Explorer o/d valo vilkkuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa '4x4', aloittaja Slickbob66, 20.7.2012.

  1. Slickbob66

    Slickbob66 1st gear

    Jep.Kyseessä vm98 Explorer.20-50km ajon jälkeen od valo
    alkaa vilkkumaan.Vika ollut edellisellä omistajalla jo pari
    vuotta.Auto vaihtaa ja toimii normisti,valo vilkkuen od päällä
    ja ilman.Hommasin auton tänään enkä ehdi sitä pajalle viedä koska huomenna täytyy painaa mökille.Jollekin asia varmaan on tuttu ja vois
    valaista mua hiukan,mistä lienee kyse(anturivika?)Aattelin uskaltautua
    reissuun koska toi valoshow on jatkunut ties kuinkauan.Vikakoodin lukuun
    sit ens viikolla.
     
  2. CJ3B54

    CJ3B54 3rd gear

    Lue vikakoodit niin saat varmuuden. Yleensä jos O/D-valo vilkku, ei laatikko kytke ylivaihdetta. Ne muutama mitä on tullut vastaan on olleet solenoidivikoja.
     
  3. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Käyttääkö se turbiinilukkoa? se itsellä sytytteli tuota valoa. Muistaakseni jos laskee kuinka monesti se valo vilkkuu jaksottain, pystyy vähän haarukoida vikaa jo mikä sen aiheuttaa, toki testeri kertoo sen heti :) Tuo on aika tarkka siitä kun auto vertaa nopeuseroja keskenään moottorin kierroluvun ja laatikon sisäänmenoakselin kans keskenään, että jos havaitsee luistoa niin tiputtaa lukon pois ja alkaa tuikuttaa valoa.
     

Kerro tästä muillekin!