Plymouth Duster 340 teippaukset?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mr.Speed, 28.6.2014.

  1. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    '71 Dusteriin ajattelin laittaa mustat "340" raidat.

    Noita valmiita teippisettejä yms. näyttää löytyvän amerikasta ihan tarpeeksi. Graphic-express,phoenix graphix, yms. onko kellään kokemuksia noista miten hyvin ne oikeesti istuu paikalleen? Siis ylipäätään noi USA teippaukset?

    Kaippa sielllä on ainakin jollain valmistajalla oltava laadukastakin kamaa, kun ne tekee aika hienoja entisöintejäkin tuolla Atlantin takana?
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Olen yhden tarrasetin tilannut Phoenix Graphixilta ja oikein tyytyväinen olin siihen. Eihän sellaiset isot tarrat ole mitään helppoja asentaa, eli siihen kyllä suosittelisin käyttämään ammattilaisen apua.
     
  3. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Ok. Juu kyllä ne ammattilaisilla olisi tarkoitus asennuttaa. Ei niitä varmaan ite niin suoraan saa että siihen lopputulokseen olis kovin tyytyväinen...
     
  4. superbird

    superbird Gearhead

Kerro tästä muillekin!