Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Make.S

    Make.S Gearhead

    ...että oikein prosentteja laskemaan, älä nyt ittees satuta kun stressaa muitten "laittomista" autoista ja hinnankohotuksista...

    Ei puhu katsurille mitään pienemmästä koneesta ja jos katsuri tajuaa pienemmän koneen, selittää vaan konerikoista ja jostain väliaikaisista koneista.
    pääasia ettei papereihin merkata pikkulohkoa.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

  3. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  4. Potakka

    Potakka 1st gear

    Ihan oikeasti kyselin että onko tuon Harrikkani pyynti vähänkään kohdallaan kun ei ole tuommoista tarvinnut ennen myydä.
     
  5. reynolds

    reynolds 3rd gear

    No itsekkään en ole yhtään Harrikkaa koskaan myynyt,mutta eikös se hinnan oikeellisuus selviä sillä...Jos se menee hetikohtpuolin kaupaksi,niin hinta on/oli kohdallaan 8) ,mutta jos se roikkuu myynnissä pitkään,eikä kukaan juurikaan kysele,niin silloin se hinta voip olla yläkantissaan :odroll: ....Tosin tänäpäivänähän ei ihmisillä välttämättä ole ylimääräistä mälläysrahaa.....Kiitos taas kerran suomen valtion/päättävien ihmisten :mad: :wc:
     
  6. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Juu en mä tosta stressiä ota mutta tuollainen mainonta vähän vaan persiistä mun mielestä.
     
  7. DX

    DX Double Gearhead

    ihan jätettä tuntuvat isutsut(kin) olevan taas koppansa puolesta, velipoika osti uuven vuonna 2010 ja oli kiire myydä jo 2012 loppupuolella pois ennenku totuus kunnolla pussahti esiin.

    ihan asia peli käytökseltään,
    vaan enempihän se vaan harmittaa kun matskun lisäksi taitoakin tuhlataan, vitun kalliskin tuollainen kaikki herkut tomaatti kolmenlitran turbo uutena.
     
  8. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    Jos sen joku suostuu maksamaan niin onhan se;noissa rakennetuissa pyörissä tuppaa olemaan vaan vaikea löytää sellaista uhria joka myös tykkää just tuosta. Noi on kuitenkin aika pitkälle itselle tehtyjä juttuja.
    Mut soiko puhelin? Oisko HD:tä joku 900 kpl myynnissä,joten myynti vähintään haasteellista.
     
  9. Kurko

    Kurko Double Gearhead

  10. Potakka

    Potakka 1st gear

    Joo siinä on varmaan sattunut ihan näppivirhe aiemmassa ilmossa kun tullut liikaa kilsoja... ;)

    Taitaa olla sitten aika helppo "ruuvata" kilsoja noissa?
     
  11. Roju

    Roju 3rd gear

  12. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Joissain Bemareissa muistaakseni oli tarkoituksellinen ohjelmabugi joka lukitsee kilometrit 300 tonniin jos mittaria yrittää kelata.
     
  13. artz

    artz Gearhead

    Tekeekö kukaan mitään noille joissa havaitsee ruuvatun mittarin ja selvän kusetusyrityksen? Tuntuu että niitä on vähän siellä ja täällä ja niitten sallitaan vaan olla. Rikoshan tuo on ja ottais varmaan enemmän kun vähän päähän huomata jos omallakohdalla huomaiskin jälkikäteen että kulkineessa onkin ollut hetki sitten puolimiljoonaa enempi.

    Eri asia jos esim. ilmoituksessa tai edes viimeistään puhelimessa (ilman kysymistä) kertoo että olis vaikka rikkinäinen mittaristo vaihdettu ja lukema muuttunut. ..tai eihän aina se myyjäkään tilannetta tiedä jos lukemaa on muutettu parikolme omistajaa sitten.
     
  14. Muurahainen

    Muurahainen Gearhead

    Joo ei ole noin.

    Vanhemmissa loppuu kertymästä jossain 298tkm kohdalla kun koodiplugi tulee täyteen.

    Löytyy uudemmista myös km-lukeman vierestä sellainen täplä jos eri moduuleiden kilsat eivät täsmää keskenään.

    Ja sekin on huuhaa juttu kun laittaa virrat päälle trippi pohjassa ettänäyttäisi todelliset kilsat. Kyseinen lukema on joku mittariston s/n tms.
     
  15. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Eipä juuri tee, Nettiauton ylläpito on samaa tasoa kuin huuto.netin.

    Tuosta autosta on näemmä yksi ilmoitus välissäkin http://www.nettiauto.com/bmw/525/6292161

    Eli lienee siis niitä autoja jotka vain kiertävät omistajalta toiselle.
     
  16. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Ja jotkut vielä väittää että ns. suomiauto on turvallinen kauppa ja tuontivehkeistä on aina mittarit ruuvattu.
     
  17. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Toivottavasti tuota bmw:tä ei osta KUKAAN....Koska on niiiiin epäselvää,että paljonko sillä on loppujen lopuksi ajettu :eek: :mad: ...Ihme touhua kaikenkaikkiaan... :wc: :wc:
     
  18. Potakka

    Potakka 1st gear

    Joo, ja muutenkin on ilmeisesti olemassa jotenkin paljon parempi myyttinen "Suomiauto". Onhan se nyt hemmetin hyvä juttu että sitä on suolavellissä marinoitu kun jostain Etelä-Saksasta tuotu ruosteeton yksilö...
     
  19. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Pohjois-Saksassa käyttävät suolaa, samoin Hollannissa ja Belgiassa. Mutta joo, onhan talvi siellä paljon lyhyempi ja auto ei joudu Baijerin vuoristoalueita lukuunottamatta makaamaan lumen alla (kovan lumiharjan raaputettavana).

    Toinen silmiinpistävä asia muuten jos vertaa Keski-Eurooppaa ja Suomea on se, että täällä ainakin itse saan varistella auton kumimatot kerran viikossa, vaikken asu soratien päässä tai muuta. Euroopassa taas autoissa ei välttämättä edes ole kumimattoja eikä tarvitsekaan. Infrastruktuuri kun on sellainen ettei taajama-alueella ole paljasta maata näkyvissä juuri missään, poislukien pihat ja puistot.
     
  20. 59Kingswood

    59Kingswood Double Gearhead

    Vanhimmassa ilmotuksessa on mainittu huoltokirja, joten en näe mitään syytä, etteikö se siinä yhteydessä mainittu 440tkm pitäisi paikkaansa.
    Itse katselin kyseistä ilmoitusta ensimmäisen kerran varmaankin joulu/tammikuussa, enkä usko että sen jälkeen olisi ehtinyt tulemaan mitään kymmeniätuhansia lisää.
     

Kerro tästä muillekin!