2bbl Carterin kohokammion alapuolella öljyä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja robin, 26.7.2014.

  1. robin

    robin Gearhead

    Mistä mahtaa ilmestyä öljyä 2 reikäisen Carterin kohokammion alaosaan, eli siellä päädyssä mistä bensalinja tulee sisään? Öljyä tuohon alaosan tasaiselle pinnalle ilmestyy sen verran, että imusarjan päälle tippuu aina silloin tällöin muutama pisara ja tuosta sen huomasinkin. Missään muualla kaasarin juuressa tai pinnoissa en öljyä ole havainnut.

    Ilmanputsarissa en öljyä ole havainnut eikä sieltä suunnaltakaan mitään valumajälkiä ole löytynyt. PVC valvelta tuleva letku taasen tulee kaasarin vastakkaiselle puolelle eikä sielllä suunnallakaan ole öljyä näkynyt.
     
  2. robin

    robin Gearhead

    Eihän se mitään öljyä ollutkaan. Näköjään kaasarin kannen tiiviste vuosi sen verran vähän ettei vuotoa kyljistä havainnut ja alas hissukseen valunut bensa kerääntyi tuohon kohokammion alapintaan öljyltä näyttäväksi tipaksi.
     

Kerro tästä muillekin!