Dodge Ram 4x4 Cummins. FAQ sivulla 1.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Mussemaan, 18.10.2004.

  1. simu_l

    simu_l Gearhead

    Tai sitte vaan tilailet ebaysta sopivia muutos ristikoita.

    #316 on dodgen alkup etuperään (dana 60) passeli ja ristikon mallinimeltään "7290" ( http://www.summitracing.com/int/parts/mog-316 )

    Sitte mittojen mukaan ton #353 et onko se "1310" vai "1330", se kun on muutos ristikko jo itessään ( http://www.summitracing.com/int/parts/mog-353/overview/

    Villi veikkaus että sulle on vaihettu kartaani joskus ja se uus on kasattu 1330 ristikoilla jolloin tartet esim. http://www.ebay.com/itm/Genuine-Spicer- ... 3a&vxp=mtr tommosen ristikon.
     
  2. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Noniin, hyvä että löytyy valmiina niin ei tartte yhdistellä kahdesta. Tosin vielähän mä saan tehtyä yhden sopivan muunnosristikon kun ostan yhden #353:en, kun tuolla on se vajaa #316. Jos siis tulee tarve, piti eilen kirjoittaa että uus liukuosa siksi koska se alkaa olemaan kohtalaisen väljä, ei se ajossa väristä mutta saattaa joskus ottaa ja sutaista tyhjää jossain kivassa paikassa.
     
  3. simu_l

    simu_l Gearhead


    Juu, löytyy jos jonkinmoista valmista. Selvität vaan mittojen mukaan et kumpi ristikko on karpaatin päässä 1310 vai 1330, varmaa riittää ku kuppikoon mittaat ja katot esim. summitin sivuilta kumpi seo. Monet työntömitat näyttääki suoraan myös tuumat ni ei tarvi sitäkään arpoa.

    Äkkiseltään vois kyl luulla tekis jotai muutaki vippaa jos boorit sutasee :eek:
     
  4. Cumminski

    Cumminski Gearhead

    Mä ainakin haluun ajaa automaatilla ääää!.. :)

    Rauzki: se kakkosen servo on kaikkein etummaisin niistä kaikista ku pohjan avaat. Kannattaa nytte samalla harkita myös koko lootan uusimista, ei nää triljoona mailia ajetut tahdo kestää hapetusta.
     
  5. veivikaula

    veivikaula 1st gear

    Nyt ois nopeet neuvot tarpeen. -99 cummins rami rami ei starttaa,startti on ehjä. Jotenki tuntuu että ei anna lupaa startata,rele kyllä toimii. Ja akuissa on virtaa.Niin ja vika ilmaantu ku oli akun kengät irti.
     
  6. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Mitä teit kun oli akut irti?
    Ohan ECUlle menevä paksu maajohto vielä kiinni? Tulee lohkon vasemmalta puolelta jakopään ja laturin yli oikeanpuoleiselle akulle.
     
  7. veivikaula

    veivikaula 1st gear

    Putsasin akkujen navat. Koelaudassa palaa abs ja airbag valo?
     
  8. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

    Ei kai siin mikää ajonesto voi olla päällä? Jos kokeilis avaimella lukita ja avata ovet uudestaa?
     
  9. veivikaula

    veivikaula 1st gear

    Samaa mietin kans,kokeilin suoraan startilta ruuvarilla käymään -> lähti mutta abs ja airbag valo palaa. Eikä lähde siis virtalukolta käännettäes.
     
  10. NoSmokeNoPower

    NoSmokeNoPower 2nd gear

  11. rammeri

    rammeri 1st gear

    Taas meni leimasta heittämällä :) Turussa Häkkisellä oli asiallinen kaveri tekemässä nokimittauksen, suosittelen!
     
  12. veivikaula

    veivikaula 1st gear

  13. konty

    konty 3rd gear

    Käynnistysmurheet on nyt ohi.
    Vaihoinkin kaikki suuttimet uusiin tässä kotona.
    Nyt lähtee pakkasestakin käymään kun vähän avainta vilauttaa virtalukossa.
     
  14. Ck

    Ck Gearhead

    Mistä ostit suuttimet? Vaihdoitko injector tubet tai niiden o-renkaat?
     
  15. controller

    controller 1st gear

    Mikähän vittu nyt iski.. Ajelen tässä töihin ja joku aika sitten soitin sammu ja samalla sylkäsi turbiinilukon pois päältä vaikka tasamaalla 90km/h mittarissa. Noh soitin ei enää lähe päälle ja turbiinilukko luistaa :(
    Jotenki nämä varmaan liittyy toisiinsa, keksis vaan miten.

    -96 Cummins 4x4
     
  16. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Tarkista sulake jonka takana soitin on.
    Jos soittimen heräte tulee virtalukon kautta niin tarkista, että virtalukko toimii niin kuin pitää.
     
  17. controller

    controller 1st gear

    Naulat oli ehjiä mutta vähän hapettuneita, tökin takas niin nyt pelaa normaalisti :) täytyy hakea sulakkeita ja vaihtaa nuo hapettuneet/tummuneet uusiin.

    Manuaaliaski ja muut hilppeet kiinnostas, jos jollain on joutilaana.
     
  18. nakkertton

    nakkertton 3rd gear

    Ihmeellisiä nuo ebayn huuto ajat, tällä viikolla töissä katoin nopeasti , että nyt olis myynnissä nv 5600 vm 01 ajettu 93tml!! Koko setti rattipylväineen kaikkineen ja huutoaikaa jäljellä joku 4 päivää. Eli ei kiirettä tarjouksen asettamisen kanssa. Aattelin, että kotona pistän ekan tarjouksen kehiin ja tästä laatikosta olisin voinu maksaa vähän enemmänkin mitä oon aatellu tähän swappiin sijoittavani. No miten kävi, kotiin päästyäni laatikko oli myyty :lol: Käy vissiin eri tahtiin jenkki joen kello ku meillä täällä :D

    Nyt on ollu aikapaljon noita nv 5600 laatikko+jakis yhistelmiä myynnissä ebayssa, esim toi http://www.ebay.com/itm/2004-dodge-2500 ... 1270781440 puuttuu vaan pedaalit + muut tilpehöörit.

    Tässä yksi firma kanukeista, joka noita purettuja looria myy http://www.langtonenterprises.ca/ Keviniin oon ollu yhteydessä, muutamaan otteeseen, mutta eipä oo ollu kovin kiinostunu ulkomaille myymään noita laatikoita, kun menee niin hyvin kaupaksi kotimaassakin, ymmärrän kyllä.

    No eipä tässä hätä ole, seuraavaan potentiaaliseen laatikkoon isken kyllä välittömästi kiinni. Onneksi tästäkään ei voi syyttää ku itteään, liian hidas ja asuu väärässä maassa :lol:
     
  19. veivikaula

    veivikaula 1st gear

    Eipä auttanu tuokaan. Vähän nyt ihmetyttää mikä tätä riivaa,ei luulis auton hajoovan jos akut käyttää irti. Ruuvimeisselillä lähtee käymään mutta abs ja airbag valo jää palaamaan.
     
  20. Swoop

    Swoop 3rd gear

    Oiskohan se virtalukko mikä siellä nyt pilluilee.. Huonoa tuuria että sattuis just samaan aikaan hajoomaan muttei mahdotonta. :D
     

Kerro tästä muillekin!