Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. G20

    G20 Gearhead

    No niin on, ja on muuten minunkin exä.. :D

    Eikös Juhizz_ se sun nykyinen oo saman värinen millä värikoodilla löysit siihen maalia..? :wink:
     
  2. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear

    Se on L8964. Mut ei osunu ihan sävy kohilleen vaikka oli värikoodi. Maalari sano että pitäis sävyttää itse nii sais suht kohilleen
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kyseessä on yksivärinen auto, WA-L8970 WA-U8970...onko tuo vika merkki muuten 0 vai Q ? Joka tapauksessa ensimmäinen osa muistaakseni kertoo alaosan (L=low) ja jälkimmäinen yläosan (U=up) värin ja kun ne on samat kuten tässä, niin on yksivärinen auto kyseessä.

    RPO tarrasta selviää muutenkin kaikki mitä autossa on,
    L03 = 305cid, GU4 = 3.08:1 välitys, G80 = luistonrajoitin/lukkoperä, K60 = 100A laturi jne.

    Tuttu autohan tässa on kyseessä :pinup:
     
  4. G20

    G20 Gearhead

    Joo paitsi toi L03 ei pidä enää paikkaansa.. :wink: MW9 on TH200R4 vaihteisto jne. ..noin muuten suunnilleen yksivärinen kyllä. :D
     
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    kauheesti ihme hamppeja tolla on exänä :poff: täytyypä kurkistaa takakonttiin jos numerot löytys? veikkaan kyllä että samat löytyy ku juhiksen nykysestä :wink:
     
  6. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear


    Saman värinen se ainaki on kuin tuo mun nykyinen
    tässähän tämä nykyinen ny o

    [​IMG]
     
  7. jariha

    jariha Double Gearhead

    samaltahan tuo äkkiseltään näyttäs :D nuo vanteet ei taia olla ne 8"? onks jouten ne :wink:
     
  8. Juhizz_

    Juhizz_ 3rd gear


    juu nää ei oo ne kasit ja näitä ei ole enää mulla mitkä tässä kuvassa on

    ja tässä siis tuo entinen, nykyinen jarihan kulkine

    [​IMG]
     
  9. jariha

    jariha Double Gearhead

    sehän on näyttännä joskus ihan hyvältä :wink: mikä rengastus on tossa kuvassa? vissiin edessä 8" ja takana 10" vanne mut mikä ofsetti?
     
  10. G20

    G20 Gearhead

    Noi mitat selviää vaikka US-Partsin performance verkkokaupan sivuilta, muistaakseni takana ET -38 ja noi etuset oli wanhaa 8,5" leveetä mitä ei enää kaupasta saa oli komeen näköset mutta raapi kaariin kiinni niin vaihdoin 7" leveät eteen. Syy miksi luovuin noista Outlaweista oli se että joku oli puhdistanu(?) takimmaisten kiinnityspintaa turhan järeillä menetelmillä ja pinta oli vino joka suuntaan ja auto järkyttävä hieromalaitos kun 10" leveä vanne vipottaa. :-?

    Noin muutenhan Outlaw ykkönen on ainakin omaan silmään parhaimman näköisiä vanteita ja sopii autoon kuin autoon. 8)
     
  11. G20

    G20 Gearhead

    Ainiin, noissa kuvissa rengastus oli 275/60R15 takana ja edessä 235/70R15 joista etummaiset Goodridet oli aivan järkyttävät kottikärrynpyörät, aina kun auto seisoi yön kumit oli neliskanttiset ja aamulla moottoritietä duuniin ajaessa tuntu että horisontti hämärtyy. :rotfl:

    Eteen vaihtu 7" leveille 225/70R15 BF Goodrich Long Trail kumit oli niillä huomattavasti mukavampi ajella. 8)
     
  12. jariha

    jariha Double Gearhead

    taidanpa muute tietää mistä noi kymppi vanteet löytyy :wink: ettiny jotai leveempää taakse ? mut kiirettä ei oo jaksanu pitää?
     
  13. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

  14. vanilla

    vanilla Gearhead

    Täällä yksi Jyskässä, räpeltämätön orkkis,kaikki toimii yksilö. Ostin kk.sitten kakkoskolmos harrasteautoksi. Olds 307 / TH200 R4 vm.90
    Nostalgia peli alle pappatunturin hinnalla. Lisäksi kun aloitin tän hobbyn 20v sitten mulla oli 305/ TH700 lankku Chevy,,,,Tyttäreni oli toinen turvaistuimessa 0V ja toinen koroke jakkaralla5v ja nyt ne molemmat cruisaa tolla :)
    [​IMG]
     
  15. DD6

    DD6 Gearhead

    Aika hieno rivi :)
     
  16. Substitute

    Substitute Gearhead

    Näissäkin muutoin tapaa joskus outoja moottori- ja vaihteistoversioita.
    Vuosia sitten ostin yhden Olds 260-moottorin joka oli riisuttu Buick farkun nokalta. Kaksikurkkuisella kaasarilla oli kun noissa koneissa ei muita vaihtoehtoja edes ollut olemassa. Lisäerikoisuutena siinä oli vielä alumiininen vesipumppu.
    Eilen jeesailin yhden '87 Chevy Caprice stw:n kaasariremontissa. Autossa oli kolmevaihteinen th200C lukkoturbiiniloota. Lukko tosin toimi niin hyvin, että luulin sen vielä koeajossa olevan th200 4R ja könysin auton alle vaan kattelemaan että onko lukkojohto irti kun ei muka kytkeydy lukkoturbiini päälle. Hämmästys oli suuri kun näin lootan. Se neljäs "vaihde" olikin turbiinilukko.
     
  17. jariha

    jariha Double Gearhead

    voiko joku varmistaa minkäväristä kaapelia menee kuskin ovivalokatkaisijalle? itteltä löytyi ruskea jossa liitin päässä joka passasi mutta onko toinen valkoinen(siis vuosimalli -90)? karpaasi sai eilen uudet takaiskarit ja loppupätkän pakoputkea pöntöstä taakseppäin ja auto eikun hiljenee 8) takajarrut täytyisi vielä ruveta säätelemään, jotain outoa kyllä oli kuskinpuolen vaijerissa(ainakin teippiä) kun kattelin auton alla mutta tutkitaan :eek:

    Edit: valkoinen oli toinen johto ovivalokatkaisijalle :wink: nyt toimii kattovalot kuskinovestakin :D
     
  18. madsin

    madsin 3rd gear

    Mikähän lie Buickissa kun keskuslukko naksuttelee itteensä lukkoon ovi kerrallaan?
    Kytkimistä vaan rele naksuu. Toimi illalla kun testasin ovipahvien vaihon jälkeen, mutta muutaman kerran jälkeen teki ton.
    Onko vaan uutta relettä ruvettava ehtimään?
     
  19. madsin

    madsin 3rd gear

    Releen vaihollahan siitä selvittiin. Vuotanu vettä sisään just sieltä kulmasta, oli aika hapettuneen olonen rele.
     
  20. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Nyt on sitten päästölappu haettu. En tiedä miten mutta hc ja häkä on puolittunut vuoden takaisita arvoista mihinkään koskematta. Seuraavaksi pitää miettiä mihin tuon vie leimattavaksi, luottokonttori on laittanut lapun luukulle...
     

Kerro tästä muillekin!