Suomalaiset Latolöydöt / Metsäautot / Tallien aarteet...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Anonymous, 6.3.2003.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Toi "kullan" värinen on se mistä pari sivua taakse kirjoitin ruskeana. Sovitaan että se oli kullan ruskea.
     
  2. hantta

    hantta Double Gearhead

    Turun liepeillä Piikkiössä kartanohotelli Raadelmassa oli n. 66 Buick Sportwagon kattoikkunoilla, mutta ei ole isokorinen.


    Hantta
     
  3. palontie

    palontie Double Gearhead

    Ja espoossa kivenlahdessa oli 80-90 taitteessa musta sporwagon ehkä myös -66
     
  4. Ranex

    Ranex 3rd gear

    Tämä Buikki tuli sitten muuttokuorman mukana Joensuuhun ja oli täällä viellä tällä vuostuhannella, Turussa käyttövoimana oli nestekaasu, kun silloin omistaja oli tehokaasulla töissä ja eukkonsa(tätini) hoiti raadelman kasvihuoneita ja puutarhaa, oli jo silloin aika rapsakka, mutta muutama neliö peltiä se suuri innostus tämän buikin kohdalla jatkoi sen elämää. viimeks näin chattiautossa mattamustana viime vuonna.
     
  5. palontie

    palontie Double Gearhead

    Tais olla flippikeulallinen nykyään?
     
  6. Rockapina

    Rockapina 1st gear

    Auto kulkeutui kuukausi sitten kanta-hämeeseen. Tarinan mukaan alkuperäinen suomiauto ja vm 65.
    Flippikeulalla. On joku edellinen tehnytkin vielä aikas hyvin. Alkujaan ollut metallihohto sininen.
    Mahtaakohan näitä löytyä suomen niemeltä muita ?
     
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Joskus -80 luvulla kaupat jäi kesken auton kunnon vs. tallinpuutteen takia, eli kasvoi jo silloin sammalta ikkunanpielissä. Auto tosiaankin sininen, ja etuovissa valkoiset kartanohotellitekstit. Autossa oli muistaakseni hienot alkuperäisvanteet.

    Hantta
     
  8. Ranex

    Ranex 3rd gear

    korjataan tietoja vähän, ei se ookkaan etelässä viimeisen tiedon mukaan vaan viellä täällä itäsuomessa. muistan auton Raadelman ajoilta ja siten kun se käyttöentisöitiin, Pinnavanteet siinä oli jatkuvaan kesäisin alla, koetan auton silloista omistajaa skannamaan siitä kuvia, jos vaikka joskus tänne ne sais toimitettua.
     
  9. choptop10

    choptop10 2nd gear

    Kaverilla on täällä Joensuun liepeillä ajossa muuan 65/66 lasikattofarkku, metallinsinisenä se on ollu jo jostain 80/90 luvun kiepppeiltä asti. Se tuli tänne takasin vuostuhannen vaihteessa Hyvinkäältä. Se ei oo tietääkseni ollu mehtäautona millonkaan, mutta vastasi kun Rockapina kysyit.
     
  10. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    Toi sininen lasikatto tais tulla multa Joensuun suuntaan vaihdossa 62 tbirdiin.mulle toi buick tuli Keravalta
     
  11. choptop10

    choptop10 2nd gear

    Sama peli. Nyt Olssin 350 ja TH350. Gulfin väreihin maalattu osittain kun on jo aika tehny tehtävänsä siihen metallisiniseen pintaan. Se Buickihan on rakennettu täällä Joensuussa tietääkseni 80- luvun lopulla, oranssi alusta, sisälattia, met sininen kori ja sininen plyysiverhoilu. Oli ennen Buickin omalla 340 koneella ja kolmelovisella. Rokkaa siis edelleen!
     
  12. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Helppo tunnistaa. 65 vyötärölinja suora, 66 jo cokismainen. Mitä kuuluu sille projektille 66 farkulle mikä laittoi siihen GTO:n konepellin (fake?) scoopilla? Teki sitä pitkään ja hieno tuli kun oli projektikuvien jälkeen näin kuvat Oulun(?) näyttelystä. Hopea ja hieno kuin mikä. Mä kirjoitin ja tsemppasin sitä silloin. Enää ei ole näkyny eikä kuulunu.. Hey 306 mistä kuvia jollekkin kuka osaa laittaa ne tänne. Takanta ja varsinkin takaviistosta! Eiks ne takalamput pikkasilla siivillä ole kuin mid 60' Cadillacista? Kauniit lamput saatu Isooon Autoon, vai mitä Käkö?58
     
  13. Rockapina

    Rockapina 1st gear

    Vois pistää kuvaa näytille mutta mutta mitenhän onnistuis !
     
  14. trukki306

    trukki306 Gearhead

    tuo nimikkeellä MIETMI-3 laittoi tuon löytöpaikka kuvan oldssista näkyviin ja saa laittaa vaikka loputkin jos haluaa, en laita pahitteeksi !!

    täytyy napata takaanta kuvatuksia ja pukata ne rebel58:sin ihmeteltäväksi.. saa toki muutkin kurkkia.. .. pirun komeehan se on taakaanta varsinkin.. jos vaikka joku kääntää ne sitten näkyviin... :)

    jonkin verran on kokoa kun ei meinannu mahtua talliinkaan kunnolla..
     
  15. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead


    Auto on sopiva sitten kun tallissa on ovissa vahvistetut saranat ja karmissa kolot peileille :D
     
  16. Rockapina

    Rockapina 1st gear

    [​IMG]

    Siinä olis
     
  17. trukki306

    trukki306 Gearhead

    ompas komee buick.. itse kävin monta vuotta sitten mikkelissä koeajamassa metallisinistä vastaavaa farkkua, liekkö sama, oli senverran heikohkossa kunnossa käynniltään sekä muutenkin että jäi ostamatta silloin.

    laittakaa joku osaava mulle selko suomella miten noi kuvat saa tänne laitettua, mielellään melkein rautalangasta vääntäen kun en ole mikään tietima kone ex.pertti

    vaikka yv:llä
     
  18. palontie

    palontie Double Gearhead

    Sun pitää laittaa kuvat nettiin esim.aijaa,googledrive ym,sitten kun kuvat on siellä niin kun sitten kirjoitat tänne ja haluut liittää kuvan niin käyt klikkaamassa sen kuvan url-osoitteen oikeella hiirellä ja sitten img img väliin liität sen kuvan sen kuvan
     
  19. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Siihen IMG-IMG väliin siis tulee sen kuvan osoite ja sitten tämä sivusto muistaakseni oli aika tarkka kuvan koosta, eli jos ei näy, niin muuttaa kuvan kokoa pienemmäksi.
     
  20. Joh.3:16

    Joh.3:16 Gearhead


    Joskus -80 luvun loppupuoliskolla oli Hollolassa Järvisen autokorjaamossa sininen -65 projektikuntoisena.Ostin koneen ja lootan kyseisetä pelistä.Ilmeisesti sama yksilö joka seisoi aiemmin Hollolan Tuhkamäessä??? Mikä liene pirssin kohtalo??
     

Kerro tästä muillekin!