KANSALAISALOITE,VAIKUTA SATELLIITTIPAIKANNUS IDIOTISMIIN

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja el borrachitos, 19.12.2013.

  1. -JJH-

    -JJH- Gearhead

    Tässä on ne kaksi pointtia, jonka vuoksi myös tämä etälamautin-case pitäisi saattaa avoimeen keskusteluun; eritoten tuo vääriin käsiin joutuminen on erittäin suuri riski - se kun kestää max. 10 minuuttia systeemin julkistuksesta, niin ensimmäinen Igor on salaukset ja "turvatekijät" jo purkanut...

    -JJ-
     
  2. A.McBill

    A.McBill Gearhead

    Miten kauan menee kun tulee valtion/trafin taholta aloite, että jos on auto katsastamatta tulee lamautinta, autosta verot maksamatta... :poff:
     
  3. Porvoonlankku

    Porvoonlankku 3rd gear

    Ei siihen tarvita poliisin lamautinta.
    Ollila-kyllösen älypalikka hoitaa asian siten, että eipä auto käynnisty, jos on veroja tai vakuutuksia pystyssä. Tai väärät rengaspaineet. Tai kuskilla kainalokarvat ajelematta. Tai jotain. Vain taivas on rajana... :rotfl:
     
  4. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Tais tulla tänään uusi suomen ennätys, yhden vuorokauden aikana 24700 kannatusta ja tulos tästä vielä paranee kunhan päästään vuorokauden vaihtumiseen, taitaa olla turha haave tämän aloitteen kohdalla :D

    http://parlamentti.net/e24h.html
     
  5. juko7

    juko7 Double Gearhead

    Ottamatta kantaa rattijuoppousrangaistusaloitteeseen sinänsä, ihmettelen miksi se nyt sitten on saanut kaikki kynnelle kykenevät liikkeelle. Ja miksi tämä satelliittivalvonta-aloite samaan aikaan mataa paikallaan. Voidaanko näistä päätellä että keskimääräinen suomalainen haluaakin tiukempaa viranomaisvalvontaa, sanktioita ja rangaistuksia? Saako erityisesti juoppoaloitteen kohta, jossa rangaistuksen uhalla velvoitetaan ilmoittamaan epäillystä rattijuoposta, suomalaiset sankoin joukoin kannattamaan aloitetta?
     
  6. Charger-73

    Charger-73 3rd gear

    Iltalehti suurin syy.
     
  7. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  8. sectoid

    sectoid Gearhead

    Ajattelin kirjoittaa samasta asiasta, mutta ehditte ensin. Tuossa se nähdään, että tätä sairasta henkistä masokismia harrastavaa kansaa ei vain kiinnosta.

    En jaksa nyt alkaa kirjoittelemaan huteraa aasinsiltaa tähän, mutta kyylääminen ei ainakaan vähene tulevaisuudessa.

    http://www.digitoday.fi/tietoturva/...-automaattisesti-tieto-poliisille/20141487/66

    Nyt rankaistaan ratisevaa aasinsiltaa entisestään.

    http://anttihalonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159526-kanssaveljeni-muuttakaa-pois-suomesta
     
  9. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    ^Tuohon ensimmäiseen linkkiin sanoisin että ei jotenkin yllättänyt ja että tuo google pitäs spämmätä suohon.
    "se voisi lähettää videoista automaattisesti viestin esimerkiksi poliisille tai uutismedialle" :soosoo:
     
  10. Karpo69

    Karpo69 1st gear

  11. Cherokee!!

    Cherokee!! 1st gear

    Minäki oisin antanu äänen tuota ilmastonmuutoksenestolaite-sateliittiä
    vastaan, mutta kun olin naputellu pamkkitunnarit, nii johan men nett jumiin, että elähän provoo, tulee muuten liikaa vastaääniä. Joten tästälähin riisun omasta ajoneuvoudesta pois kaiken ylimääräsen epäilyttävän näköisen ja poljen suohon.
    eihyväääpäivääääää - :wc:
     
  12. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    maikkarin sivulla sivuttiin tätäki alotetta
     
  13. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Tähän olisi kiva saada jokin selitys, miten on mahdollista, että yhdelle aloitteelle paukahtaa yli 30,000 allekirjoitusta vuorokauden aikana, kun ensimmäisten 5kk aikana kertyi noin 23.000 kannatusta?
    http://parlamentti.net/chart.php?i=135

    Ei tätä yksi Iltalehden juttu voi selittää?
    Onhan satelliittipaikannusaloiteestakin kirjoitettu iltapäivälehdissä, Hesarissa ja maikkarin sivuilla?

    Aloitteelle 608 täytyy saada samanlainen puffaus kuin kännikuskeille!
     
  14. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Tähän ko. hommaan vaan napsahti parhaiden kekkereiden aikaan joku huoltokatko päälle kadonneiksi sanottujen ääntensä kera...Mikähän mahtaisi olla todellinen äänten määrä ilman noita :odroll:
     
  15. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Niin oliko ne lehtijutut tuossa joulun alla, kun oli ainakin itsellä ihan sairas työkiire ja tehtiin illat ja viikonloput, niinpä en itse huomannut yhtään lehtijuttua.
    Tämä känniörvelöjuttu sen sijaan osui hyvään saumaan arkena juuri lounastauon alla molempiin iltapäivälehtiin ja sopivan provosti ja koskettavasti kirjoitettuna, jos olisi ollut yhdellä klikkauksella allekirjoitettava adressi olisi tullut varmaan 250000 ääntä.

    Mitä 608:iin tulee, niin yksi lobbariryhmä jo löytyi uusinta raskassarja-lehteä lukiessa. Eli raskas liikenne haluaa helpotusta kotimarkkinoille sillä, että jotenkin kerättäisiin kilometrimaksua ulkomaisilta rekoilta.

    Nyt valittelevat Ollilan hankkeen mahdollista viivästymistä ja vinkuvat taas tievinjettejä siksi aikaa. Tarina on sama vanha että ongelmaa ei tule, kompensoidaan kotimaisille muun verotuksen kautta, mutta ollaan visusti hiljaa siitä että kevyt-k-a:jen verotus ei riitä kompensointiin vaan noilla vero nousisi satasen tietämistä reiluun puoleentoista tonniin vuodessa.

    Tästähän tehtiin tutkimus, kun ministeri totesi raskaan liikenteen lobbaamana että kompensoidaan, mutta vaihteeksi viisaat virkamiehet osasi laskea että se satasen veron poisto ei tuota summaa juurikaan kompensoi. Ja EU:n uusimmat tulkinnathan torpedoi k-k-a kaluston jättämisen vinejtin ulkopuolelle, Ruotsi taisi jo saada sanktioita asiasta, joten siihen se vinjetti silloin kilpistyi.

    Että kusessa ollaan, niin tai näin. Ei verotus saisi olla näin pomppivaa, että nyt ostetaan k-k-a pakuja ja kohta niistä maksetaan enempi veroa kun henkilöautosta.

    Vaikka luulisi virkamiesten keksivän jonkn porsaanreiän jolla asia voitaisiin hyvittää kaikille, sittenhän päivävinjetissä ei olisi pahaa vikaa ja Ollilan orjuutuslaitteet voisi unohtaa.
     
  16. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  17. Lassard

    Lassard Gearhead

    Silloin voinee vaatia äänestysajan pidentämistä vuoteen. Ei välttämättä onnistu, mutta aina voi yrittää.
     
  18. Cherokee!!

    Cherokee!! 1st gear

    Ei saisi unohtaa kätajaisen Tulevaisuustutkimusta, herra penää 3 miljardin lisä leikkausta. Ja kun tulevaisuuden tutkiminenhan hinnoiteltiin 7 miljardin hintaiseksi, nii eikö siitä ois hyvä lohkasta, ei vain näkyis niin pitkälle tulevaisuuteensa.
    700 000 000 ...
     
  19. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  20. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    Heikolta näyttää aloitteen kannatus. Ennusteen mukaan ei menisi edes 40 000 rikki toukokuun alkuun mennessä...

    Ihme juttu jollei näin oleellista aloitetta varten löydy kannatusta...?

    Tätä voisi edistää pienikin tempaus: Viriteltäisiin vanhoja TV:n satelliitti lautasia mossen katolle ja ajeltaisiin muutama päivä kaupungilla.
    Kohta tulee toimittaja kyselemään lättähatuilta, että mikä muoti tämä on.
    Sitten vain pokerilla selittämään, että halutaan olla euroopassa ensimmäisenä satelliittiseurannan alalla. Eihän nämä laitteen maksa kuin parikyt donaa ja stasi näkee mukavasti jokaisen kusella käynnin. Ja mikä parasta, valtio lupasi palauttaa kymppitontun mossen autoverosta vaikka se on maksettu jo 20v sitten... Tosin palautus maksetaan puoleksi ruplina, puoliksi liiroina...
     

Kerro tästä muillekin!