Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Thunderb

    Thunderb 3rd gear

    Pikkupirulle peukkuja myös täältä! Omaa kaarna laivaa pitäisi päivittää 17" aluvanteilla kun vaan saa hommattua kumit niille ja jossain vaiheessa pieni madallus.. ;)
     
  2. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    kaikki kunnia ukolle.sama homma oottaa -84 capricee. ei oo ihme jos ukko näkee unta pellistä,ammattina hitsaaja.
     
  3. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    Pitkäänpä toimi mainiosti. Taas pökeltää,mustaa putkista eikä pysy käynnis. Eipähän kulu bensa ku huomenna tai viikonloppuna alkaa pään raapiminen
     
  4. DD6

    DD6 Gearhead

    Onnistuin niittaamaan Herwoodin valtaväylällä yhden Audi 80:n lunastuskuntoon Buickilla. Oman auton keulavauriot 0%.
    Jestas että hävettää. Onneksi on turvapuskurit.
     
  5. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Jotain tuontapaista olen epäillyt tapahtuvankin keulakolhutilanteessa. Toi puskurisysteemi on kuitenkin sen verran järeää tekoa verrattuna muiden maiden tuotteisiin.
     
  6. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Tästä on jo monta vuotta aikaa kun yks työkaveri tuli töissä sanomaan et on sulla vahva auto, kertoi sit et oli hesan motarilla vaihtanut kaistaa ja suoraan samanlaisen farkun eteen kuin mulla on, oli työkaverin volvosta perä ihan kasassa ja kuulemma meni pöpelikköön ettei kerinny mitään tajuumaan, jenkki farkku se vaan pysyi tiellä ja keula ihan ryhdissään vähän oli kuulemma muovit vaan lohkeillu.
     
  7. _MURIKKA_

    _MURIKKA_ 3rd gear

    Kaveri ajo muutama vuos sitte mun koirapartio buickin almeran perään kun laadukas roikkuva kattoverhoilu päättiki irrota ja tippua silmille, lähes 30 oli vauhtia ku buick sukels risteyksee pysähtyneenä olevan almeran perään. Oli Nissani aika huonona sen jälkee ja buickis tuli naarmu puskurin muovilistaan. :rotfl:
    Poliisi naureskeli et oli arvannu buickin vauriot ku oli kuullu edes et jenkkiauto ajanu nissanin perään. :eek:
     
  8. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Toi turvapuskuri on vähän hassu nimitys näille puskureille kaikenkaikkiaan... Toisaalta toimivat hyvin puskurin alkuperäisen idean mukaan ja suojaavat autoa kolhiintumiselta.
     
  9. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Kaveri niittas yhen hondan ja ranskan rapeen ex stw capricellaa. Kummatki tuhannen kurtus, caprisesta pari listaa rikki ja kerran joutu puskurii kiskoo ulospäin.
     
  10. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    Letukassa olis taas yli vuoden leima. Puhtailla papereillakin vielä
     
  11. DD6

    DD6 Gearhead

    Noni, loppui STW-harrastus ainakin toistaiseksi. Oli mielenkiintoinen matka :)
     
  12. Holley

    Holley Gearhead

    Ai, mites nyt niin DD6?? Harkitsehan joskus paluuta; tässä topicissa lie suurin osa näiden harrastajista..?

    Just' ajelin vajaa 1000 km farmi-Buickilla ja olkoonkin, ettei auton suorituskyky päätä huimaa, niin auto-ilmastoinnilla cruise päällä kun ajelee, on vaan sen verran kivaa menoa, ettei paljoa parempaa kaipaa ja sijoitettuun rahaan nähden varsinkin kyyti on ylivertaista.

    Hei osaatteko sanoa, onko tosiaan sittenkin tarraa kyljessä, eikä puuviilua?? Minä kun olen ollut siinä uskossa, ettei se ole ihan perustarraa, vaan olisi ollut jotain oikeaa viilua. No mutta maalausmielessä tilanne nyt muuttuukin nyt paljon helpommaksi!

    Huonoa on se, että joutuu oven listakohdan alle vähän hitsaamaan pari pientä paikkaa, hyvää se, ettei korin puolen helmoissa eikä lokareissa ole mitään sanomista, vaikka leveä alaosan kromilista oli kerännyt sen 1 cm x 15 cm x 15 cm hiekkamaton vuosien mittaan!
     
  13. Thunderb

    Thunderb 3rd gear

    Mulla on ainakin omassa "kaarnalaivassa" niin kuin sitä eräät kutsuvat, vinyylitarraa se kuvio :) Tarvisi myös itse ottaa kiinni muutamia ruoste pilkkuja helmasta ja varapyörän kotelosta 8)
     
  14. DD6

    DD6 Gearhead


    Olihan tuo mielenkiintoista opetella perse edellä puuhun -taktiikalla moisen tietokoneohjatun kaasarivehkeen sielunelämä. Oli oikeasti mahtava tunne, kun sai vehkeen pelaamaan kuten tehdas sen tarkoitti, ja sai revittyä kaikkien pensasmekaanikkojen omatekemät viritykset pois.
    Mieli vaan alkoi halajamaan nyt jotain ihan muuta, joten piti laittaa yksi resursseja viemästä pois. Olisi tarkoitus panostaa enemmän tuohon -58 Plymouthiin ja hankkia jokin "järkevämpi" käyttis, jota ei tekisi mieli koko ajan vähän parannella = tylsempi käyttis, ainakin jollain tavalla. Kyllä tästä silti jäi jotain pientä pinnan alle kytemään ;)

    Ja ne viilut ovat ihan aitoa jäljitelmää vinyyliteipin muodossa.
     
  15. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Nyt on taas yksi farmari lisää Suomen teillä. :D Tänään sain leiman ruisku-Buickiin.

    Huomautukset tuli rekkarivalosta ja töötistä. Päästöistä meni läpi vaikka tyhjäkäynti taitaa olla pikkasen rikkaalla kun HC oli 224ppm ja CO 3,39%. :lol:

    Vaatii vielä säätämistä ja pikkuvikojen fiksaamista, mutta kulkee jo ihan kivasti.
     
  16. Holley

    Holley Gearhead

    Ruisku-Buickiin? Kerropa vähän lisää, mistä tuo on tehty.
     
  17. jariha

    jariha Double Gearhead

    keväällä tuli hankittua eukolle käyttikseksi -90 caprice stw, 6tkm se sillä on jo kurvaillu :eek: pitäs jossain kohti vähän pintapeltien kukkia paikata ni kukas osaa sanoa miten saa selville pitkäkaton värikoodin? löytyykö se jostain tosta tuulilasin numeroista vai joutuneeko ottamaan yhteyttä maahantuojaan eli metroautoon? tosin helpoin vois olla jos paukkais auton kans stirwellille ja rupeis vertailee lappuja :eek:
     
  18. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

    RPO-kooditarran alareunassa ainakin on se alkuperäinen värikoodi.
     
  19. G20

    G20 Gearhead

    Olisko ollu farmarissa varapyörän muovisuojan sisällä..? :odroll:

    Ton näkönen tarra, ainakin sedanissa takaluukun sisäpinnalla..

    [​IMG]
     
  20. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear


    Meikäläisen entinen peli. :D

    nykyisessä värikoodi on ainaki juuri tuolla takakontin pohjan luukussa tuo WA-L89.. numerosarja
     

Kerro tästä muillekin!