Missä kaikki jenkkifarmarit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja ripe, 11.10.2009.

  1. Steve McQueen

    Steve McQueen 3rd gear

    Tämä on hyvä! Helpompi vaihtaa niitä sulakkeita kuin joka kerta ryömiä sinne alle nysväämään.
    Niitä sulakkeitahan voi palaa monta putkeen kun etsit vikaa.
     
  2. Ratrod34

    Ratrod34 Gearhead

    Ettei toi 16 olis just sama kuin nippelin 16 gaugen sulakejohto, olis niinku 1,3mm2 eli hyvinkin vois palaa jollain reilun 40A virralla poikki.
     
  3. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Tänään kapriisi saatu leimattua. Eilen kellon ympäri "työpäivä" auton kimpussa ja tänään muutama tunti päälle. Kotoa lähties tunnustelin että jarrut ehkä vielä puoltaa hiukan niin kävin paikallises rautakaupas hakemas kymppimillisen lenkin ja jarrunestettä ja yhytin hyllyjen välistä lähes puolitutun ukon et "voisit sä tulla painaa jarruu nii sais ilmattuu ton yhen pyörän". päästöt on yhä korkealla HC jotain viiden sadan paikkeella ja katastus ukko meinas että käy laihalla. Voisko se olla hieman vuotava egr, imupuolen vuotoja kun en ole mielestäni löytänyt. EGR:hän laihentaa seosta

    Edit: ei sais laskia mutta laskin juuri. auto maksoi 900€, ja korjauksiin on nyt menny semmoset 690€ ja vielä tulee meneen.
    Tähän mennessä tehty:
    - hitsuutettu / hitsattu rungosta: apusimpukan kohta, apukuskin puolelta takapyörän edestä se alamutka missä on on tukivarrenkohtakin. Kuskin puolelta etujousen kohdalle ulkopuolelle pala, taka-akselin taa n. 50cm pitkä pala rungon alapuolta.
    - vaihdettu alatukivarret puslineen (uudet) taa, toinen oli vääntyny aika lahjakkaasti
    - takajarruihin kengät, sylinterit, rummut, asennussarjat
    - normi öljy+filsu hommat kone + loota
    - jakajan kansi + pyörijä (tulpat ja johot oli entinen vaihtanu)
    - bensafiltteri laitettu kaasariin. joku atte kätevä oli poistanu filsun kokonaan.
    - etujarruletkut + kuskin puolen etujarruputki
    - front vacuum break
    - pakosarjasta-toiseen-pakoputkenosa
    - lambda
    - kickdown vaijeri

    lisäksi vielä:
    - ed omistaja vaihtanu alipaineletkut suurimmaksi osaksi
    - runkattu egr:ää puhtaammaksi
    - ryypyn lämpöputki, mikä ittu se on se putki imusarjasta ryypyn jousell, putsattu ja avattu, oli nääs aivan tukos.
    - efe-venttiilistä heivattu läppä mäkeen, oli juminu kiinni-asentoon ja nyt just ei ollu uutta efe läppää tippunu taivaasta mun syliin
    - hyllyssä odottaa käytetty pissapojan säiliö (tässä on joku bilhelvete tarvikemallin pussi-kusija), lämppärin kytkinpaneli, ynnä muuta pientä.

    Kyl tästä vielä varmatoiminen perheauto saadaan. :wink:
     
  4. pikkuVILLE

    pikkuVILLE 1st gear

    Chevy saatu taas toimintaan. Vedin ne ohjaamosta tulevat johdot sieltä tulipellin luota ylös ja jatkoin pätkällä johtoa. Siihen sitten väliin sellainen 2-paikkainen sulakerasia josta johdot sinne startin solenoidille. Sulakkeiksi laitoin 40A ja nyt ainakin toimii ihan niinkuin pitääkin.
     
  5. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Tuohon pitäis syventyä joskus. vois ihan piruuttansa tehdä saman homman jo etukäteen ennenkuin ne fusible linkit paukahtaa.
     
  6. pikkuVILLE

    pikkuVILLE 1st gear

    Jep, kyllä se viimeistään siinä kohtaa palkitsee kun pitäisi mennä pakkasessa sinne auton alle mönkimään. Omasta virityksestä ei nyt maailman kaunein tullut, mutta pääasia että toimii ja ehtiihän sitä hipostelemaan myöhemminkin.
     
  7. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

  8. SauliK

    SauliK Gearhead

    Näin laitoin omaankin farkkuun, startille vaan akulta virta ja sisältä solenoidin heräte. Loput virrat hyttiin suoraan akulta
     
  9. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    MIstäs arvon tohtorit on muuten hankkinu noita oven tiivisteitä näihin? Suhina käy hermoille
     
  10. 12345678910

    12345678910 Gearhead

  11. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos jollain pyörii ylimääräinen lukkomurikka niin saa tyrkyttää. Jos vähän aikaa vielä tulee plunta niin ei pääse mökille yksvetosella :mad: .
     
  12. pikkuVILLE

    pikkuVILLE 1st gear

  13. Holley

    Holley Gearhead

    Se kierre vaihtui milliseksi... mutta kun en muista vuotta!! 84 Caminossa siis M12 kierteillä ja varmasti Capricessakin. Varmista oikeasti tuo.
     
  14. pikkuVILLE

    pikkuVILLE 1st gear

    No perskele. Täytyy siis vaivautua etsimään se kierretulkki jostain kätköstä. Tai osaisihan ne varmaan rengasliikkeessäkin sanoa mikä kierre on jos veisi näytille yhden malliksi.
     
  15. Letku

    Letku 3rd gear

    Pistä nippelit.fi tepolle sähköpostia, kerro mitkä pultit haluat ja laita auton tiedot niin teppo saa varmistettua kierteen ja löytyykö ko pultteja.
     
  16. jariha

    jariha Double Gearhead

    meijän -90 mallissa on ainahi viel 1/2" kierre?? ei kellään/jollain oo nurkkiin jääny ehjä rekkarikilvenvalon kupua ja puhaltimenmoottorin säätönumiskaa? ois tarvetta, laita vaik yv? varmasti ehjä pyyhkijänmoottorikin kiinnostaa, ennenkun tilataan uusi :D
     
  17. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Jos jollakin on 3:23 välityksellä oleva lukollinen perä niin saa tarjota. Harrastefarkussa on 3:23 perä tehtaan jäliltä ja käyttöfarkkuun tekis mieli tiuhempaa välitystä kun täälä savossa oot aina joko ylämäessä tai sitten alamäessä ja joskus harvoin sekä-että, niin ja harrastefarkkuun haluais lukon että kesällä kumpikin kummi savuais
     
  18. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Tuli käynnisteltyä eilen ensikertaa marraskuun alun jälkeen, hyvin tuntui käyvän. Oli kosteudenpoistosoikkoon tullut pari litraa vettä eli kalsiumkloridi tuntuisi olevan toimivaa tavaraa tuossa käytössä.

    Pari kuukautta vielä kärvistelyä että tohtii ottaa käyttöön...
     
  19. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kai käytit koneen lämpöiseksi asti?
     
  20. Rooroo1

    Rooroo1 2nd gear

    Puolisen tuntia se oli käynnissä eli aivan varmasti lämpesi, samalla vähän siirsinkin ettei talon katolta tippuvat lumet voi osua autoon. Kun olisi isompi tuo talli...
     

Kerro tästä muillekin!