Linnacruising 2014

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja blackrussian, 2.10.2013.

  1. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Oli tuo naarmuutaja/viiltelijä kuka hyvänsä, niin itsesuojeluvaistoa ei sillä ainakaan ole.
    Lienee joku vitun sekakäyttäjä yms vajakki?

    Tuollainen kun jää rysän päältä kiinni, niin voisi olettaa että ennen poliisin paikalletuloa saa pikarangaistuksen.
    Poliisia odotellessa voi jengi miettiä valmiiksi, mitä kertoo tapahtuneen hyypiölle, kun on niin heikossa hapessa ambulanssiin nostettaessa.
     
  2. Mutku

    Mutku Gearhead

    Ihan samaa mieltä. Mutta viina ja örveltäminen kuuluu suomalaiseen "cruisinkiin", ei auta. Tällaiset vanhat pierut / kukkahattutädit äänestää jaloillaan (kumijaloillaan, heh) ja nuoret ne vaan perseilee kännissä "cruisingeissa" vuodesta toiseen.

    Ikävää? Voi olla. "Ihan sama", niinkun entiset nuoret yrittäis trendikkään khuulisti tähän sanoa?

    Miettiikö ne perseilijät meidän kalkkisten tuntemuksia? "Ei tod.". Siis ihan varmasti ei mieti. Ennemmin helvetti jäätyy kun järki voittaa. Heh.

    Jeesjees, tykkään se minäkin viinasta. Kaksin käsin ja pulloin.


    Siitä autojen naarmuttelijasta: aikas itsetuhoinen typerys taitaa olla. Vähän niinku Pohjanmaalla menis lauantai-iltana kylän baariin ja huutais heti ovesta astuessaan: "Pesäpallo on homojen hommaa!".
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Näin se varmaan aika pitkälle on, kaljotteluporukkaa on tapahtumissa aina... En mä niistä oikein osaa närkästyä, lähes poikkeuksetta örveltävät ja kiipelevät omien autojensa päällä, eikä mun maailmani siitä romahda jos perse tai sukuelin vilahtaa... Tänäkin vuonna mun mielestäni Linnacruisingissa käyttäydyttiin ihan siististi (pl. typerä vandalismi), ja kaljaporukoilla näytti olevan hyvä meno. Joskus kun noiden kohellusta seuraa sivusta saa jopa nauraa...

    Mun mielestä Ahvenisto oli oikein hyvä paikka tapahtuman järjestämiseen, aluksi olin vähän skeptinen mutta sanoisin että paikka oli parempi kun edellinen, ei pikku jaloittelu haitannut yhtään. Tällä kertaa oltiin liikkeellä manuaalivaihteisella kutoskoneisella laitoksella, ja siinä sisääntulon ylämäessä tuli mieleen että lipunmyynti olis voinut olla ihan reilusti siellä pääsuoran keskivaiheilla niin ei olisi tarvinnut sulattaa kytkintä siinä mäessä... Ruuhkakin olisi voinut vähän helpottaa siellä kadun puolella.

    Cruisinglenkille ei tällä kertaa lähdetty lainkaan, se on vaan kylmä tosiasia että homma tökkii tommosella automäärällä. Siinä kun letkan lähdettyä ajeltiin suolenkillä ja hämmästeltiin niitä keittäviä ja jopa yhtä palavaa ajoneuvoa, tuli väistämättä mieleen että eikö joillakin tosiaan tule mieleen että ne autot keittää helteellä herkemmin? Aika monta laitetta näytti oksentavan nesteitä pitkin rataa... Toivottavasti rata saadaan siivottua kunnolla ennen viikonlopun Historic Racea!

    Ens vuonna uudestaan.
     
  4. Make.S

    Make.S Gearhead

    Jep. Jos paikan päällä olis jäänny kiinni, eiköhän se olis nylettynä ja piestynä jossain kaseikossa.
     
  5. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

  6. three hundred

    three hundred Gearhead

    Eipä toi linkki auennut..... Hitosti autoja ja porukkaa jos toi tieto piti paikkansa!!
     
  7. coistinen

    coistinen Gearhead

    Yksi vandaalin viiltelyn kohteeksi joutuneista autoista koki saman kohtalon aikaisemmin Satulinnassa!
    Sattumaako?
     
  8. golden rocket

    golden rocket Gearhead


    niitä harvoja päiviä kun pääsee muksuista eroon hetkeks niin en todellakaan mukaan niitä huolisi kyllä toi 360 jotain päivää riittää :D perkeleen hieno oli tapahtuma. eiköhän nuo ilkivallan tekiät joskus jossain tilanteessa kiinni jää joku tietää aina jotain.
     
  9. golden rocket

    golden rocket Gearhead

  10. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    jaahas, tuttuja poikia. Ihan harmittomia yleensä mutta jostain syystä illan edetessä vaatteetkin vähenee :lol:
     
  11. $lessthan€

    $lessthan€ 1st gear

    Laittakaa vaikka 500€ palkkioksi vihjeestä joka johtaa viiltäjän kiinni saamiseen, niin kyllä joku "kaljaveikko" entisen kaverinsa sillä ilmiantaa.
     
  12. M

    M Gearhead

    kyllä palkkioita on jo lupailtukin.
     
  13. Timmo

    Timmo 1st gear

  14. TiPi67

    TiPi67 1st gear

  15. passerby

    passerby Gearhead

  16. ChevaMan

    ChevaMan 2nd gear

  17. dean66

    dean66 Gearhead

  18. G20

    G20 Gearhead

    Jännä homma tuo jonkun paskahousun tuhovimma toisten autoja kohtaan.. Meitin auto oli tuon naarmutetun asiallisen näkäisen kuplan vieressä ja yksi auto välissä jonka jälkeen ylämäkeen oli Essex josta penkki viillelty.. :eek: Meitin kulkine vissiin niin lintan näkönen niin vandaali ei oo viittiny lisää raapia.. :-?
     
  19. pistonhead

    pistonhead 3rd gear

  20. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Tuli kyllä otettua kuvia reitin varrelta jostain Pekka Niskan hallin kulmalta.
    Kehnolaatuisia kännykkä räpsäytyksiä. Poistin linkin toimimattomuudesta johtuen. eli kuvia ei sitten löydykään.
     
    Muokattu: 27.2.2016

Kerro tästä muillekin!