6.2d suodatinjalka

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Vetja, 27.9.2014.

  1. Vetja

    Vetja 1st gear

    Miten ootte asentanut noita tarvikemallin jalkoja vaneihinne p-pumpulta uusilla letkuilla vai suoraa vanhan jalan liittimiin? itellä on vanhan mallin laatikko vain 2 reijällä ja pihalla ranskan diisselin raadossa lämmitetävällä kotelolla ja käsipumpulla varustettu jalka niin himottais asennella se vanhan tilalle niin olis suodattimetki halvempii ja ilmaus helpottuis.

    Kertokaa kokemuksia ja asennus tyylejä.
     
  2. Belve67

    Belve67 2nd gear

    Osta vaan heti se cartetin tai samoilla specseillä sopiva electric pumppu, on heleppo se ilmauski sen jäläkehen.
     
  3. Vetja

    Vetja 1st gear

    No toi on yks vaihtoehto mutta ei mulla oo mitään tota mekaanistakaan vastaan (melko uusiki vielä) on vai toi 82 mallin suodatin melko sotkunen ilmattava :)
     
  4. Vetja

    Vetja 1st gear

    Noniin vastaampa itselleni 82-mallin jalkaan ei tarvi tehä minkään laisia muutoksia vaan uudet letkut jalan "nänneihin" klemmareilla kiinni. Itellä tyssäsi asennukset ku ei löytynyt suodattimelle fiksua asennus paikkaa, tai no löyty rintapellistä vanhan akun tilalle mutta letkua ei tietenkään ollut riittävästi. :rotfl: Tuli kuitenki testattua ja komeasti pysty käsipumpulla ilmata 8)
     
  5. purkki

    purkki 3rd gear

    Onko kuvaa suodattimesta/jalasta tai mallia , mäkin haluun :)
     
  6. Vetja

    Vetja 1st gear

    no toi mikä mulla on 1.9d 98 clion jalka, mutta ainaki swt:llä on myynissä käsipumpullinen jalka 30e.
     

Kerro tästä muillekin!