600 edel vuotaa? pcv.n toiminta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jonski, 25.7.2014.

  1. jonski

    jonski 3rd gear

    eli tuossa nyt auto seiso tunnin ja lähti huonosti käyntii ja pöläytti kunnolla mustaa, eli kaasari vuotaa, eikö? aamulla viimeks ampu kaasariin että epäilen sen olevan aiheuttaja.. Eli mietä sieltä on todennäkösesti menny vialle?
     
  2. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Re: 600 edel vuotaa?

    Joillain on uudessa edelissäkin koho vuotanu sisälle bensaa eli jos se tulvii niin olisko huonolaatuinen tinaus pettänyt kohosta kun ampunu kaasariin ?
    Jos näin niin tinausta vaan ja taas toimii.
     
  3. $lessthan€

    $lessthan€ 3rd gear

    Re: 600 edel vuotaa?

    Itsellä jumitti neulaventtiili taannoin. Johtuen tästä nyky bensasta joka sisältää niin paljon alkoholia että hapettaa messinkiosat.
     
  4. jpe

    jpe 3rd gear

    Re: 600 edel vuotaa?

    Nämä kelit ja tuo tunnin seisonta huomioiden niin kiehuisiko? Ei tosin osaa sanoa että ruikkiiko kiehuva eedeli tavaraa imusarjaan, mutta hollikka kyllä teki tuota.

    Eristelaippaa väliin.
     
  5. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Re: 600 edel vuotaa?

    avaa kaasarin kansi ja tarkasta se neulaventtiili joka tulee kohokammpioon. ei tartte olla kummoinen karva välissä kun soppaa valuu liikaa koneelle.
     
  6. jonski

    jonski 3rd gear

    Re: 600 edel vuotaa?

    joo avasin kannen ajon jälkeen ja bensa kiehu siellä ja olevinaan kone on saakelin kuuma vaikka lämmöt ei mittarin mukaan nouse.. pitää myös tarkistaa nuo venttiilit, kun taas vähän olevinaan nykii, voi tosin johtua et vieläkin jossain pieni imuvuoto..
     
  7. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Re: 600 edel vuotaa?

    Koroketta kaasarin ja imusarjan väliin Nii asettuu..
     
  8. jonski

    jonski 3rd gear

    Re: 600 edel vuotaa?

    totaniin, miten tuo pcv-venan pitäs toimia? eikö sen pitäs olla kiinni kun kone käy joutoa tai matalilla kierroksilla? tuntuu että se on ainoa paikka mistä enää voi vuotaa ja oireet täsmäis vielä pieneen AP-vuotoon?
     
  9. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

  10. jonski

    jonski 3rd gear

    ainii, tuli mielee että tuo on uus oire, ei ikinä ennen.. voisko olla et käy liian laihalla, jonka seuraksena nyt käy kone noin kuumana että keittelee bensaa? kumminki tässä nyt leikkiny noilla neuloilla ja suuttimilla hyvän aikaa ja laihensin aika paljon seosta.. Ja voinko esim tukkia tuon pcv:lle menevän letkun huoletta, ettei alipaineet kasva liiaks?
     
  11. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Ne kohot oli sitten ehjät ettei niiden sisällä hölskyny bensa ?
    Kyllä se PCV kannattaa pitää on hienosti toimiva huohotus systeemi, jos tukit sen rikastuu kaasarin seokset kun ei tule enään ylimääräistä ilmaa ja joudut tekemään huohotusjärjestelmän uusiksi eli mallia käryt haisee sisälle asti.
     
  12. jonski

    jonski 3rd gear

    ei, käytin just vedessä kohoja ja tiiviit olivat. muutenki kaikki on puhistettu kaasarista nyt. harmi ku ei pysty säätämää sytkää ym. ennenku taas kesä ohi, se vois pia olla liian aikasella ku tuli noi ongelmat..
     
  13. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Eli onks aikaisemmin toiminu helteelläkin ok ? vai tuliko ongelma nyt kun poksautti kaasariin ? neulaventtiilit ok ? mikä polttoainepumppu, paljonko painetta ? edelillä maksimi 6 psi.
     
  14. jonski

    jonski 3rd gear

    tota tuo on vähän paha kysymys ku sain just kuntoon, ku helteet alko. venttiilit oli hyvät ja en muutenkaa löytäny mitää vikaa ku avasin kaasarin ja putsasin. orkkis PA-pumppu ja ei hajua mikä paine, mut samankokone carteri toimi aina hyvin tuolla pumpulla. aina tähän asti toiminu vaikka on ollu vielä kuumempiki keli, siis sillä carterilla.
     
  15. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Eli syyllinen vois sittenkin olla vain tämä helle jota sun edeli ei siedä ja siihen vois auttaa tuolla ylempänä mainittu lämpölevy kaasarin alle.
     

Kerro tästä muillekin!