Hot Rod Drivers Loimaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja parsju, 19.9.2007.

  1. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    No niin. Nyt on semmonen homma että 15.5 pidetään kevätkokous klo 19 alkaen Usa-auton tiloissa. Ja sinne ovat tervetulleita kaikki jotka ovat sitä mieltä, että tällä kylällä olis mukavaa olla jotain kerho toimintaa. Eli tarkoitus olis lähteä täysin puhtaalta pöydältä keskustelemaan siitä millaista toimintaa harrastajat haluaa. Valitaan uusi hallitus kerholle ja muuta esille tulevaa asiaa. Nyt sitten kaikki mukaan koska ilman jäseniä ei ole kerhoakaan. Kaikki uudet ja innokkaat siis paikalle ja kaverit vielä mukaan.
     
  2. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Tänään siis kaikki Usa -autolle klo 19. Ja josko jonkun karderoopissa on vielä vajausta kesän keskilämpimimmistä t-paidoista niin niitäkin olis vielä muutamia ostettavissa samalla reissulla. Hintaa moiselle kertyy 10,- per kapale.
     
  3. da-mies

    da-mies 3rd gear

    Onkos Loimaalla kruisinkia nyt lauantaina 31.5.? Huhu kertoo että jotain kokoontumisen tynkää alkuillasta olis?..
     
  4. Antti the Mato

    Antti the Mato Gearhead

    Joku letka lähtee kurvailemaan. Klo 17 usa-auton pihalta. Ei mitään ihmeellistä mutta letka kuitenkin.
     

Kerro tästä muillekin!