Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. palontie

    palontie Double Gearhead

    Hyvä palvelu on juuri noilla old school ukoilla,ne on nähnyt autojen kehityksen ja kasvaneet rintarinnan noitten autojen kanssa.Tuollaiset jaksaa palvella ja muistella,välillä jopa silmät kirkastuen tosin kun valtaosa samalla alalla olevat jotka monotonisesti näyttöä katsoo eikä kiinnostusta vitun vertaa kysyjän asiasta.
     
  2. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Tästä tuli mieleen toi paikallinen varaosapulju, yleensä tulee sieltä haettua noihin -80 luvun alun japseihin roinaa. Yks myyjä muistaa/tajuaa Datsunistakin jotain, huoltanu niitä sillo joskus ihan töikseen...Asia tyyppi vaikka jaksaa aina piruilla. :wink: Toinen myyjä(akka) taas huokailee syvään ja pyörittelee silmiä jo kun meikäläinen astuu sisään.(Samaa käy kyllä baareissakin,) Ja seuraavaks kysyy rekkarinumeroa ja tuijottaa ruutua, sehän auttaa vitusti jos biilissä ei oo alkuperästä ku pellit ja ikkunat... :rotfl:
     
  3. timppa50

    timppa50 3rd gear

    Niin.. mutta aikoinaan Stadissa Harjukadun ja Vaasankadun kulmassa
    ollut ALS- AUTO oli kyllä ehdoton palvelussa, Kyllä nykyäänkin myynti alalla toimii, ennen oli vaan pakko muistaa asioita ja olla kiinostunut.(huono duunipäivä voi iskeä kenelle vaan..- 5 / 52).. 8)
     
  4. newpo62

    newpo62 1st gear

    Tuommoinen romottaa tuossa lähimetsässä, volga vissiin? Ihan hienoja yksityiskohtia,vaikka en intohimoinen ussr tuotteitten ihailija olekkaan.

    [​IMG]
     
  5. passerby

    passerby Gearhead

    ettei olisi Mannen vanha volga elokuvasta Arvottomat 8)

    http://www.youtube.com/watch?v=yDYs_NhEq8Y

    r.i.p matti pellonpää.
     
  6. newpo62

    newpo62 1st gear

    No juu tollainenhan se, maski taitaa olla ainut mikä säilynyt.
     
  7. LGC

    LGC Gearhead

  8. homer

    homer Double Gearhead

    Tuohan on tutta paikka mobilististä jo parinkymmenen vuoden takaa. Ainakin osa kalustosta on ihan samoilla paikoillaan (mitä nyt kuvien mukaan hiukka haperompina). Ihme ettei Ruotsissa vihervaurioituneet ympäristökahjot ole iskeneet tuon romutarhan kimppuun.
     
  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ymmärtäisin tuon tekstin niin, että nimenomaan jopa päinvastoin. :eek:
     
  10. kustum4evo

    kustum4evo Gearhead

    Juurikin näin. Tuosta paikasta oli tehty aikaa sit jo Ruotsin televisioon joku "kulttuuriohjelma". Siellä kun ei ihan kaikkea aina tunnuta siivoavan, koska viisas ruotsalainen kyllä näkee tälläisessä oman arvonsakin, sen mitä tässä maassa ei osata nähdä. Olen tuon paikan olemassaolosta tiennyt jo useamman vuoden ja jos ensi kesänä pääsisin käymään vihdoinkin. Hieman ärsyttävään sävyyn kyllä kirjoitettu moinen juttu, mut minkäs teet..
     
  11. Gottlieb

    Gottlieb 3rd gear

    No niin ja tällä kertaa linssiin osui Jaguar MK2. Automalli, josta tuli Sumujen-Saarella erityisesti gangstereiden ja pankkirosmojen suosikki, siihen kun mahtui koko kopla sisään eivätkä skoudet pysyneet perässä.

    http://www.classicdigest.com/readers-st ... ieb/77/735
     
  12. palontie

    palontie Double Gearhead

    En ole varma näinkö hätäiseti tänään tuollaisen raadon erään firman pihassa tänään kajaanissa,ei ollut aikaa käydä tarkemmin tsekkaamassa(vielä)
     
  13. buddyfaro

    buddyfaro Gearhead


    Mannen vanha volgahan on Aki Kaurismäellä itsellään tallessa, ja autohan on sama joka oli mustaksi maalattuna elokuvassa "pidä huivista kiinni tatjaana"
     
  14. jariha

    jariha Double Gearhead

    luinkohan mää mopilista et siinä järvenpäästä mäntsälään päin olevassa "romuttamossa" ois nyt tyhjennys käynnissä perikunnan toimesta kun omistaja pappa oli kuollunna? vai joko tyhjä?
     
  15. palontie

    palontie Double Gearhead

    Siis tarkoitat sä sitä jo varmaan 70 luvulla ollutta vanhan lahden tielle näkyvälle?Tästä romiksesta mä joskus täällä kyselin mutta ei tullut vatsauksia silloin.
     
  16. jariha

    jariha Double Gearhead

    en tiiä seitkyluvusta mutta varmasti on jo silloin ollut ja joo ihan vanhassa lahdentiessä kiinni oisko ohkolaa? n. 10km järvenpäästä?
     
  17. palontie

    palontie Double Gearhead

    Juuri sitä tarkoitin.
     
  18. homer

    homer Double Gearhead

    Taannoin oli naamakirjan puolella juttua vissiin tuosta paikasta ja siitä jäi sellainen kuva että kyllä siellä vielä tavaraa on mutta eri asia sitten kuinka kauan. Olikohan niin että siellä odotettiin tarjousta romuista jostakin suunnasta (ei liene vaikiaa arvata mistä)?
     
  19. debner

    debner Gearhead

    Tämä:
    http://www.jaridebner.com/albumi/ohkolanautopurkaamo/

    perikunta näyttää myyvän ostamisesta kiinnostuneille.
     
  20. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Onko noi pakut kleinbusseja? Oliskohan siellä mulle mitään :odroll: . Edes varaosia????
     

Kerro tästä muillekin!