Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. MrBubbles

    MrBubbles 1st gear

    joo ei se mitään rakettitiedettä oo. juuri näin, rauhassa mietiskellen ku tekee niin hyvä tulee :wink:
     
  2. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

    Hyvää jullea kaikille rämistelijöille!
     
  3. elmer

    elmer 3rd gear

    No hö.... Starttia vaihtaessa tuli pyöräytettyä etu kardaania niin kappas oikea ristikko antautunu...
     
  4. Impalala

    Impalala 3rd gear

    Vaihteiston solenoidipari vaihdettu tänä vuonna kuten myös vaihteiston lämpöanturi. Tosiaan kiihdytettäessä ei tunnu oikeen minkäänlaista vaihteenvaihtoa, pieni nykäsy vaan tuntuu eikä kierrokset tipu yhtään, edes pienellä oakaasulla kiihdytettäessä. Ja kyllä mun mielestä suht normaalisti liikkuu pakilla.
     
  5. chevy27

    chevy27 Gearhead

    Hyvää joulun aikaa kaikille Rämistelijöille!
     
  6. aba

    aba Gearhead


    Moros pitkästä aikaa tuli täälläkin lojuttua...
    Kun laitoin Jenkkijoen kippikitin kiinni, siirsin lavaa sen vajaa 10 cm taakse päin samasta tankkaus syystä. Apupyörien poskiin tai pyörän kaariin en koskenut, siinä ne renkaat rullaa kuten ennenkin. Uuden puskurin ja kiinnikkeet tein uudet ja passasin ne lavan kanssa. Korin korotus palat tarttis tehdä jotta saisin lavan hieman ylemmäs, nyt ottaa kiinni puskuriin ihan yläasennossa.
     
  7. Jantikka

    Jantikka 3rd gear

    Hupia Joulupäivälle, Ameriikan Joe kaverinsa kanssa lastaa Truckia kyytiin! Pitkä video mutta hyvä! Noinko ne Suomeen tuotavat autot lastataan, ne nivel ym murheet :)

    http://www.youtube.com/watch?v=Ut64bq9DBrs
     
  8. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Kippilavaa ei sitten tullut Rämistimeen joulupyhien aikana kun minä olen käsivammainen.. :(
    Mutta sain sentään ystävän avustuksella uudet rillat alle. 315/75R16 Hankookit nastoilla. Hyvin mahtuu pyörimään 5cm korotuspalan kanssa edessä. Ihan aavistuksen raapaisee lokariin puolikäännössä, mutta se korjaantuu kunhan tilaamani uudet etujouset ja tukivarret saapuu.
    Pikkuinen haitta oli siitä, että mittari näytti noin 10% liian vähän nopeutta todelliseen verrattuna, mutta se järjestyi näppärästi Mäkelän Autotalolla Järvenpäässä, kun pojat löi koodarin kiinni ja sääti "rev/mail" lukeman sopivaksi. Homma kesti vartin ja maksoi pari kymppiä. Että saa sitä palvelua marmoritiskilläkin aikaa varaamatta! :D
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  9. JyskyK

    JyskyK 1st gear

    Lisää tyhmiä kysymyksiä :D Mikähän mahtaa rotken etupäässä naputtaa/kolkottaa tasasesti? Kenties voisin paikallistaa äänen jopa enemmän apukuskin puolelle, mutta tästä en tosiaan ole 100% varma. Jarruun kun koskee niin ääni katoaa samantien paitsi sitten ihan hiiviskelyvauhdissa saattaa silloinkin kuulua satunnaisesti.
     
  10. Ck

    Ck Gearhead

    Etuvetarin ristikko, vääntele sitä jollain rengasraudalla ja kato onko löysää.
     
  11. O.J.

    O.J. 3rd gear

    Voi helvata kun pisti keittämään taas näiden lelujen kanssa. :rotfl: Kiinni oltiin Ramin kanssa ekaa kertaa. Ei sitten senttiä eteen eikä taakse kun kerran päätti aloilleen istahtaa! Tunnin ja vähän toistakin kaivoin lapion kanssa uomaa auki, mutta ei liiemmin toivoa herättäny kun tajusin että se vähäinen lumi mitä alla oli, olikin tykitettyä keinolunta jossa kivikova hangenkuori ja sisältö TODELLA tiivistä märkää. Ja perämurikoita myöten sinne humpsahdettiin.

    Mikäs tässä ny vituttaa tai hävettää, itehän sinne mentiin? No se, että kaveri joutui HILUXILLA kiskoo ameriikanjoen tekeleen kuiville. :poff: :poff: :poff:

    Mitäs tästä opimme? Ei toimi lukko takana ollenkaan, vai liekö tehdasvarustelussa jäänyt laittamatta, en oo ehtiny viel tutkimaan. Edessä sitä nyt ei olekaan. Ei paljoa kahdella pyörällä kolmea tonnia malmia pois suditella... Mitäs tässä aletaan kehitellä, paineilmalukkoja kumpaankin päähän vai palalukkoa taakse ja kitkaa eteen? :eek:
     
  12. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Se on toi märkä lumi sellasta paskaa ettei sieltä meinaa päästä vitullakaan irti. Käyttikseen paras olis paineilma lukot. Eteen en muuta laittaskaan.. voipi tulla jänniä tilanteita jos lukko napsuu päälle ja pois itestään. :lol:
     
  13. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    http://www.summitracing.com/search/prod ... on-systems
    Tuo taakse ja enemmän vauhtia penkkaan :)
    Powertrax on helppo laittaa avoimeen diffiin. Homma kestää noin tunnin ja kulkeminen paranee huomattavasti. Ei kilise eikä kilkata, ja toimii hyvin kun rulla mutkista läpi. Kaasua kun antaa kurvassa menee lukko kiinni. Se ei tunnu missään kesällä, mutta liukkailla mennään usein kylki edellä.
    [​IMG]
    [​IMG]
    Eteen voisi laittaa ilma/sähkölukon sitten joskus kun tulee rikkaaksi, toistaiseksi korvaan lukon hurjalla vauhdilla... :D
     
  14. Sami_H

    Sami_H 1st gear

    Kitkalukko takana toimii hyvin, kunhan ei laita liikaa liukastetta öljyn sekaan.. Eteen kaipais edullista kytkettävää. Ja laatikko kestää jos kikkari tiukalla tai aina pedal to the metal. Vai miten se oli..
     
  15. Epanen

    Epanen 1st gear

    Jaa nyttekö näin saetkaen auton ni vissii tulit tos loppukesäs vastaa järfenpäässä siin pohjoisväylällä.
     
  16. Tanelim

    Tanelim 2nd gear

    ainako olen tilapäisesti jumissa tai jotaki kotteroa kiskon penkasta niin auttaa huomattavasti kun puottaa ilmat pois renkaista. eteen joku 0.2bar ja taakse vielä vähemmän. mulla on 35x12.5 16x9" vantella ei ole ainakaan vielä lähteny pois päältä. kannattee kokeilla tuntuu niinkö ois telat alla. pysyy kelkkareitilläkin pinnalla ja hiihtolavulla. :soosoo:
     
  17. Epanen

    Epanen 1st gear

    Onks kellää jäänny 2" koropaloja eteen ylimmääräseks?
     
  18. simu_l

    simu_l Gearhead

    Ja jos tuon jälkeen vielä alkaa nurkittain suttaan niin hieman jarrulla ahistaa niin taas mennään vähä syvemmälle :D
     
  19. Saetkae

    Saetkae 3rd gear

    Jeps, Sipoo, Järvenpää, Malmi linjalla tulee eniten liikuttu. =D
    Minulla on 2" nyloniset koropalat edessä ja ne jää ylimääräiseksi kunhan kontti USA:sta saapuu tuossa tammi/helmikuun vaihteessa. Samalla jää ylimääräisksi alle 1/2 vuotta (~5000km) alla olleet Rancho RS9000 säädettävät iskarit ja avaamattomassa paketissa olevat säädettävät Rancho RS9000 iskarit taakse.
    Koropaloista pyynti 50,- Iskarit 70,-/kpl

    Tuu vaikka käymään, oon kotona 6 tammikuuta saakka. 050 5864528
    ja Kotimäentie 190, Martinkylä/Sipoo :D
     
  20. Epanen

    Epanen 1st gear

    No helkkari. Kiinnostais ne iskaritkii kyl sit. Katsuri sano perstuntumal ku kärrii olin katsastaa, ni et ois oikeenpuole etuiskari kuolemaisillaa:) vois tulla käväsee piipahtaa jossaivaihees.
     

Kerro tästä muillekin!