Astron startti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja rautasydän, 21.9.2014.

  1. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    1991 astro alkuperäis tekniikalla. Vaihtelin lipsuvan bendixin uuteen muutama viikko sitten. En verrannut vanhaa osaa vierekkäin uuden kanssa, unohtui siinä remppakuumeessa prkl! Startti oireillu sen jälkeen, eli välillä vaan naksahtaa ja yleensä apuvirralla käyntiin, eli kuvittelin vikaa olevan akussa. Eilen tuli ostaja katsomaan autoa ja olikin sitä mieltä, että kaupat tehdään jos ei koeajolla tule mitään outoa vastaan. Tuntia aiemmin auto toimi normisti mutta tuossa kohtaa ei sitten käyntiin, ei edes apuvirralla ja ilmeisesti startti jumittanut bendixin ja starttikehän väliltä jumiin. Kertokaa nyt, että montako hammasta tuossa bendixissä on, kun amerikan varaosasivuilla myynnissä kahdenlaisia ja mulle ilmeisesti usparts myi väärän :mad: Maanantaina haen uuden startin mutta olis ihan pirun kiva olla varma, että se sitten kans on oikea.
     
  2. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Niin ja jos joku osaa kertoa mitä eroa on 350 kasin startin ja tän kutosen startin välillä muuta, kuin hinta? Onko muka vetolevy sitten eri noissa vaikka lohko lyhennystä lukuunottamatta sama?
     
  3. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Astron vetolevy on 168 hampainen. Kasin ja kutosen startilla tais olla pituus ero (4.3l vs 305) eli v8 on tehokkaampi.....
     
  4. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Mahtuuko kasin startti astroon siis vai onko liian pitkä?
     

Kerro tästä muillekin!