Bensaputket?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Miuge, 16.5.2010.

  1. Pölyttäjä

    Pölyttäjä Gearhead

    3/8 taitaa olla mulla pensapumpun tulo. Eli onko se nyt 8 tai 9 milliä. en jaksa laskea. Sen isommaksi kai on turha tehdä..
     
  2. 69

    69 Gearhead

    Google laskee 3/8 in to mm =9.525 mm.
     
  3. vtormane

    vtormane 3rd gear

    Pitäisi välikoppa eskorttiin uusia bensaputki tankilta konehuoneeseen. Tarvikeliikkeessä oli raskaankaluston paineilmajarrujen muoviletkua. Onko tämä nyt siis semmosta jota vois laittaa autoon? Entäs kupariputki, eikös sitä ole laitettu iät ajat. Putken pitäisi olla 8mm ulkohalkaisijalla jotta menee osittain entisiin kiinnikkeisiin.
     
  4. oldsmobile_83

    oldsmobile_83 3rd gear

    vedä nailonilla hyvä ja halpa
     
  5. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Vedä lämpökäsitellyllä kupariputkella, ei halvin mutta paras...mullakin ollut Caprissa kohta 20vuotta sama putki tuosta, eikä ole mennyt miksikään...tuo on samanlaista käsitellä kuin jarruputkikin, eli taipuu käsin muotoon kuin muotoon.
     
  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    ^tuo kupariputken käyttö on viisautta, sen saa menemään jopa alkuperäistä reittiä kun oikein ponnistelee. Ja päihin saa jarrunippatyökalulla klunssitkin estämään kumiletkujen irtoamista.
     

Kerro tästä muillekin!