Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. Kale Cosword

    Kale Cosword 1st gear

    Hei.

    Huomasittekos "retro radion" :D muija osti just samalaisen uutena, hoksasitko digitaalinäytön ei varmaan ihan "60-lukua"
     
  2. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Tykkääminen on vapaaehtoista.Ei muutakuin käyt hakemassa niitä PALJON hienompiakin...sekin on vapaaehtoista.
     
  3. Cadillacman2

    Cadillacman2 Gearhead

    Oletko itse ihan tosisaan tuo on kuitenki ajalta jolloin amerikassa valmistetiin autoja. En menisi vertailemaan näihin nyky lincolneista pajalla jatkettuihin ällötyksiin. Pitäskö tuossa olla poreamme? Noita nyky limot vois harraste auto tapahtumissa ohjata parkkipaikalle pelkän rumuuden takia.

    Tuossa autoon ei tarvis kuin etsiä alkuperinen keula maski.
     
  4. kotr

    kotr 3rd gear

  5. JnZm

    JnZm Gearhead

  6. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    Luulis että 4500 auton sais edes ilman takakontin koiran karvoja.... :wc:
     
  7. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niin ja plus se saatanan paha haju mikä jää siitä,kun jotkut idiootit kuljettelee koiria autoissaan :mad: :wc: ....Itse en henkilökohtaisesti ole ikinä ymmärtänyt sitä,että miksi koira pitää päästää autoon sisälle,enkä tule ymmärtämäänkään :-? ....Ei sitä koiraa tarvitse mukaan ottaa autoajeluille,ei! :lol: ....Välillä näkee esim kaupan pihassa,kun on koira autossa,ja ikkunat täysin huurussa....Voi vaan kuvitella,että mikä helvetimmoinen löyhkä on siellä auton sisällä :wc: ...
     
  8. Make.S

    Make.S Gearhead

    ...ei taida Reinoltsi omistaa koiraa, tahi lapsia?
    Autot on vaan kulkuneuvoja, harrastusautot tietystis erikseen.
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Niin myyppä tuollanen vaikka kuinka siisti niin raaka fakta että samalla hinnalla saa "kunnon" jenkkiä.
     
  10. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Koiraa ei ole,mutta lapsi on...Mutta noissa kahdessa kun ei ole mitään yhteistä :eek: (Koirassa ja lapsessa)...Ainakaan minun mittapuulla :-? ....Koirat ovat aina toisella sijalla verrattaessa ihmisiin...
     
  11. JnZm

    JnZm Gearhead

    Eikä ole edes ainoa STW, haastattelin kesällä cruisingeissa länsirannikolla muuan herraa joka piti vastaavanlaisesta autostaan juuri sen erikoisuuden takia. Eihän tuo ole valtaosalle väestä kummoinen, kutoskone eikä muotoilua juurikaan, ja se siitä hienon tekeekin! Ei tule nimittäin joka päivä vastaan. Itsellä olisi haaveena se Iron Duke-Camaro, 90-heppainen neloskone ja suorituskyky päätä huimaavaa... :rotfl:
     
  12. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    Mua ahistaa se housuun paskoneen lapsen haju autossa. Ja ne kurakenkillä potkitut jäljet selkänojassa. Ja räävityt ikkunat mihin pyöritetty räkäpalloja.
    Mul on koira ja lapsi. Ja kummatkin kulkee autossa. Mut jos myyn joskus autoni ni putsaan sieltä kyllä ne karvat ja räkäpallot ja kurat.
    Ja meillä arvostetaan koiraa ja lasta, eihän niitä muuten ois hankittu.
     
  13. karra

    karra Double Gearhead

    Mille haisee housuun paskottu? Mille haisee housuun paskonut lapsi? Mille haisee housuun paskonut lapsi autossa? Ei ole kokemusta :D ei herneitä nenään kuhan vaan kommentoin tässä :rotfl:
     
  14. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Jokainen kuljettaa omassa autossaan mitä haluaa, mutta kyllä fakata on että koiran hajun ja karvojen pois saaminen sisustasta voi olla hankalaa. Tuo oma Vokkelo oli toiminut koiravankkurina ja sisustan kunto oli sen mukainen (ehjä kyllä). Heti ostettuani pesin 2 x tekstiilipesurilla, mutta edelleen 2 v koirattomuuden jälkeen välillä lehahataa kun sopivan kostealla kelillä oven avaa. Ei ole lapsen haju vielä onnistunut peittämään koiran vastaavaa...
     
  15. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jep. Mulla oli yks peli missä koiraa pidetty takapenkillä, joka kerta kun ulkona oli kosteeta tuli autoon märän koiran haju simsalabim.
     
  16. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Porissahan vastaava buikkikin. En mäkään sillä etteikö olis hieno ja komia mutta hinta on kova siihen nähden mitä saa samalla summalla. Kaikista pikkujenkeistä kun ei edes vielä ota takeita viekö se juuri yhtään kasia vähempää.
     
  17. Patsi

    Patsi 3rd gear

    Ionisoinnilla lähtee epämiellyttävät hajut pois.
     
  18. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

    Onkos noi Väyryset koviakin viemään soppaa, kun myyjä jo ilmotuksessa myöntää että "auto on keittokone", vai onkohan peräti lämpöongelmia ?
    Ja onko toi konehuoneen kuva otettu jollain kalanpylly-objektilla, kun näyttää että kone ois vinossa?

    http://www.nettiauto.com/mercedes-benz/200/6964359
     
  19. Make.S

    Make.S Gearhead

    Nooh, ideana että kummastakin tulee likaa autoon, halus tai ei.
    Koiraa en kyllä penkille ottas pyörimään, saa pyöriä vojaakkerin tai audin peräluukussa, lapset kyllä paskasineen vaatteineen joutuu ottaa ihan auton penkeille.
    En edes hirveemmin jaksa noista käyttöautoista stressantua, kunhan toimivat.
    ...harrasteautot sitten onkin oma lukunsa...
     
  20. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Eikö kehtaa muksuja laittaa konttiin.
     

Kerro tästä muillekin!