Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    olis pitänyt "vakiona" niin olis saattanut jollekin kelvata :lol: Vaikka noi kuminpoltto kilpailujen voitot kyllä herätti kiinnostuksen :lol: Mites? kyllä kait tosta on todisteet esim. pokaalit? :rotfl:
     
  2. piiparinen

    piiparinen Gearhead

  3. stroker56

    stroker56 Gearhead

    Kyllä.
     
  4. nakke

    nakke 3rd gear

  5. Herje

    Herje Double Gearhead

  6. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

  7. AVOAUTO2

    AVOAUTO2 3rd gear

  8. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Osta halvalla myy kalliilla. Joskus se toimii, joskus ei. Ostaa kalliilla ja myy vielä kalliimmalla. Tuo ei toimi juuri koskaan.
    Mielestäni myös tuo, että "perusautoon" laitetaan sitä ja tätä kymppitonnilla ja sitten yritetään saada ne myynnin yhteydessä takaisin työpalkan kera, on melkoisen epätoivoista. Sen takia varmaan suurin osa jääkin myymättömänä takapihalle. Enemmän kun on pakko saada, mitä itse on maksanut.
    Sitten vielä ihmetyttää se kun liike myy autoja, eikä anna niille mitään hintaa ilmoitukseen. (odotellen että joku pöhlö tarjoaisi 5x enemmän kuin auton arvo) Yksityiseltä tuon vielä ymmärtää ilman hintaa kun harvoin autoja myyvät. Että silleen...
     
  9. M

    M Gearhead

    Mä oon noita Autopolarin ilmoituksia jo pitkään. Useasti ollut myös myynti-ilmoitus, jossa sitten teksti MYYTY tai ajan itse. Hinnat on Patrosella myös karannut näköjään.

    Tässä vielä loistava esimerkki sarjassamme en tiedä paskaakaan mitä myyn, mutta arvon jotain sinne päin... Sportvan, Transporter... http://www.nettiauto.com/chevrolet/sportvan/7137187
     
  10. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Neliovimuskeliperheauto... :)

    http://www.nettiauto.com/buick/wildcat/7135186

    ...mutta eikö tuota öljypönttöä olis vaikka peräkonttiin tai nurkan taakse voinut laittaa kun kuvia otettiin?? ...heti tulee mieleen kysymys "syökö kone öljyä?...."
     
  11. piiparinen

    piiparinen Gearhead

    Näyttäis olevan Valvolinen Maxi life pönttö jota mainostettiin,"paljon ajetuille autoille"... :D
     
  12. jarikoi

    jarikoi 2nd gear

    hyvä laikka-avo aihio.
     
  13. pas2

    pas2 Gearhead

  14. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Ei uskois, että tässä maassa on kuulemma maailman huippua oleva koululaitos...

     
  15. pas2

    pas2 Gearhead

  16. Peeaa

    Peeaa Gearhead

    Niinpä! Ittellä ei koulutus riitä tulkitsemaan tuota myyntitekstiä. Lienee jonkun ulkomaalaisen käden jälkeä....?
     
  17. kolli22

    kolli22 2nd gear

    Ohi otsikon, mutta häiritseekö ketään muuta nuo huutokauppa.com:ssa olevat kun niissä on järjestään kaikissa teksti: "myyjä pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä korkeis tarjous"? Eiks huutokaupan idea ole juurikin se että se myydään korkeimman tarjouksen tehneelle ja that's it? Minusta tuollainen pitäisi lailla kieltää, jos laittaa tavaroitaan huutokaupalla myyntiin...
     
  18. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Kyllähän toi häiritsee, mutta onhan toi ihan normaalia ulkomaillakin nykyään. Esim. Fast and loudissa ne usein kysyy, haluuko ne ottaa rajan pois, jos ei ole ylittynyt. Tiedä sit olisko se parempi jos olis vaan alkuhuuto, mitä sit pitäis miettiä sen mukaan et houkuttelee vielä huutajia?
     
  19. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Prosenteista en tiedä, mutta on livenä todella siisti ja hyvin tehdyn oloinen. Ja taitaa nykypäivänä olla jo harvinainenkin.
     
  20. Ana67

    Ana67 Gearhead

Kerro tästä muillekin!