Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Jotenkin haiskahtaa, että verot joutuu vielä maksamaan tuon pyyntihinnan päälle. Jollei ole ihan kusetusyritys kysymyksessä.
     
  2. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Oisko noin....Mut onhan tuolla toinenkin samalla hintalinjalla eikä kummassakaan ainakaan mainita tax-freestä mitään. Tossa toisessa on aika jännä rengastus,säästöpyörätkö siinä on alla..
     
  3. Potakka

    Potakka 1st gear

  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    No millä hinnalla noita pitäis saada? Jos se on veekasi ja liikkuu eteenpäin niin pari tonnia on aika minimihinta. Ja tolla minimihinnalla saa yleensä vanhan pakun tai leppäkyljen.
     
  5. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    :eek:
    Nyt en ymmärrä pointtiasi, onko tuo ironiaa vai aidosti oikeesti hintaihmettelyä?
    Oli mullakin aikoinaan RAM VAN jonka sain 800 €:lla ja kävin katsastaa ilman huomautuksia, mutta se oli vaan pelkkää hyvää tuuria.
     
  6. O.J.

    O.J. 3rd gear

  7. Karpov

    Karpov Double Gearhead


    Joo kyllähän tuo ihan normaalihinnassa on. 1500-2500e noilla yleensä hinnat, sitten ne +3500-4000e alkaa jo olemaan vähän että mistä hinta koostuu. Mutta kyseinen yksilö on kyllä aivan ok hintainen.
     
  8. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead


    Tiedä häntä. Epäilyttää vaan kun vaikka laittaa hakuun pakettiauto ja avolava vm. alkaen -07 niin nuo kaksi on selvästi halvimmat. Kummankin rekkarinumerotkin vaikuttavat itse keksityiltä. Voihan ne olla romun hinnalla Amerikasta ostettuja tulvassa uitettuja tai jotain. Muuten vähän liian edullisia ollakseen totta.
     
  9. rötkö

    rötkö Gearhead

  10. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

  11. Antti P

    Antti P Gearhead

    No eikös se tulli arvo sen autoveron just nettiauton kautta näihin? Jobbarit laittanu sopivan hinnan että veropäätös tulis pienempi?
    Taxfree kalustolta vaikuttaa tuo hinta.
     
  12. paja1

    paja1 Double Gearhead

    saat 500e :rotfl:
     
  13. Potakka

    Potakka 1st gear

    Ei lähe vielä 500 euroon...
     
  14. Potakka

    Potakka 1st gear

    Näitä vety "konversio" kittejähän on saatavilla maailmalla ja youtubesta löytyy aika monta pätkää rakennelluista laitteistoista?

    Hakusanat hydrogen, conversion
     
  15. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Menkäähän välillä talliin vähän projekteja "edistämään" ,että saadaan lisää kalustoa baanoille.Ei se nettiautonmyynti-ilmoitus spekulointi paljon hommaa edistä.Oikeastaan aikaa naurettavaa toimintaa.No,voihan sen ajan tietysti käyttää noinkin,että miettii oliko hyvä myyntiteksti tai onko hinta sopiva,rikastuuko kenties,mitä naapurit/tuttavat/mummo on mieltä.Hoh hoijaa sentään.
     
  16. Potakka

    Potakka 1st gear

  17. JP-350

    JP-350 Gearhead

    ???? Mitä hommaa tässä nyt pitäis edistää? Onko pakko myydä tallin tuotoksia jos ei taho? Miks näistä ei saa puhua? Mitä toi sun teksti ylipäätään meinaa? Kyllä mä vähän luulen että on tää fiksumpi puheenaihe kun jotku fucking 3 vuotta sitten käydyt eduskuntavaalit,tai mitä on syöty tänään...
     
  18. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin ja taitaa kumminkin topicci kiinnostaa kun on luettu ja kirjoiteltukkin tänne :p
     
  19. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tää on kyllä mielenkiintoinen tapaus.
     
  20. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    http://www.nettiauto.com/dodge/dart/6299573

    Kun ollut useissa topiceissa kaikenmaailman ilmotuksista juttua niin tälläinen myös mukava. V8 440 pöhisee ilmoituksen alkutekstissä ja moottorin tilavuus 7,2.


    No, onhan ne paperit puolivoittoa mutta pitäiskö ruveta kans valmiita prosentteja laskemaan :odroll:



    Mitä muuten laki sanoo jos on eri kone kun papereissa vaikka papereissa se kone isompi olisikin kuin nokalla?
     

Kerro tästä muillekin!