Silveradoon -03 uusi soitin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja PasiKos, 13.1.2014.

  1. PasiKos

    PasiKos 1st gear

    Haluaisin vaihtaa Silverado -03 2500HD extcab vakiosoittimen uuteen. Uudella ei olis muita ihmeellisiä toiveita, CD+BLUETOOTH.
    Saisinko vinkkejä, mitkä mallit näihin sopii? Johtosarja pitää kuulemma olla välissä. Onstaria ei ole. Nykyisessä on jopa C-kasettisoitin :rotfl:

    PS. Facebookkiin avasin ryhmän Pickup trucks Finland, käykää tutustumassa, jos kiinnostaa.



    Otsikkoa muutettu hieman kuvaavammaksi YP:n toimesta
     
  2. kaide_n

    kaide_n 3rd gear

    Mulla on -03 tällänen Clarion NX501 6.2 2 din soitin! Sen saa toimimaan ratin omista nappuloistakin ja pakkikamerakin pelaa myös!
     
  3. PasiKos

    PasiKos 1st gear

    Kiitos. Käyn googlettamassa, minkälainen soitin toi on. Johtosarjan kai vaatii kuitenkin väliin? Johtoja ei tunnu Suomesta löytyvän..
     
  4. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Multa pitäs löytyä hyllystä tuo perus johtosarja, eli liittimet mitkä passaa autonpäähän ja sitte värien selostuksien mukaa kytketään perus tarvikemankan johtoihin.
     

Kerro tästä muillekin!