Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. trukki306

    trukki306 Gearhead


    juu suomesta on, autosta hajosi aikanaan virranjakaja ja silloinen omistaja jätti auton seisomaan katokseen.. muita kiireitä, ei kiinnostusta kaiketi. :eek:

    vuosien ajan kyselin sen perään ja tänään yllättäen .. nykyjään EX omistaja pukkasi viestiä että onko tarjous voimassa vielä.. välittömästi paikalle ja rahat käteen.

    luotto hinauspalvelulle soitto ja auto kahden tunnin sisällä kotiin.. loistavaa palvelua taas kerran

    auto on sika pölyinen mutta omaa hienon maalipinnan kunhan sen pesee huolella, sisusta loistokunnossa eikä ole lahovaivaa missään :D

    uusi virranjakaja seurasi mukana laatikossaan takapenkillä.. :D
     
  2. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Tuohan näyttää kuvassa oikein ryhdikkäältä/hyvältä yksilöltä (vaikka ei olekkaan minun henkilökohtainen suosikkimalli)mutta ehdottomasti pelastamisen arvoinen auto....Ja eihän se virranjakajan vaihto kuitenkaan ole mikään ihmetemppu 8)
     
  3. tinareki

    tinareki Double Gearhead

    [​IMG]

    Tuossa jälkimmäisessä fiiatin oikealla puolella oleva taitaa olla Hansa farkku, Borgward tehtaan tuote kuitenkin. Menikö tuokin paaliin? Laatuauto ja keskieuroopassa alkaa olla jo kalliskin...
     
  4. Cilkkis

    Cilkkis 3rd gear

    Kyseinen Hansa 1100 on mennyt paaliin, mutta sen vieressä seisonut samanlainen on nykyään Laukaanhovin pihassa. mietmi-3:selle tästä ilmoitinkin...
     
  5. samppa78

    samppa78 2nd gear

    just kävin pojan kanssa erästä metsä autoa katsomassa. lähellä tietä johon aivan polku oli muodostunut. villi veikkaus että olis opel kapitan 50 luvulta? jos joku auttaa niin mulla on kuviakin.
     
  6. 1320

    1320 Gearhead

    Törmäsinpä tällaiseen raatoon tuolla metsässä. Ilmeisesti tää on ollut joku Fiat? Tai ainakin konepellin takapuolella olevasta tarrasta ja auton takamoottorisuudesta voisi päätellä...

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  7. homer

    homer Double Gearhead

    Satakolmekolmonen. Tuo säästynee jo jokkismiehien käsistäkin.
     
  8. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Pöh, puol tuubia fareclaa ja tuokin näyttää tältä.. :wink:
    [​IMG]
     
  9. mga-tomi

    mga-tomi 3rd gear

  10. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Tuosta 133:sta vielä niin sehän oli oikeastaan Seat. Se oli Seatin valmistama Fiat 850:een pohjautuva mutta uudenaikaisemmalla korilla varustettu malli, jota sitten joissain maissa kuten mm. Suomessa myytiin Fiatin nimellä.
     
  11. andreas.

    andreas. 3rd gear

    Re: Mercedes 170 Rat Rod


    No nyt alkaa olla jo latotunnelma kohdillaan!

    [​IMG]
     
  12. JnZm

    JnZm Gearhead

    Pukkasin yksityisviestiä.
     
  13. jrasi

    jrasi Gearhead

    Tuttavan metsäbongaus jostain Tampere - Ruovesi -akselilta:

    [​IMG]
     
  14. kautsi

    kautsi 3rd gear

  15. jrasi

    jrasi Gearhead

    Joo, täytyy udella tarkempaa sijaintia ja mennä käymään. Anoppilassa makaa tontilla myös joku brittiläinen alumiinikylkinen paku ja vähän kauempana 126 Fiat. Fiiu oliskin ollut hyvä kuvauskohde, mutta nyt siitä on kaadettu metsä ympäriltä ja näyttää siinä hakkuuaukealla aika orvolta.
     
  16. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Osaako joku sanoa tietoja noille autoille ja busseille mitä noissa minun linkittämissä kuvissa on?? Merkkiä, mallia tai valmistusvuotta? Voisin lisäillä tiedot tonne kansioon.
     
  17. esmi

    esmi Gearhead

    Toi "iso"vihreä on Datsun 200L ( Laurel)78-79 ittellä oli tollanen 94-96 se oli kyllä otteen mukaan 77 mut 77:kas lehtijouset takana tossa kierre jouset, eli se oli otettu 77 käytöön 2L suora-6 automaatilla.
     
  18. onre

    onre 3rd gear

  19. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Toi Takkula on mielenkiintoinen paikka, saas nähdä kuinka kauan ennenkuin Espoon kaupunki siivoaa tontin... Tota pickuppia en ole sieltä löytänyt, missä se sijaitsee? Siellä on muuten lisää kalustoa siellä mäen päällä joita ei näkynyt Kautsin kuvissa, muistaakseni ainakin joku Corona, Kupla ja joitain muitakin.
     
  20. sämpy

    sämpy Double Gearhead

    Ja rammari taisi olla Pioneer jostain 80-luvun puolivälistä? Tosin tuo malli puuttuu kokelmasta niin ei voi olla varma..
    Itellä on samankorinen iso Ajokki vm.-70 eli 70-72 olisin itsekin sanonut.
     

Kerro tästä muillekin!