taas pukkas uutta veekasia...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja tampio, 14.12.2005.

  1. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Eilenhän tuo tosiaan tuli, ehjänä ja kaikkee..
     
  2. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kumma juttu, kestotilauksen jatkon hinta onkin vain 39,90. kappas no ei sitä parane katkaista kun lehden taso on parantunut parin viime vuoden aikana huimasti ja selvästi on toimituksessa huomioitu nettirutinoitakin. ehkäpä autobildin toimittamiselta on alkanut löytyä aikaa perusteellisemmin tehtävän harrastelehden tekemiseen. hyvä näin.
     
  3. esmi

    esmi Gearhead

    Kait aika yleistä että kalliit ns.harraste autolehdet tulee enemman ja vähemmän ehjinä!? vai onko jakajasta kiinni!Nyt tuli ehjänä kun tuli muovissa! tosiaa turhan usein revenny jostain! suurin osa tilaajista varmaa säilyttää lehtensä!ekan V8:sin minkä sain oli 7/79 ku tuli sairaala lähtö 14v ikää sen jälkee kaikki tallessa ja vanhempiakin tullu hommattua ku vastaan tullu!1/78,1/79 ja 6/79 puuttuu!kaikki muut ok paitsi ne jakajan repimät!.
     
  4. TiM

    TiM 1st gear

    Hyllystä löytyy 1/78 numerosta alkaen kaikki, paitsi että lopetin tilauksen kesällä ja ihmettelin, ettei puhelinmyyjät alkanut soittelemaan. Kunnes tänään soitti todella kohtelias vanhempi rouva/neiti ja tuli sorruttua halpaan hintaan... 8)
     
  5. Antti.K

    Antti.K Gearhead

    mitähän on tälläisen kokoelman arvo jos on kaikki V8 numerot vuosikansioissaan hyllyssä ?

    t,Antti
     
  6. impala67

    impala67 Double Gearhead

    arvo on ostajan ja myyjän välinen kompromissi. satasesta ylöspäin?
     
  7. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Lieneekö ollu ennenaikaan enempi arjen tekniikkahommia nuissa lehdissä,meinaan kun ei ollu vielä netistä tietoa niin on saattanu olla lehti isommassa arvossa kun nykyään,vois luulla ainakin. Mulla ainakin lehti on melko puhtaasti kuvien kattelua,tekniikkatietoa tulee lähinnä haettua tuolta ison veden takaa,netin välityksellä siis.. -86 vuoden veekasit on itelle ensimmäiset mitä tuli pikkupoikana lueskeltua.
     
  8. MarkoT

    MarkoT 2nd gear

    Miksiköhän siinä uudessa numerossa olevan 28 rodin entistä omistajaa ei mainittu vaikka on esitelty ennenkin lehdessä entisellä omistajalla ryyditettynä??
     
  9. Lclassic

    Lclassic 1st gear

    Mitä jos Jarmo Markkanen tekisi seuraavaan lehteen jutun vaikka lehden lopettaminen puhelimitse, miten se onnistuu? Olen jo muutamaan kertaan soittanut eikä vastausta tuu ku kaikki asiakas palvelijat on varattu?? Huonoa asiakas palvelua ainakin tuo on kun ei yhteyksiä saa. Eikä lehden sisältö ole ollut enää pitkään aikaan mielenkiintoa herättävää.
     
  10. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Ne on varmaan kaikki (1?) ihan oikeasti varattu kun ihmiset lopettaa kestotilauksia että voi ottaa sitten taas puoleen hintaan uuden tilauksen. :wc:
     
  11. Lclassic

    Lclassic 1st gear

    Luulis et voisivat nyt ottaa enempi ku yhen työntekijän lisää noilla hinnoilla, tietty markkanen joutuu varmaan maksaa siitäkin ku joku rakentaa sen auton ja eukolleen et se pysyy kotona.
     
  12. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Taas tuli sorruttua ostamaan kun 2 yhden hinnalla mutta ei ollu sen arvoista, jos nyt älyäis olla ostamatta tai sortuis vain jekkirautaan
     
  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  14. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Kohta joku perustaa Eroaveekasista.fi
     
  15. Lclassic

    Lclassic 1st gear

    Irtisanottu netissä ja siitä hyvästä saan koko loppuvuodeksi maksaa tuon painokelvottoman lehden.
     
  16. tcb62

    tcb62 Gearhead

    V8 magazine, Suomen ensimmäinen amerikkalaisista , rakennelluista sellaisista, kiihdytysskaboista/-peleistä, britti/amerikan/rakennelluista motukoista, himamaan/ulkomaan näyttelyistä/tapahtumista ja yleensä koko jenkkiautojen ympärillä olevasta kulttuurista kertova........ "alan" erikoislehti. Toivottavasti V8 magazine elää vielä kauan laadukkaana (ajat muuttuu ja aikojen trendeihinkin mukautuvana peruskuviota unohtamatta). Hienoa että on tullut markkinoille loistavia uusiakin "alan" lehtiä, toivottavasti se kaiken aloittanut eka "alan" erikoislehti pysyy elossa, kulttuuria ei ole ilman eilistä?
     
  17. impala67

    impala67 Double Gearhead

    en kyllä tajua mitä niin kamalan surkeaa tuossa lehdessä joidenkin mielestä on että tänne pitää ylpeänä ilmoitella kun onnistuu tilauksensa lopettamaan. mielestäni hienosti oli otettu nostalgia teemaksi
     
  18. Squarebird

    Squarebird 1st gear

    Onkos Markkanen syönyt evääsi, kun näin katkerana täällä vuodattelet :oops: Helppoahan se on toki puun takaa huudella... Olisi muuten mielenkiintoista kuulla, mitkä ovat sinun meriittisi kotimaiselle jenkkiautokulttuurille, Markkasellahan ne ovat kiistattomat :eek: Pienenä kuriositeettina vaikka Markkasen kautta aikain ensimmäinen suomenkielinen jenkkiautokirja Hot Rod 31 vuoden takaa - revihän siitä :wink:
     
  19. homer

    homer Double Gearhead

    Ja kirjoitteli alan juttuja Vauhdin Maailmaan vissiin jo 1970-luvun puolella?
     
  20. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Sen enempiä lyttäämättä legendaarista V8 -lämiskää, niin minulle se tuli aikoinaan muutaman vuoden, mutta oikeasti lehtien hinnat vain on tässä maassa ihan yleisestikin ottaen sillä tasolla että mulla hirttää kiinni, enkä ole tilannut Suomessa enää lehtiä vuosikausiin.

    Sen enempiä mainostamatta muiden lehtien erinomaisuutta tai halpuutta niin mainitsenpa vain, että tuossa vuosi takaperin olin rapakon takana työreissulla, niin siellä ostin pari kappaletta paikallisesta marketista Hemmings Muscle Machines -lehteä ja kun tutkin lehtien väliin survottuja lappuja tarkemmin, niin havaitsin, että aika messeviä tarjouksia lyövät joulun jälkeen ja suht pienellä lisäinvestoinnilla toimittavat lehteä Suomeenkin. Alkuun otin vuoden testitilauksen ja myöhemmin tarjosivat vielä lisää numeroita samaan hintaan. No nyt tulee sitten vuoteen 2017 saakka kyseistä lämiskää ja hinta kotiin toimitettuna oli meikäläisen lompsalle passelit 1,80e per lehti...

    Pointti? Ei oo sellaista, kunhan totean omalta kohdaltani, että ymmärrän 100%:sti miksi lehdet on täällä kalliimpia kuin ämeriicässä - mutta ei se ymmärrys mun lompakkoa ole paksuntanut yhtään; kahdesta minulle samantasoisesta tuotteesta valitsen halvemman.

    -JJ-
     

Kerro tästä muillekin!