Trafi ja hakemukset.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Doorslammers, 6.12.2014.

  1. Doorslammers

    Doorslammers 3rd gear

    Onko joku saanu viime aikoina yhteyttä trafiin? Soittelin kuluneella viikolla neljästi trafin keskukseen ja koskaan en päässyt keskustelemaan poikkeusluvista. (oli myös suorat numerot näille herrasmiehille) Mikko Nurmi, Ville Peltonen ja Tuomas Lyytikäinen eivät vastaa edes soittopyyntöön, lähestyin kaikkia kolmea sähköpostitse... ei mitään elonmerkkiä. Olisin vaan kysynyt käsittelyn aika taulua. Lupahakemuksen 1-vuotis synttärit lähestyy.
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Mun hakemuksen ainakin hylkäsi sellainen kaveri kuin Mika Matilainen.
     
  3. T.Hell

    T.Hell Gearhead

    Onkohan tuolla jotkut (joulu)lomat jo aloiteltu? Itsellä kanssa tuo Matilainen käsittelijänä ja odotellut vastausta aikaisemmin lähetettyyn lisäselvitykseen. Taidan kyllä olla vähän hätäinen kun huomenna tulee vasta 2 viikkoa odottelua, mutta haluisin vain saada eteenpäin asiaa...
     

Kerro tästä muillekin!