GM lukkosylinterin vaihto?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja artolainen, 4.11.2014.

  1. artolainen

    artolainen Gearhead

    Virtalukko jämähti siihen malliin ettei liiku vanhalla eikä uudella avaimella, on tietysti rattilukko päällä ettei saa purettua turvatyynyä,rattia,vikksiä jne pois.
    Niin, "auto" on 2001 Saturn SL1
    Miten se pesän saa irti? Ennenmuinoin kun laittoi sopivan taltan avaimen tilalle ja veti talttaa lekalla päähän, pesä irtosi nätisti mutta silloin ei ollut käynnistyksenestoja :soosoo:
     
  2. artolainen

    artolainen Gearhead

    No perskeles.
    USAssa top 1 varastetuissa autoissa. Jos vähänkään on uskoa kykyihin niin saa käydä testaamassa eikä tarvitse edes maksaa kun kertoo taksan etukäteen 8)
     

Kerro tästä muillekin!