O:70 B koppaseen nopea ohjaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja repman, 3.5.2015.

  1. repman

    repman 2nd gear

    Hakusessa ois 70 B koppaseen nopea ohjaus, tällä hetkellä tehostettu mutta tarkoitus muuttaa manuaaliksi. Myös vinkit tervetulleita, elikkä tartteeko vaihtaa koko rattipylväs vai löytyykö joku fiksu/ valmis jatko, vai tartteeko vaan tehdä?

    -Mika

    0406893344
     
  2. leatherjacket

    leatherjacket 1st gear

  3. repman

    repman 2nd gear

    No niin tietysti, katselin kyseisen firman korjaussarjoja/ nopeaa matoa manuaali simpukkaan mutta eipä sattunut jatkopala silmään :D .

    Kellään kokemuksia kyseisistä sarjoista ja kumpaa kannattaisi laittaa 16:1 vai 20:1 matoa, onko isokin ero orkkikseen ja keskenään?
     
  4. Kähmy 545

    Kähmy 545 Gearhead

    Ei tarvi jatkopalaa, itse rattiakseli on kaksi sisäkkäistä putkea,
    Kolarihommien takia.
    Ohjaus pylväs palasiksi ja vevyttää rattiakselia,
    saattaa olla lujassa ruosteen takia.
     
  5. repman

    repman 2nd gear

    No niin, pylväs palasina ja sieltähän tosiaan löytyi jatkoa vaikka millä mitalla. Kiitti vinkistä :wink:
     

Kerro tästä muillekin!