Jäähdytin huoltoa ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja robin, 26.4.2014.

  1. robin

    robin Gearhead

    Oli valmistajan mukaan just tähän malliin ja näillä kiluilla ja kaluilla varustettuna tarkoitettu. Piti olla suoraan paikoilleen heitettävä korvausjäähy. Ei sitten ollut... Valmisajan kanssa kun keskustelin, niin lopulta paljastui etteivät ole tainneet koskaan tuota edes kokeilla asentaa mihinkään orggis vehkeeseen.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ELi valmistaja oli tehnyt vääränlaisen tuotteen, no siitä saa onneksi rahansa takaisin.
     
  3. three hundred

    three hundred Gearhead

    Kyl jäi iso aukko ku Viinikainen lopetti.... C- koppaan löyty pikkiksen orkkis jäähy ja oli yks rivi enemmän, ja Eikka siirsi alalähdön toiselle puolelle ja ei ollu hinnankirous.... Ja kuulemma jatkaja hoitaa hommia samalla lailla...
     

Kerro tästä muillekin!