Monkey magneto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kaksipyöräiset', aloittaja Mopar, 17.3.2014.

  1. Mopar

    Mopar Gearhead

    [​IMG]

    Mitenkäs tollanen vanhan monkeyn magneto pelaa.
    Ylemmän käämin vasemmasta päästä tuloo kaks johtoo, ilmeisesti virtaa? Vasemmasta päästä yks johto ja yks tulee konkkaan kärkien ja alemman käämin kanssa rinnan, puolan maa?
     
  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Muoks. oli harhaan johtavaa tietoa :oops:
     
  3. Gear Banger

    Gear Banger Gearhead

    Ylempi on sytytyksen ensiökäämi ja alempi valopuola,varsinainen sytytyspuola on penkin alla.Jos kipinä hukassa,voi vika olla ensiökäämin suojalakan hapertuneessa eristyksessä.
     
  4. Mopar

    Mopar Gearhead

    No niin, avautuhan tämä kun ehti tutkia netin syövereitä. Eli ylempi kela tuottaa sähköä valoihin ym, alempi kela sytkää varten. Se on maadoitettu kärkien kautta ja niiden avautuessa se tuuppaa virtaa puolalle, ja puola on maadoitteu ihan runkoon.
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!