Mistä varaosaluettelo pontiac firebird 84?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja klou, 30.6.2014.

  1. klou

    klou 1st gear

    eli mistä löytyisi varaosaluettelo tuohon vehkeeseen, pitäs olla jarruosien koko ja muut alustan osat. muutoskatsastukseen siis tätä etsin. moottori on vaihtunut 2.8 V6 ---> 5.0 V8 joten siksi muutoskatsastus.
    kun ei ole vähäpäästöinen niin ei tarvitse vastaavuustodistusta, eli juurikin vaikka netistä tulostettu varaosalista riittäisi. us partsilla oli vain kulutusosia, muttei varsinaisesti jarrulevyjä/rumpuja yms katsastuksen kannalta oleellista. help?
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Jos löydät jostain MVMA Specification Form, niin siinä olisi selvästi kaikki eroteltuna ja on tehtaan ilmoittamat tiedot eli varmasti pätevät. Camaro, jossa sama tekniikka, ei taida kelvata katsastajalle. 1984 Camaron MVMA löytyy netistä pdf:nä ilmaiseksi vieläpä GM:n sivuilta, mutta Ponun en löytänyt.


    Myös tehtaan korjaamokäsikirjoissa on eri vaihtoehdot lueteltuna.
     
  4. klou

    klou 1st gear

    soitin uudestaan katsastusasemalle niin antoivat vinkin, rock autosta tulostaa jarru jne osien numerot, näin tein ja joka sivun yläreunassa lukee verrokkiauto joten tämä pitäs kelvata loistavasti katsastukseen.
     

Kerro tästä muillekin!