Tarinoita Trafista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 1purehell, 11.8.2014.

  1. JS78

    JS78 3rd gear


    Aina kun ilmastonmuutoksesta puhutaan, on objektiivisena "puolueettomana asiantuntijana" joku pelletutkija jonka palkka on kiinni siitä että ilmastonmuutos on totta ja maailma loppuu ensi vuonna jos suomalaisia ei veroteta hengiltä.

    ( Todellisuus: Alkoholit haetaan Virosta ja verot menee Viroon ), tohon voi lisätä vielä sen että kaikki rahat menee viroon mutta suomi ( me ) maksetaan kaikki siitä aiheutuvat (terveys)haitat. Kyllä vituttaa tämä touhu.
     
  2. wili

    wili 3rd gear

    Tiedossa on koska itsekin olen virkasuhteessa. Suoritusportaassa ei löysiä ole mutta yläkerrassa siitäkin edestä. Oma kotikuntani on positiivinen poikkeus, johto on järjellisessä mittakaavassa mutta katsopaaka vaikka Kuopion kaupungin palvelualueiden organisaatiokaaviota niin ei tarvitse arvailla miksi rahat ei riitä: http://www.kuopio.fi/c/document_library ... upId=31222
     
  3. 59Bel-Air

    59Bel-Air 3rd gear

    Samaa olen miettinyt ja työkuvankin keksinyt. Voisin aloittaa vaikka Aurauskeppi tarkastajana niitähän Suomessa piisaa ja autoilijoiden TURVALLISUUS paranisi :lol:
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Mä tuun avustajaksi otetaan satunnaistarkistuksella 100 keppiä ja loppu vuos suunnitellaan miten tehostetaan toimintaa :poff:
     
  5. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Se täytyy tietenkin teettää alihankintana ja perustaa 30 virkaa tarkastuksen valvontaan
     
  6. umpio

    umpio 3rd gear

    Hep! Täältä ilmoittautuu sitten vapaaehtoinen konsultin paikalle; eihän mikään firma enää pyöri ilman konsulttia...
     
  7. riviera56

    riviera56 Double Gearhead

    Olis muuten varmaan hauskaa katsottava jos joku ikkunankorjaaja ujuttaisi Trafin työntekijän työhuoneeseen kameran tallentamaan raskasta työpäivää.

    Tai tarkemmin ajatellen, ei olis...
     
  8. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Jos yhtään lohduttaa ei se ranskassa kuulemma sen paremmin mikään mene

    Sielläkin puolalalaiset tekee hanttihommat kun kellään ei ole varaa palkata paikallista nuorta
     
  9. palotila

    palotila Gearhead

    Kyseinen blogi on tämän viikonlopun painetussa Iltalehdessä. Toivottavasti saa näkyvyyttä.
     
  10. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Töissä herätti hilpeyttä kun sanoin että vaikka kaikki muu työ loppuisi, niin turha työ ei koskaan. Sitten kyllä hymy hyytyi kun tajusivat että se onkin totta, ainakin it-alalla. Pitää johtelijan mielestä kuulemma olla kehityksen kärjessä ja siksi systeemit (käyttäjiä yhteensä yli 10000) ei onnellista päivää näe. Onneksi kaksi kovasanaista palautetta meni suoraan oikeaan paikkaan.
     
  11. Rantala

    Rantala 3rd gear

  12. Substitute

    Substitute Gearhead

    Noinhan demokratia ja virkakoneisto toimii. Virkamiehet toteuttaa päätöksiä ihan työnsä puolesta ja jos joku uskottava taho esittää jotain muuta niin päätöstä voi harkita uudelleen tai jopa muuttaa. Tässä tapauksessahan siihen oli mahdollisuus ja poliittista voimaa edustava taho esitti päätöksen muuttamista.

    Hyvä juttu liikenneministeri Paula Risikko.
     
  13. Arttu78

    Arttu78 Gearhead


    Tunnen toisen noista Risikon erityisavustajista ihan henkkoht. On harvinaisen fiksu juristiksi. Ei autoharrastaja muttei todellakaan näe harrasteautoja minään mörköinäkään. Ja tämän sivun ylläpitokin varmasti tuntee Antin. Siinä ois nyt "kanava" valmiina...
     
  14. raaseriruiseri

    raaseriruiseri 2nd gear

    Arvatkaas muuten ihan huviksenne, onko tuo tehdyn päätöksen muuttamiseen tai edes uudelleenharkintaan johtaneen esityksen esittänyt "uskottava taho" IKINÄ KOSKAAN ollut päätöksen tehnyttä virkamiestä ALEMPANA demokratian nokkimisjärjestyksessä? :mad:
     
  15. Holley

    Holley Gearhead

    Ketjun aloituksen linkki tuosta Trafista, ERINOMAINEN!

    Paula Risikko sinänsä saa pisteet tuosta rengasvahtiasiasta, hyvää toimintaa.

    Yksityiset yritykset tekevät KONKURSSIN, jos niillä on liikaa palkkakuluja, huono palvelu ja huono maine. Mutta meillä sijoittajilla, veronmaksajilla, on rahaa investoida tähän firmaan, koska se toimii kuin lapamato. Me sijoittajat halutaan lisää veroja, jotta sairaalat ja koulut ja vanhstenhoito toimii, mutta tällainen ###:n Trafi vetää välistä ja onnistuu kuitenkin tuulipukukansalle myymään itsensä "Turvallisuus"- ja "Ympäristö" -teemoilla.

    Kunhan suomalaisille saadaan riittävän huono omatunto, niin me ostamme aneita mielellämme eli lisämaksuja "päästömaksu" jne. jotta maailma pelastuu. Kukaan ei silloin kyseenalaista tällaista p...a-virastoa.
    Eli kertokaa tästä alun linkistä niillekin, jotka eivät sinänsä liikenteestä ole kiinnostuneita.
     
  16. mga-tomi

    mga-tomi 3rd gear

    Trafi ei ole autoharrastajan asialla. Varmaankin Suomen tehottomin virasto Tukesin ohella. Mutta eivät he kuitenkaan veroja kerää, vaan takana on valtiovarainministeriö. Muuten vaan pyörittelevät Trafissa pykälöitä. Verot päätetään käytännössä hallituksessa ja siunataan eduskunnassa. Trafilaiset voivat tehdä pientä kiusaa autoharrastelijoille, mutta iso kiusa tavalliselle työmatka-autoilijalle tehdään isompien kalojen parvessa. Jokin aika sitten overdriven yltiöpäät hehkuttivat satelliittivalvonnasta. Jossain salaisissa piireissä sovittu. Nyt on hiljaista, kun ei näytäkään todennäköiseltä. Asioihin voi vaikuttaa....
     
  17. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    Trafi käsittelemässä esim. Malibun korinvaihtolupia :D

    [​IMG]
     
  18. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jos jonkun terroristijärjestön saisi iskemään suomeen. Niin minun ehdotus kohteiksi olisi eduskunnan täysi-istunto, trafi ja valtion konttori.
    PS supo tämä oli vitsi
     
  19. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Omassa Olssissa
    [​IMG]

    Tuon juhlavuositarran olen liimannut ilmestymisensä jälkeen jokaiseen omistamaani autoon. Paitsi että nyky-Volkkariin en ole muistanut, täytyypä korjata tilanne.
     
  20. monster

    monster Gearhead

    Onhan se huommen aamulla mukava taas lähtä liikkeelle kun tietää että raskaan kaluston kaikki kuljettajat on virallisesti ammattilaisia,ja liikenne turvallisuus on parantunnu oleellisesti.viiden päivän koulun ja noin 1500€ jälkeen 30 vuotta rekkaa ajannu rekkapekka on vihdoin pätevä kuljettaja.mutta miksi vaikka putki asentajan pätevyyttä ei saa viides päivässä tai lääkärin. Ja taitaa ajot olla ajettu jos on kurssit käymättä. jos tää ei ollu rahastusta niin sit ei. ja ....ihmettelen vaan :pinup:
     

Kerro tästä muillekin!