Pintakillan Mustang Mach 1- Projekti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Pihi, 6.12.2013.

  1. Pihi

    Pihi 2nd gear

    Nyt alkaa kohta pintakäsittely olemaan valmis, autoon asennetaan seuraavaksi irroitetut osat takaisin paikalleen. Meille jäi vielä listoja ja muita kromattavia osia, joihin siis tehdään koululla ruiskukromaus.

    [​IMG]
    Lakkaus valmiina, raidoitus puuttuu vielä...

    [​IMG]
    Sablona liimattuna konepeltiin, maalaustiimi maikkansa kanssa valmiina...

    [​IMG]
    Puolikiiltävä SEM Hot Rod Black sopii hienosti vihreän kanssa...

    [​IMG]
    Perjantaina oli mukava jättää projekti viikonlopuksi kuivumaan. Myös helmapellit kylkilistasta alaspäin maalattiin Hot Rod Blackilla..
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Hieno tulee!
     
  3. Pihi

    Pihi 2nd gear

    Muistakaahan tulla meitä moikkaamaan Tampereen Hot Rod & Rock Showhun! Auto valmistuu luultavasti ihan ajallaan, joten sen voi nähdä näyttelyssä "livenä".
     
  4. Pihi

    Pihi 2nd gear

    [​IMG]
    Kovan työn ja usean ylityöpäivän tulos, viikonloppuna Hot Rod & Rock Showssa.

    Hienosti venytty, opiskelijat ja maikka Juha Viljamaa!(Ylityötunneista ei makseta, joten Juha sijoitti omaa aikaansa todella paljon tähän projektiin. Toimisipa useampi opettaja samoin!)
     
  5. hevimies

    hevimies Gearhead

    On kyllä komea ilmestys tuo mustangi. Hienoa että oppilailla riittää intoa ylitöiden tekemiseen, sitä voitaisiin kutsua tosissaan opiskeluhalukkuudeksi :D
     
  6. Pihi

    Pihi 2nd gear

    [​IMG]
    Väri on komea auringopaisteessa, Mustangia lastataan kuljetusta varten...
     
  7. Rockeri

    Rockeri 2nd gear

    Hieno on. Kiva tosiaan että oppilailla kiinnostusta tälläisiin autoihin.
     
  8. Pihi

    Pihi 2nd gear

    [​IMG]
    Tekijät ja auton omistaja Harri Vendelin vappuaattona, kun auto luovutettiin omistajalleen... Vähän meinasi olla haikeat fiilikset opiskelijoilla, mutta Mustangista tuli kyllä komea! Suurkiitokset kaikille mukana olleille. Juha Viljamaa vastuuopettajana ansaitsee myös kiitokset.

    Jari Välkkynen,
    kouluttaja
     

Kerro tästä muillekin!