko.
     
  6. harley1000

    harley1000 1st gear

    No niin lumet suli ja pääsin autoa testaamaan pihalle. Laatikko ei luista, tyhjäkäynnillä rahisee jos pykälä päällä, heti kun kierrokset lisääntyy ja auto lähtee vauhtiin rahina loppuu? Taas kun pysähtyy niin rahina alkaa??
    Ideoita....
     

Kerro tästä muillekin!