Big Wheels & Savo Vintage 19.7.2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja BigWheelsEvents, 15.5.2014.

  1. 12345678910

    12345678910 Gearhead

    Tullaan sitten GM:llä kun siipi-MoParin governori tais antautua sopivasti leimareissulta palatessa (mut kappas, siinähän onkin myös GM:n tekniikka).
     
  2. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Täällä oltu eilisestä lähtien. Kalajoella, Powerparkissa ja Ähtärissä tuli oltua alkuviikko. Lomatrio on jotenkin hiljainen; Aika paljon harmaapäisiä ihmisiä Fiat Ducatoineen.
    On täällä harrastekalustoakin...

    Kaupungilla kyllä vehkeitä pyöri mukavasti.
     
  3. savoa

    savoa Gearhead

    kuopijosta just kohta lähen ajelemaan..
     
  4. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    ja tänään kiitämme jeesusta chevyn paskasta startti moottorista! :mad: sopivasti levis illalla ni eepä tarvii lähtee minnekään.. :cry:
     
  5. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    keli oli helkatin hyvä, autoja paljo, perinteistä känniörvellystä ei näkyny,jotkut purnas ku alueel ei saanu polttaa mut se on voivoi.laitetaan kuvia kunhan keretään.
     
  6. engineswap

    engineswap 1st gear

    1150 autoo !!! ei paha
     
  7. Substitute

    Substitute Gearhead

    Hyvin toimi kaikki - taas. Hyvää porukkaa kaupungin täydeltä ja kiitos kylähullulle, Tiialle ja Juholle mukavasta matkaseurasta.
     
  8. Teukka-

    Teukka- 1st gear

    Hieno tapahtuma ja ihmiset antoivat tilaa ottaa kuvia. Tässä muutama hassu räpsy kaikille vapaaseen käyttöön!

    http://teukk4.kuvat.fi/kuvat/Big+Wheels+19.7.2014/


    edit: Pitäis pikkuhiljaa päivittyä kaikki kuvat tonne arkistoon. Kun päivittää selainta niin kokoajan tulee lisää.
     
  9. jariha

    jariha Double Gearhead

  10. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Hienosti järjestetty tapahtuma. Autoja oli paljon ja meininki hyvä.
     
  11. pagi

    pagi Gearhead

    Kiitos hienosta päivästä pieksämäellä! Kuuma oli ja paljon nähtävää myös... cruisingissa meinas valtteri saada lämpöhalvauksen mutta just selvittiin citymarketille, ensivuotta odotellessa.. :pinup:
     
  12. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Tuli käytyä hyvä tapahtuma kiitos.
     
  13. RebelQueen

    RebelQueen 1st gear

    Kiitos hyvästä ja mukavasta tapahtumasta, tänäkin vuonna!
    Erityisesti kiitos myös teille nimettömiksi jääneille auttajille jotka pysähdyitte auttamaan ja neuvomaan ABC:n lähellä kun oma pirssimmi simahti.
    Eli kiitosta violetin Chargerin porukalle,( toivottavasti kerkesitte Cittariin kaljaostoksille ajoissa)!
    Paikalle pysähtyneestä Fordin vanhemasta Pick-upin väestä oli suuri apu vian diagnosoinnissa ja auton työntämisestä Wurhtin pihaan.(Kyllä voimaa riittää kun ylämäkeenkin jaksoitte työntää :D)

    Paikallisten viidakkorumpujen ansiosta, löytyi autolle korjaaja jo muutaman tunnin kuluttua, ja sunnuntaina kulkueemme pääsi lähtemään takaisin kohti Tamperetta sujuvasti uuden varaosan avulla.
    Arvostan!!

    Kiittäen ja kumartaen Nääsvillen vahvistukset sekä reissussa rähjääntynyt -75 Swinger kera uuden sytkäboxin <3
     
  14. jarkko359

    jarkko359 3rd gear

    KIITOS jälleen kerran huippujärjestelyistä , Big Wheels Teamille . Mitään muita Meetingeitä ei voi edes verrata tähän . Peterbilt 359.
     
  15. Maajussi

    Maajussi Gearhead

    Tuli käytyä, miellyttävän oloinen häppeninki. Ilmastokin varsin suosiollinen, vaikkakin hieman kuumahko, ainakin savonsolmussa... Kiitokset järjestäjille!
     
  16. J

    J Gearhead

    Kiitos järjestäjille, hyvät setit! Ja varsinkin cruising-reitti oli niin hyvin hoidettu, että siitä sais moni muu tapahtuma ottaa mallia. :p

    Jos jotain kehitettävää haluaa etiskellä, niin harrasteita vois yrittää sijoitella alueelle malleittain/tyyleittän. Samaan tapaan kun mustangit oli kivasti rivissä. Toki on mahdotonta ennustaa että montako mitäkin härveliä on alueelle saapumassa, mutta saattas olla katsojaystävällisempi ratkaisu jos tila riittäisi asian järjestelyyn edes vähän sinnepäin.

    Kaikenkaikkiaan hieno (ja hikinen) päivä. Muuten meni hyvin, mut oman linnun laulu loppui kotiinlähtiessä siihen johonkin torin nurkille. Työnnettiin syrjään ja hetken kuluttua sain sen taas herätelyä eloon ja ajamalla kotiin :D
     
  17. callahan

    callahan Gearhead

    Täältäkin isokiitos taas upeista järjestelyistä. J tmainitsikin tästä mutta itse kaipasin samaa ja totesin että sitä saman tyypin ajoneuvojen keräämistä samalle seudulle oli kyllä ajateltu. Ainakin Vanit & pick upit ajatettiin niin.
    On huomattavasti työläämpää alkaa tarkemmin lokeroimaan ja uskon että ovat tätä ajatellutkin mutta yksinkertaisesti resurssit ovat rajalliset ja linjaveto on näyttelyitä järjestettäessä rajattava johonkin. Mutta kyllä koen itse samoin että on selkeämpi bongata samanmoiset laitteet siinä samalla kertaa.
    Tässäpä se juju onkin. Nimenomaan kierrellessä aluetta leppoisasti välillä kahvitellen ja tuttuja tavaten.
    Kaupunkilaiset ikään katsomatta olivat jälleen mukana cruising-hengessä pic nickeineen katujen varsilla ja näimpä talon katollakin kotikatsomon.
    Suosittelen lämpimästi kaikille mennä ihan yökuntiin tuonne. Saa iltabileetkin viettää kelloa katsomatta.
    Minulle ykkösmeeting. Kiitos ja kumarrus ! :D
     
  18. TEKELE

    TEKELE Gearhead

    Lajittelua on kokeiltu joitakin vuosia sitten, mutta se ei toiminut kovin hyvin silloin. Liikenteenohjausta tarvitsisi siihen moninkertaisen määrän ja varsinkin nykyisellä kalustomäärällä silti loput joutuisi ajattamaan mihin ikinä sattuu sopimaan, saapuvan kaluston tyyppijakautumaa kun on tosiaan mahdotonta etukäteen tietää. Lisäksi silloin kun yritettiin lokeroida kalustoa ei nimenomaan haluttu mennä sinne mihin yritettiin ohjata, vaan piti päästä kaverin viereen.

    Kaikesta huolimatta nytkin joutuu lajittelemaan yllättävän paljon, lähinnä ulkomittojen ja tieteellisen tarkasti (=silmämääräisesti) rengastuksesta & maavarasta arvioidun etenemiskyvyn perusteella. Tiettyihin paikkoihin on valittava maastokelpoisempaa kalustoa jotta vältytään ylimääräisiltä alustakosketuksilta ja kiinnijäämisiltä.
     
  19. calkemp

    calkemp Gearhead

    Jälleen hieno Big Wheels viikonloppu takana ja kiitokset järjestäjille sekä osallistujille ja yleisölle! Toivottavasti pääsee taas vuoden päästä mukaan. Mikähän mahtoi olla tämän vuoden yleisöäänestyksen voittaja, oliko se punainen avosysleri?
     
  20. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Kiitos Heikki & Co!

    Hieno tapahtuma ja järjestelyt menivät nappiin. Helteinen sää, monipuolinen sisältö sekä runsas väkimäärä kruunasivat tapahtuman. Jenkkiautonäyttely ja Pin-Up Finland kiittävät ja toivottaa sydämmellisesti Big Wheels & Savo Vintage -tapahtumien tervetulleiksi Lahden Jenkkiautonäyttelyyn lokakuussa.

    Kuvagalleria perinteiseen tapaan avattu X-treme.fi sivuilla!

    Linkki galleriaan:
    http://xtreme.galleria.fi/kuvat/Kotimaa ... 19.7.2014/
     

Kerro tästä muillekin!