400cid päivitystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Hawk, 4.12.2014.

  1. Hawk

    Hawk 3rd gear

    Tarkoitus olis laittaa tohon uus imusarja, tuollainen nelikurkkuinen ja uus kaasari. Onks kellään kokemuksia ja mitkä olis hyviä osia ko. projektiin? Hyötyjä ja haittoja?!
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

  3. Hawk

    Hawk 3rd gear

    Thanks! En kyl ollut ajatellut tuota nokkaa vaihtaa. Tuo imusarja näyttää löytyvän us-partsissa.
     
  4. Karpots

    Karpots 3rd gear

    Jos siinä on orggisnokka niin vaihto on kyllä paikallaan. Ei pelkkä kaasarin ja imusarjan vaihtaminen muuta saastemääräysten takia kuohittua moottoria oikein mitenkään.
     
  5. Hawk

    Hawk 3rd gear

    Jaa! En tuotakaan ollut ajatellut. Kyseessä siis vuoden ´72. Taitaa käydä niin että rahat loppuu taas kesken tätä päivittämään.
     
  6. kalle39

    kalle39 1st gear

    Mulla löytyy m400 koneeseen holleyn yksitaso imusarja, jos tarvetta? Tavallinen 351c imusarja ei istu kunnolla m400 konees päälle. Löytyis myös 750cfm vacuumi kaasari hyllystä (kannattaa putsata seissyt kauan)

    0407321170 / Kalle jos kiinnostaa.
     
  7. Hawk

    Hawk 3rd gear

    Tattista vaan, mut uus kaasari (edelbrock) on jo kiinni ja päädyin nyt siihen että en ala tuota sen enempää päivittämään tässä vaiheessa.
     
  8. Subbe99

    Subbe99 3rd gear

    351c imusatsin saa kiinni kun hommaa ne sovitelevyt kannen ja imusatsin väliin. ;) Tosin maksaa walley panin kanssa noin 300 taalaa.
     

Kerro tästä muillekin!