Tuning Sucks Cruising 4.1.2014 Kuopio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Slants, 13.12.2013.

  1. Slants

    Slants Gearhead

    Ohjattu Cruising,kokoontuminen Tehdaskatu 14 klo 14.00 ja lähtö klo 15.00. Ajetaan semmonen parin tunnin lenkki ja päädytään Neulamäen liikekeskukselle varmaan joskus viiden kantturoissa.Iltapilleet alkaa klo 21.00 live mussiikilla jo tutuksi tulleessa Ravintola Hunterissa Neulamäessä,ikäraja K18.
    Vapaa pääsy muillekin kuin talkoo porukalle koska vietämme järjestäjien rillumarei iltamia,tervetuloa kovasti kaikki!
     
  2. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

    Tulossa ollaan luisuttelemaan... ja jatkoillekkin.
     
  3. kurko71

    kurko71 Gearhead

  4. puna niska

    puna niska Gearhead

    En tule varmaan vieläkään mutta kuva ooon tod hyvä
     
  5. kurko71

    kurko71 Gearhead

    Tänään!
     
  6. Slants

    Slants Gearhead

    Järjestäjä kiittää kaikkia cruisingiin ja iltapilleisiin osallistuneita,oli mukava nähdä että niinkin moni saapui cruisailemaan joten tämän järjestämme ensi vuonna uudelleen. Erityis kiitos tuesta pitkämatkalaisille!
     
  7. kt9001

    kt9001 Gearhead

Kerro tästä muillekin!