Jokirantameeting

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja RA-HA, 29.3.2007.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Elikkäs meinaatte olla rööläs aabauttiarallaa varti vail kasi, jos tulis paatil kattelee kun sillä saa ajaa viäl pikku piarus :rotfl: .
     
  2. tikau1

    tikau1 1st gear

    Tätyyhän sitä juhannusajelulle tulla,
     
  3. iak

    iak Gearhead

    8) Onko huomenna Vorssaan letka-ajelua ? Jos on,onko lähtö taas Liedon
    Shelliltä klo: 8.00 ????????? :eek:
     
  4. bird72

    bird72 1st gear

    ABC Auranlaaksoon jotain porukkaa tulossa.Liedon shelliltä tullut ainakin porukkaa lisää letkaan.Itsekkin sieltä joskus tullut.
     
  5. Taapo

    Taapo 1st gear

    En löytäny mistään mitään infoa Turun letkasta, mutta ite ajattelin suunnata Auranlaakson ABC:lle siinä 7:30 maissa ja kattella millasta letkaa on kehitteillä.
     
  6. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

    Jaahas...Nostetaas tätäkin välillä ja kysytään ihan selkeesti, että olisko kiinnostusta palauttaa tää lauantaitreffailu takaisin Aurajokirantaan? Forum Marinum parkissa riittää tilaa. Puitteet vaan on paljon komeemmat kun aakkosasemalla.
     
  7. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Samaa mieltä edellisen kanssa.. Noi apsit kun on mun henk.koht mielipiteen mukaan perseestä.

    Forum marinumillakin saattais olla tilaa.
     
  8. Vesiapina

    Vesiapina 3rd gear

    Joo kyllä pitäis johonki vähän idyllisempään paikkaan miitti saada ku ABC:lle. Forum Marinum on yks hyvä, siellä tosin ollaan keskiviikkosinkin. Toisaalta ihan jokirantakin, missä prätkät keskiviikkosin kokoontuu ois ympäristöllisesti ainakin mun mielestä miellyttävin, siinä vaan on paikkoja vähän rajatummin. :)

    E: Sigynin edessä Varvintori olis kova sana jos siihen sais jonkun luvan pistää autot parkkiin!
     
  9. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    onnistuisko siellä turussa kerran kuussa kauppatori miiting ???
    täällä salonkäpykylässä kokoonnutaan nyt 2 krt kuussa torin ympyräparkissa toisella kertaa ja toisella kertaa kespalla (nyk nesteen asema) ja kerran kesässä jopa koko torilla +200 autoa.
     
  10. Vesiapina

    Vesiapina 3rd gear

    Mä kysyin tota kerran eräältä Turun kulttuuripuolen tapahtumavastaavalta ja sain vastauksen et aika mahdotonta koska torikauppiaat pistää vastaan. Mut miks ne pistäis vastaan jos niiden päivä olis sillon jo pulkassa? Toimii se muuallakin! Mut toinen paikka tommoselle olis just se Varvintori, ja sinne kuulemma vois hyvinki onnistua. Se on viel vähän mukavammalla paikallakin eli jokirannassa. Mulle kävis kumpi vaan! Ja voishan tommosta lähtee ajaa eteenpäinkin. :)
     
  11. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    miten voi torikauppiaat sellaista vastustaa edes, eikö torin omista Turun kaupunki?? perustakaa joku yhdistys Turkkuseen vaan, meillä täällä salossa http://www.ssah.fi, joka järjestää mm. toritapahtuman, sitten kaupunki ottaa teidät "tosissaan" heh heh, ties vaikka voitte hakea apurahaa yhdistyksen toiminnalle !
     
  12. CoolKustom

    CoolKustom 3rd gear

    Nämä keskiviikko tapaamiset on kuitenkin enempi mobilisteille suunnattu, kovin vähän sitä ameriikan kalustoa siellä kuitenkin näkee.
    Varvintori on ahdas ja kesän tullen siellä järjestetään kaikennäköistä häppeningiä, eikä se prätkäparkin tila riitä kun ei ole pahemmin edes parkkiruutuja. Föriranta testattiin jo muutama vuosi sitten.....ei vaan ole tilaa ja kolhuja ilmesty autojen kylkiin jostain mystisestä syystä..... :poff:
     
  13. 71 Kiuru

    71 Kiuru 1st gear

    Vappuajelua huomenna apsilta klo 18 jälkeen ???
     
  14. TIKAU

    TIKAU 1st gear

    Vappuajelu sopii hyvin.
     
  15. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Onks tänä vuonna vielä turku kruisinkia siellä raviradalla ????
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Joo, vappuajelu, mä voin olla viuhkana kyydissä :D
     
  17. iak

    iak Gearhead

    Ollaan hengessä mukana,auto vielä pukeilla ja kuumetta 38 ja rapiat.
     
  18. bird72

    bird72 1st gear

    2006 pääsiäisenä polkastiin kujalan kanssa jokirantamiittinki pystyyn.Oltiin aluksi kahteelleen ja joki oli vielä jäässä.Ihmeteltiin sorsien kylpelistä förin vanavedessä.Jo muutaman viikonlopun päästä oli 15 autoa eli perinne jo varsin pitkä.Muutaman vuoden? (dementia)rannassa tosiaankin treffailtiin mutta esim.Heinäkuussa vapaiden parkkipaikkojen takia rantamittinki sai päätöksensä.

    Hienoa että miittinki perinne on jatkunut ja usean vuoden aktiivit järjestäneet Metsämäessä hienon kokoontumisen ja cruisailun.
     
  19. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Ei kait siinä muutakun taas sinne jokirantaan, onpahan parkkipaikkoja reilusti ja kahvitelkoot muut missä kahvittelevat.
     
  20. bird72

    bird72 1st gear

    Näin kannattaisi tehdä.Sama aika sama paikka klo 1800
     

Kerro tästä muillekin!