mitkä on fiilikset?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja slant six, 24.5.2008.

  1. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Valiantti viety talviunille toissapäivänä. Sitä ennen vaihdettu penkit uudelleen verhoiltuihin, säädetty ne venttiilit (käy taas kuudella), asennettu lämppärinkenno (kiitokset kennosta ESMCB:lle) ja lämpöongelmatkin katos ihan itekseen, eli pystyy motaria laskettelemaan huoletta.

    Kaikenkaikkiaan hyvät fiilikset, vaikka joutuukin taas muutaman kuukauden ajelee GM:n paskalla. :eek:
     
  2. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tommonen pakoventtiilien kantaminen, oisko oire lyijyttömällä bensiinillä ajelusta? Mun slantin kannen täysremppa lähti tilanteesta, jossa yks pakoventtiileistä oli uponnut jo pari milliä ja lopulta ei päässyt enää syvemmälle koska kanavassa oleva valupurse otti venttiililautaseen keskemmältä -> käyntihärö ja remonttiin.

    Jos keittämisongelma lähti kesästä talveen odotuksella, niin se johtuu ... ja on odotettavissa ens kesäksi takaisin.
     
  3. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Kyllä mä oon venttiilinsuoja-ainetta lotrannu sekaan. Tosin se on muutaman kerran päässy loppumaan / ollu loppu, niin oon saattanu parilla kympillä tankata ja joutunu vetää ilman, mut kyllä sitä muuten tulee aina läträttyä joukkoon.

    Mut on tuota nykybensaa muutkin epäilleet ongelman aiheuttajaksi.

    Ja joo, keittämisongelma saattaa palata lämpimien kelien myötä, ja epäilen tällä hetkellä termaria. Tuossa aikaisemmin kun sitä hypistelin käsissä, niin taitaa olla jousi kuoleentunut, ainakin melko heppoisella voimalla sen sai puristettua auki...
     
  4. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kaikki termarit ei toimi slantissa oikein. Joku normi varaosakaupan ranskalaistermari teetätti mulla junnuna monta jäähypuolen operaatiota ennen kuin oivalsin syyn. Vesipumppu jaksoi työntää termostaatin kiinni tms. Keittovikaa maantieajossa kierroksilla.
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Ei pitäis puhua pahaa autostaan. Heti meni sähköflektin termari. Noi varmaan tarvitsisi releen väliin puskuriksi? Sähköinen termostaatti kuoli noin 6000km jälkeen.
     
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    Nyt on hyvä fiilis... Uusi tehostin asennettu, koekäytetty ja samalla simpukka säädetty niin ettei renkaat nappaa enää toiseen laitaan käynnissä ollessaan :D koneen nostoa valmistelevat hommat aloitettu?

    Ps. Tällä kertaa ei palanu :wink:
     
  7. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    [​IMG]

    [​IMG]

    Kuvat kertokoon fiiliksen. Tapanin ajelut saattasi tänä vuonna vaikka onnistuakkin... Ja jos keli pysyy kohillaan voin jonain päivänä käydä Dartilla vaikka ihan töissäkin.
     
  8. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    /\/\ No hemmetti, sehän on kiirusta taksillakin näin pikkujouluaikaan. Eikä ole mikään pimeä taksi kun valotkin palavat ja kirkas maali pinnassa. Asiaa!!
     
  9. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Peukku Mikon taksille. 8)
     
  10. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Tapaninajelulle oli minunkin mieli. Vaan ei lähdetä ainakaann tänä vuonna. Asensin 90 asteen termostaatin pari kuukautta sitten ja lämmöt oli ok. Tommonen talvitermari tietty nostaa vähän painetta järjestelmään. Ekaksi tuli vettä matolle. Ehkä lämppärin kenno, en löytänyt reikää kennoa vaihtaessa. Ehkä se oli letku tai klemmarivika. Tänään meni syyläri sananmukaisesti auton oman tallin oven edessä. Höyryä tuli kuin ukkopekasta.

    Tee se jatkossakin siinä paikassa, Dart.

    Syntyi hilppasen säästöä siihen verrattuna että ois tuonut arvon ajopelin lavetilla kotia keski-Suomesta :D :D :D :D :D ja :D

    Hyvää joulua kaikille a-bodaajille. Ja muillekin.
     
  11. jariha

    jariha Double Gearhead

    mikolla on hyvä meininki :D ja jouluja juu muillekki a-ryhmään :wink:
     
  12. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Miun lisäks oli toinenkin kuski Darttia testailemassa... Mutta tiesittehän jo ennenstään että jopa Joulupukki on a-luokan mies... :odroll:

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  13. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Punanuttu kuuluu myös mun ajovarusteisiin. Oon tosin enemmin ajellut HD:lla pukinkamppeissa. A-kopassahan ei keinokarvanaamaria tartte koska lämppärikin on a-luokkaa!
     
  14. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Nyt on toooodella hjyvä fjiilis. Aamulla laitoin dartin liikenteeseen ja poikien n kans kaivettiin se jemmasta ja käytiin suorittamassa tapanin ajelut. Vajaa sata kilsaa ajeltiin ja takapyörät rullaili varsin kolme kertaa pitemmän matkan. Lystiä oli kyl koko rahan edestä. Ja yllättävän hyvä viedä liukkaala kelillä, tosin rukkasta oli välil ihan ohjaamo täynnä kun ohjaus on tehostamaton ja kierroksia melko monta.
     
  15. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    //\\ Kierroksia pitää ollakin ratissa! Pysyy näes hartiat kunnossa ja niska vetreänä. Yliarvostettuja vehkeitä noi tehostimet. 8)
     
  16. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Hyvät, laitoin Rotken pitkästä aikaa käyntiin. Meinasi vaan vanha? bensa tehdä tepposet, ei huikallakaan edes luvannut. Sitten pienkonebensasta huikka ja laakin peli =)
    Perjantaina pitäisi viedä auto töihin, peltimestari luvannut tehdä vuosi sitten aloitetut loppuun...=)
     
  17. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Ajoinpa Dartin työmaalle, pienten vastoinkäymisten saattelemana... Joku v...un fusible link, jonka vaihdoin joskus 14-15 vuotta sitten ovaalin vastaavaan osaan, petti mutkaisella tieosuudella :mad:

    No, ensin pikainventaari, mitä kaikkea autosta läytyy (sivarit ja johdonpätkä) ja hetken päästä taas mentiin :D Tosin räntä/vesisateessa ilman valoja, lämppäriä ja lasinpyyhkijöitä kaupungin läpi :rotfl:

    Nyt on takakylki auki ja huomenna peltimestari jatkaa...
     
  18. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Tottakai mutkaisella osuudella. Darttihan on suunniteltu muuhunkin kuin varttimailin kilvanajoon. :poff:


    Jokos väri päätetty, vai randomilla. Olihan sulla se jämä maali.. se heimo oranssi...
     
  19. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Glygolia vaille valmis syyläriremontti on nyt jo :D vaiheessa. Ensikäyttö meni tosin ylikuumenemisen kautta, mikä 22" Griffinillä ja jollakin 16" sähköpropellilla voi tapahtua oikeastaan vaan siksi, että uusi termostaatti oli suoraan paketista pa##ana. Ei kun roskiksesta entinen takaisin ja kovaa ajoa.
     
  20. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Noi seka-avioliitot (ovaaliosa mopsissa) on aiheuttaneet muitakin harmeja. F##d venttiilit takertuivat slantin ohjureihin kolmesti. Aina kansiremppa kun ei usko ettei toimi. Vika lähti kun laitettiin lisäksi rusettimerkin venttiilijouset... Siedätyshoidolla siis kuntoon.
     

Kerro tästä muillekin!