Rolling Coal

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja flw-65, 10.7.2014.

  1. flw-65

    flw-65 3rd gear

    Amerikan mantereella löytyy vielä keinoja viherkuherpiipertäjiä vastaan,
    ns. rolling coal ilmiö on kasvattanut suosiotaan siellä :lol: Joko täällä meillä on saatavilla laitteistoja dieseleihin risupartojen kiusaamiseksi
    sakeilla savupilvillä :rotfl:
    http://www.kauppalehti.fi/auto/uutiset/ ... ign=Boksi3
     
  2. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Kattelin kanssa youtubesta videoita niin aika karua meininkiä kun savut vaan pyöräilijöidenkin päälle, totahan vois vielä tehostaa ruiskuttamalla vettä sekaan niin noki tarttuis tehokkaasti joka paikkaan :D
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    :wc: :wc:

    Ja mitä laitteistoja siihen tarvii? Mun Dodgessa on ihan vakiona ruuvi mitä kiertämällä saa savua jolla osoittaa ettei ole voimaa koneessa. :lol:
     
  4. niklas_ve

    niklas_ve 3rd gear

    Asiaa!
     
  5. DX

    DX Double Gearhead

    ihan perseestä, silkkaa vandalismia.

    sitäpaitsi pitääkö autonvihaajahihhulille nyt ihan välttämättä antaa noin väkeviä ammuksia kaikenlaisen rakenteluharrastamisen kieltämiseksi???
     
  6. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Samaa mieltä!

    Mä en vaan käsitä että mitä hienoa siinä on kun putken täydeltä tulee mustaa??
     
  7. DX

    DX Double Gearhead

    No kyl voimasavukin paikassaan olla hiton hauskaa, kuten esmes sillon kun keskellä talvea vedin keittoa cumminsin lavalla ja jossain vaiheessa lämmitin kättä 4 tuuman pystyputken sisällä samalla kun pattia käskytettiin maksimiperussyötöllä oikke huolella. :lol:

    ei muuten päässyt neekerikäpälästä eroon yhdellä saunomisella.
     
  8. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  9. Sanokaa lapselliseks ja idiootiks, mut mun mielestä toi on hienoa touhua, vähän niinku kuminpoltto.
     
  10. JOVA82

    JOVA82 1st gear

    Vähän oon samaa mielipuolta. Joskin vain siihen pisteeseen, että sillä tarkituksenmukasesti häiritään muita, Jollion se on perseestä.

    On komeeta polkasta motarin rampin alkuun semmonen kiva pilvi ja näyttää että "voimaa on"
    Mutta https://www.youtube.com/watch?v=1yqY1fR5Z70 tämän tapanen toiminta (oli vastaanottavana puolena kuka vaan) :soosoo:
     
  11. st. vitus dance

    st. vitus dance 3rd gear

    Jopa näin maalaistalon kasvattina todettava että kyllä tavan dallaajan silmille tarkotuksella pölläyttely on idiooton touhua.

    Muuten voimasavu on kyllä todella jees.

    Tuolla lystillä sahaa omaa oksaa.
    Ehkä ei niin vapaassa amerikassa missä hölmöily kuuluu kansalais-oikeuksiin, mutta jos täällä alkais moiseen niin hetkessä nippu uusia kieltoja nenän eteen ihmeteltäväks.
     
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Neitohan selvästi sanoo, et savuttelee :poff:


    Mut kyl se voima savu on komee asia silloin kun on sitä voimaa eikä vaan pelkkää savua
     
  13. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Toi savutus on aika säälittävän näköistä esim. vanhalla nokivasara mersulla liikennevaloista lähtiessä... :poff: Voimako puhuu/puuttuu? :lol:
     
  14. hara64

    hara64 1st gear


    PUUTTUU. nimimerkillä 70000km:n kokemuksella
     
  15. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    :wc:
    videoista näkyy/kuuluu että asialla on rikkaiden vanhempien kakarat. Tai sitten vaan rikkaat kakarat, niitäkin amerikoissa riittää. Muualla maailmassa olis alla korkeintaan kevari.

    Ollaanhan dieselien virittelyyn savunmuodostuksen takia ainakin oltu puuttumassa oliko EPAn taholta, ja SEMA on ollu siinä välissä että viriosien kauppa edelleen pyörisi. Noin yleistäen, en ole asiaa sen erityisemmin seurannut.

    Voiman ja savun välillä kun ei edes ole varsinaisesti korrelaatiota, niin jää hämäräksi homman itu. Justikään olin isompaa cruisingtapahtumaa seuraamassa. Siinä kun muut ohi ajaessaan vedätti burniksia, niin tää yksi tollo kävi laskemassa tollaset "voimasavut" porukan keuhkoihin kerta toisen jälkeen. Vitun pässi. Ja kakara oli sekin.
     
  16. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Kyllä toi savunmuodostus itsetarkoituksena on tyhmän näköistä, se taasen on eri asia jos on oikeasti sitä voimaa ja sitä käyttäessä tulee sopusuhtaisesti mustaa piipusta, se onkin hyvännäköistä näin dieselharrastajan näkökulmasta.
    Ja ymmärrän kyllä senkin mieleipiteen että savu on aina typerää, kaikki kun ei dieseleistä perusta pätkääkään ja suotakoon se heille. Sekin huomioon ottaen kannattaa kyllä miettiä että missä sitä mustaa käy tuuppaamassa, monet kun sitä ei ymmärrä tai ainakaan pidä mitenkään hienona....

    Jollain tuollasella taasen kun rapiat 2000hp käytössä niin se musta kuuluu asiaan 8)

    [​IMG]
     
  17. JOVA82

    JOVA82 1st gear

Kerro tästä muillekin!