MSD Pro-Billet Ford V8 289

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja ak72, 3.6.2014.

  1. ak72

    ak72 Gearhead

    Kellään mitään hajua mikä vois vikana autossa jossa MSD Pro-Billet jakaja, MSD Blaster3 puola. Kone ottaa kierroksia 4000rpm sitten alkaa paukkua ja meno hyytyy. Yhtäkkiä alkoi tehdä tuota, ennen toimi ihan normaalisti, ainoa mitä tein otin harmaasta johdosta Mustangin Rally Packin kiekkamittarille signaalin. Eli en ole sitä harmaata johtoa tökännyt maahan jolloin kierroksen rajoittimen säätö olisi muuttunut. Onkohan jakajasta hajaonnut jotain, yritin kyllä asettaa rajoittimeen uutta kierroslukua (3000rpm ja harmaa johto maihin) mutta mitään ei tapahtunut.
     
  2. coistinen

    coistinen Gearhead

    Onko jakajan kannen hiili tarkistettu että on kunnossa, niitä on mennyt ja meni muuten omastakin.
     
  3. ak72

    ak72 Gearhead

    Hiili näyttää hyvältä, kevyesti kulunut. Nyt tein niin että otin puolalta etuvastuksen pois ja asennan puolan vielä iskaritolppaan kiinni ettei moottori lämmitä sitä yhtään ylimääräistä. Jos nuo konstit ei auta niin sitten pitää vikaa hakea jakajasta (nuita on nimittäin hajoillu enempi kun vähän maailmalla)
     

Kerro tästä muillekin!