-01 ram ilmastoinin purku

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja nasu74, 18.3.2015.

  1. nasu74

    nasu74 1st gear

    eli pitäis purkaa keula Dodgesta ottaa ilmastoinin kennosto ja putket pois mut millä putket lähtee irti.
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kai siellä nyt jotain muttereita/pultteja näkyy? Onhan järjestelmä tyhjä? Purkua lisää jos ei näy vielä.. Varoen, putket vääntyy helposti...
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

  4. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Joo, noin on SpringLock liitoksilla.
    Tarvii tuon oikean työkalun kukin putkioman kokosensa, muuten ei saa ehjänä auki.
     
  5. 4x4_76

    4x4_76 1st gear

    Mä olen aukonu noita liitoksia kuorma-autoissa käytettävällä nailonputkella, sellanen 15mm pätkä mikä halkaistaan ja pujotetaan putken päälle ja painetaan putkiliitokseen. Sit vielä kapea soiro mikä painetaan e.m nailonin jättämään rakoseen ellei satu olemaan sopivaa kokoa mikä menee putken päälle. Ite käytin muistaakseni 12x1 putkea, 16 putkessa oli jo liikaa seinämää ettei mahtunu liitoksen sisään.
     

Kerro tästä muillekin!