Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. kp

    kp Gearhead

    voi olla ettei tule myyntiin mutta tuossa muutama kuva
    toi Carolinassa oleva sininen on todella heikossa hapessa
    tuli syksyllä sitä katseltua livenä

    http://s240.photobucket.com/user/vintagebuick/library/1958 Cadillac motorhome?sort=3&page=1
     
  2. FoCoMo

    FoCoMo 1st gear

    Huom kaikki netti-urpot tohon 51 cadiin on ilmaiset puhelut siitä vaan kertoon että tuun hakeen kun ensin saan oman myytyä tai jotain muuta sontaa, myös viimeistä hintaa voi kysyä ilmatteeksi, kuvia ei varmaan kannata kysyä kun niitä jo on tossa ilmossa..
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Taitaa olla Rositaa edeltävä omistaja ne kilsat ruuvannut, joten turhaa sitä Rositaa on vaivata typerillä kysymyksillä kadonneista kilsoista.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Näät on kyllä tämmösiä mutta onhan se totta että ei tuosta paljon hinnat muutu oli sitten 200tkm tai 400tkm.


    Tää ja vastaavat ketjut on parhaita näitten seuraamisiin vaikka moni itkee ja näkee vaivaa kun näitä tongitaan ja jobbareitten hintoja äimistellään. Ei tosin nyt ihme kyllä hetkeen...
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Vituttaako jos jotakuta moinen kampe kiinnostaa?
     
  6. Reijo Kosander

    Reijo Kosander 1st gear

    Onhan Hondran mittaria joku voinu ruuvata ylöskin. Miksei se vituta ketään?
     
  7. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Kävi vaan muutes mieles et jos rosita ei oo tietonen kilsojen katoamisesta ja edellinen omistaja ne ruuvannu veke nii mahtaneekohan se edellinen omistaja kohta juosta puukko seläs :D
     
  8. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

  9. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Ei ainakaan kuvassa näytä kauhean lämpimältä! :rotfl:
     
  10. 12345678910

    12345678910 Gearhead

  11. zejk

    zejk 1st gear

    En tiedä kuuluuko tämä varsinaisesti tähän osioon mutta tuli mieleeni kun lueskelin näitä. Pojan auton päälle peruutti rattijuoppo vuosi sitten. Vakuutustarkastaja, seksuaalinen suuntaus asujen perusteella hieman poikkeava, tuli katsomaan autoa ja ensimmäiset sanat olivat: ettehän te tästä autosta itsekkään paljon maksaneet. Mitä vattua ! Auto oli katsastamaton jne, hitsattiin, katsastettiin ja tehtiin kansiremontti, laitettu vannetta sun muuta. Mielestäni aivan eri hintainen silloin. Ihmettelin mistä se tiesi hinnan millä oli nettiautossa myynnissä kunnes erään ison merkkiliikkeen kolaripuolen työnjohtaja sanoi että vakuutustarkastajilla sellaiset tunnukset nettiautoon millä näkevät vanhat ilmot hintoineen.
    Olenkin miettinyt että jos ostaa halvan auton niin kannattaa varmasti tekaista pari huuhaa profiilia ja kierrättää autoa siellä ja nostaa hintaa varmuudenvuoksi :)
     
  12. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Ei sinne sen ihmeellisempiä tunnuksia tarvita, ei tarvitse edes kirjautua sisään. Kaivaa halutun ilmoituksen esiin, ja jos se on jo esim. myyty (ei siis näy enää hintaa), niin kuvauksen alta löytyy "lataa/tulosta"-nappi. Sitä kun painaa, niin ilmoitus aukeaa PDF-muodossa, ja siinä näkyy myös pyyntihinta.
     
  13. M

    M Gearhead

  14. Jupe

    Jupe Gearhead

  15. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Ja antaa myyjä jo rehellisen kuvan itsestään myynti ilmoituksessa...
     
  16. M

    M Gearhead

    viimeisin mitä ite oon nähnyt niin noin 4000 eur.
     
  17. Jupe

    Jupe Gearhead

    voi vee... olis pitänyt tarttua aikoinaan kun siihen oli mahdollisuus...
     
  18. Karpo69

    Karpo69 1st gear

  19. Reijo Kosander

    Reijo Kosander 1st gear

    Hyväkuntoiselta vaikuttaa, mutta tuollaiseen autoon ainoa oikea kone on V8. Sääli, että edes ovat tehneet vajailla moteilla.
     
  20. passerby

    passerby Gearhead

    olen periaatteessa samaa mieltä, mutta työkaverilla oli samanlainen vuotta vanhempi, 3.5 bensa, ja kysyttäessä heppu vakuutti että kyllä sillä pärjää! :) kysyin, että miten riittää puhti esim. ohituksissa motarilla, niin hyvin kuulemma riitti. itse en ole kyseisellä automallilla koskaan ajanut.
     

Kerro tästä muillekin!