Syylarin korjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jarpat, 18.2.2015.

  1. jarpat

    jarpat 3rd gear

    Ihan aattelin, että jos vielä vanhan kunnostais, mutta onkosse ny nii, että ei kannata? Ainakin "Kinanen" näkyy jo lopettaneen ja itse asiassa ebayssa olis uutta tarjolla about 150 eur/kpl.

    Korjaako joku hesassa (/vantaalla) vielä näitä ja onko kuin kallista?
     
  2. W201

    W201 3rd gear

  3. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Vanhan kennotus, eli päätyjen väliin uusi kenno, hinta-arvio mainitusta jäähdytinkorjaamosta 550€. USPartsista Griffinin alujäähdytin 200€ ja sitten sen muokkausta jäähdytinkorjaamossa (toinen letkulähtö eri paikkaan) 130€. Epäyhteensopivalle joutuu lisäksi tekemään kiinnikkeet ja rakentelemaan letkut palasista ym. Ebaysta merkkikohtainen saattaa olla edullisin vaihtoehto.
     
  4. 455STW

    455STW Gearhead

    Eipä ihme että alusyylärit tekee kauppansa, jos korjaus on noissa hinnoissa. Onko kellään tuolta http://www.jaahdytinpalvelu.fi/
    viimeaikaisia kokemuksia?
    t. nimim. museoauton syyläriä tarttis elvyttää...
     

Kerro tästä muillekin!