Kommentteja Jenkkiautoista...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mr.Speed, 24.5.2003.

  1. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    no mä ihmettelinkin ku yks oleg vaan nauro tolle jutulle kun kerroin, aatteli että tsuhna ei o taaskaan lukenu käyttöohjetta...

    Mulla vois olla noita hanoja sit kotopaikalla ku faija dyykkas töistä romuun mennyttä tavaraa, kun noita purkivat kukonmuruiksi ja ehjäsivät.
     
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Mulla kun on suburbanin sivuikkunassa Kojo Powerin mainostarrat ja jokunen kirjain puuttu,niin tänään paikallisen citymarketin parkkiksella tuli vanha mies jutustelemaan ja tokaisi että onpa astuttajalla iso auto!Piti hiukka miettiä mitä gubbe tarkoitti :rotfl: :rotfl:

    [​IMG]
     
  3. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

    ukon impalaan oli ilmestyny takaikkunaan sydän ja v8 ( 8 oliv:n sisäl oikeeoppisesti).
     
  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Oli vissiin koululaiset katsoneet youtubesta vanhoja kummeleita tai jotain, kun yksi päivä poika tuli koulusta ja kertoi, että siellä kerrotaan vitsejä dodge aspenista. Meinasi, että pitäisi jostain löytää semmoinen kasiversio ja käydä vähän pihalla pyörittämässä.
    No en taida näillä tuloilla pelkästään siihen tarkoitukseen alkaa aspenia etsimään.

    En tiedä oliko kannanotto vai niitä käteviä viritelmiä mutta lauantaina on tainnut joku käyttää minun jeeppiä pullonavaajana, kun takaluukun tiivisteen päällä oli korkkeja ja antenni alhaalla.
     
  5. JOVA82

    JOVA82 1st gear

    Jos mulla ois toimiva motti, ja välimatka ois kohtuullinen ni voisin ihan piruuttaan tulla vetää vähän kumia katuun... Jostain vaan pitäs saada toimiva kone kun nykykunnossa tota ei oikein uskalla käyttää lämpimäks asti. sen verran puskee jäähytinnestettä jostain imusarjan ja lohkon välistä.
     
  6. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Eli nyt 8 aspenin omistajat paikanpäälle :) saadaan koululle puhuttavaa.
     
  7. Mutku

    Mutku Gearhead

    Tampereen cruisinki huhtikuu 2015, noin klo 21.00 lauantai-iltana siellä Stockkan lähellä pornokaupan kulmilla kuultua:

    - "no ei se toikaan oo paskempi"

    Arvion antajina nuorisojoukko, joka juuri oli kait arvioinut edelläcruisaavaa avokasta Bel-Airia.

    Meillä alla ´69 Charger.
     
  8. vanahanaama

    vanahanaama 2nd gear

    Äiskä 54 buikcista, oot kyllä taas hirveen työmaan hommannu tuohon pihalle, tuo ulkoasukin ihan kauhee.
    Minä: Täh? Ulkokuori on valmis ja ajokuntoinen peli.

    Vissiin patina ei kaikille kelpaa?
     
  9. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Maasturia haluis yks herra vaihdossa ja oli tarjottu jotain "vitun Exploreria ja saatanan blazeria vaihdossa." Kuulemma 80-luvun pajeroa nyt menossa katsomaan kun ne on kovia pelejä. Mistään superoffailusta ei edes kyse.

    Onneks mielipiteet tuollasia niin ties vaikka se vitun explorer ilmestys taas talveksi omaan pihaan. Vitutti kyllä ajaa sillä kun oli hiljanen, ilmastoitu, ok tehoinen ja vittu kun ei juuri yli kymppiä vienyt bensaakaan.


    Samaten naureskeli moni kun 500km päähän lähti oldsi että millä se muka kestää? Miksei kestäs kun on tekniikka tip top. Ja perillehän se oli vienyt.
     
  10. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    ^Ne vanhat Paherot ja HJ:t on kyllä sellaisia traktoreita, että huh huh. HJ:ssa kestää tekniikka aika paljon, mutta kun ne on kaikki miljoona ajettuja, hevosmiesten huoltamatta jättämiä. Pajerot ei kai kestäneet edes uutena mitään ihmeitä? Onneksi ruoste on siivonnut nuo paskat pois liikenteestä.
     
  11. 1320

    1320 Gearhead

    Tampereella viikonloppuna näyttelyn yhteydessä kävin syömässä Tammelan Torin yhteydessä olevalla Grillillä. Siinä kun kävelin takaisin autolle ja lähdin jatkamaan matkaa takaisin näyttelyn parkkikselle, niin joku viereisillä portailla istuneista jätkistä huutaa "Siinä se Muskeliauto nyt lähtee niin äkkiä ettei ehdi kuvaa ottamaan" tai jotakin vastaavaa. :lol:

    Hauska oli kun Hot Rod & Rock Show Iltabileisiin mennessä pistin auton parkkiin Pakkahuoneen takana olevalle torille ja siihen tuli joku kaveri sitten ihailemaan autoa. Kyseli mikä moottori ja saako nähdä. No raotin sitten peltiä sanoen että alkuperäinen ja likainen motti siellä vaan on. "Tuolloin tehtiin vielä näitä yksinkertaisia moottoreita joissa oli hirveästi tehoa".

    Autona oli siis 1960 Impala alkuperäisellä 170 HP 283 SBC:llä ja PG:llä. Eipä tuota nyt hirveäksi Muskeliautoksi voi kehua eikä koneessa nyt ihan järjettömästi sitä tehoakaan ole... :rotfl:

    Tämä samainen moottoria ihaillut kaveri sitten sanoi kuinka hänen kaverin '65 Bel Air oli kulkenut moottoritiellä 300 KM/H. Hieman rohkenen epäillä tuota, mutta...

    Mukava kaveri kumminkin!


    Ja tämä nyt ei ole varsinainen kommentti, mutta hauska juttu kuitenkin, kun pari viikkoa sitten pari eläkeläismummoa peukutti oikein runsaasti kun ajoin ohi. :lol:
     
  12. sutki

    sutki 1st gear

    Tänään vasta tuli ekan kerran joku tuntematon sanomaan että ei toi taida paljoa bensaa viedä :D . Tutut nyt on aina kysellyt mitä toi vie. Hyvä kun pysty vielä sanoon takasin että joo ei tää vie yhtään bensaa tää on dieseli kun kyseessä GMC sierra 6,5td.
     
  13. isoatlas

    isoatlas Gearhead

    Käytin eilen Novaa katsastuksessa, niin heti kun ajoin auton halliin niin inssi sanoi, että onkos tämä joku suvun perintökalleus...ei antanu edes leimaa, jäi sitten vappuajelut suorittamatta.
     
  14. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Eilessä ehtoona Mirkkua murskeen tieltä siirrellessä tien varteen meni joukko pikkupoikia ohi ja joku kaiketi ihasteli 360 soundia ku toinen tokas tuhahtaen toiselle:"Toi on halpa-auto!"

    Tokaisijan vanhemmilla -00 V40 ja joku riisikuppi, kalliita????
     
  15. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Eilen ku olin töistä lähdössä ja lämmittelin konetta et pääsee liikkeelle ilman hirveetä nykimistä (joku repiny ryypyn kuikkaan), ni pari jotain ehkä n.14v. jantteria pölähti pyörien kanssa viereen, ja toinen rupes kyselee, et "onks tää kuutos-valtteri?" Joo onhan tää. "Onks kuusvitonen?" No, onhan se. Jo eka kyssäri veti vienosti ihmetyksen puolelle, kysyjän iän huomioiden, ja toinen loksautti jo melkein leuan lattialle meikäläiseltä.

    No paljastui että tän kyselijän isällä on kuulemma mettästä pelastettu '67 FuryIII 4D (en muista oliko peräti HT), mikä on mattamusta ja liekit keulassa. On kuulemma sen verran patinoituneessa kuosissa, ettei ole vielä viittitty maalata uusiks.

    Jos joku od:lainen tunnistaa itsensä/jälkikasvunsa, niin hyvin koulutettu. Ainakin näin pikaisen jutustelun perusteella...
     
  16. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    noin 60vuotias äijä bensaasemalla morjesti viereiseltä mittarilta ja kommentoi että "jäikö aseman säiliöihin vielä bensaa kun tankkasit tuon"

    -juu jäihän sitä, ei tässä pelissä ole kuin pieni alle 60litran tankki..

    "jaahaa.. sehän onkin siis joku kisa auto."

    sitten hänen puhelin soi joten en kerinnyt oikaisemaan että se on vakiona sellainen vaan moikkasin vain ja lähdin vakioautollani nätisti tyhjäkäynnillä rullaamaan pois paikalta. pitää säästää sitä seolta haettua kisabensaa hieman ettei heti lopu. :)
     
  17. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Olin viime kesänä lähdössä Dusterilla liikenteeseen ja yleensä tarkistan öljyt, jäähdytinnesteet, laturin hihnan, yms. ennen kuin lähden harrasteautolla liikenteeseen.Tuumailin siinä että öljyä vois vähän lisätä ja olin sen öljypöntön kanssa siinä heilumassa kun siihen juoksi sellanen about 5-6v. poika joka huusi isälleen: "Isi, isi miksei meillä ole tollasta amerikan rautaa!?" Isä siihen sitten tokaisi, että: " "Ei niitä kannata ostaa, kun niitä näköjään täytyy huoltaa."

    Niinhän se menee. Kannattaa ostaa vaan noita uudempia autoja kun niitä ei tarvitse edes huoltaa.

    Amerikan autoista näyttää vaan kommentteja riittävän. Enpä olis arvannut että ketju keräisi 375 sivua ja yli 5000 viestiä... :eek:
     
  18. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    Kävin hakemassa just Dusterilla muksun päiväkodista ni joku vekara huus mulle että "toi saastuttaa luonnon!"
    Mä tyydyin vastaamaan sille että"hyvä ettei noi lentokoneet sitä tee"

    Hyvin on aivopesu alotettu jo viisvuotiaalle.
     
  19. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Jonkun kerran olen ollut HJ:n (sellaisen jossa oli takana pitkittäispenkit) kyydissä ja pikkumatkan ajanutkin. Ihan sivistyneeltä peliltä se tuntui, kevyt ohjaus ja kun oli erillisrunko niin oli yllättävän hiljainen ja tasainen kyyti. Ei ainakaan paljon huonompi kuin uusissa japanilais-citymaastureissa.
     
  20. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Luonto -sehän kasvaa takaisin.
     

Kerro tästä muillekin!