Murtomäki seppo?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja tervis_, 17.11.2014.

  1. tervis_

    tervis_ 1st gear

    Titääkö kukaan missä kyseinen herra nykyään vaikuttaa? Nimestä en niin ole varma oliko seppo mutta jotain sinne päin. Tuttu kiihdytys puolelta vuosi kymmenten takaa...
     
  2. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Olikos tällä herralla 80-luvulla Porsche,jolla ajoi jotain kiihdytysajoa?
     
  3. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Leif Nylund ajoi Drag Racea Porschella,eikös Murtomäen Seppo ajanut Mustangilla. Korjaa Putte,kun varmasti muistat.
     
  4. homer

    homer Double Gearhead

    Leif Nylund ajoi modified standard ja superstock ryhmissä useamman suomen mestaruuden Porschella ja Murtomäki ajoi Ruotsin lisenssillä Mustangilla.
     
  5. tervis_

    tervis_ 1st gear

    Juu mustangilla ajo sillon joskus.
     
  6. ebodycab

    ebodycab Gearhead

    valitettavasti Seppo kuoli jo 90-luvulla...taisi olla sydänkohtaus...tunsin hänet kun kaverillani oli Ruotsissa rakenteilla kisa-Challenger Reijon ja Sepon tallilla Gnesta'ssa
     
  7. tervis_

    tervis_ 1st gear

    No voi hitto, siinä meni paljon tietotaitoa miehen mukana :/ fordin moottorin rakennus vinkkejä siltä olisin kysellykki... aikanaa kasaili kiviniemen pekan transamiin 351 clevelandin.
     

Kerro tästä muillekin!