Ford Crown Victoria

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ford F350, 26.9.2004.

  1. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Onkohan suomessa uudempi korisia autoja n.v90 uudempia.Käyttö kokemuksia ym tietoja kaivataan.Olisi aika hauska perheauto ainakin p71 mallina.
     
  2. Ahti

    Ahti 3rd gear

    Vuonna -97 oltiin kavereiden kanssa Jenkeissä ja vuokrattiin tollanen Crown Victoria. Ajettiin sillä kaksi viikkoa ja pirusti maileja. Auto oli ihan uudenkarhea sillon. Ihan hyvin kulki ja ihmeen pienellä bensalla. Ei oikeestaan mitään moitittavaa ajoltaan..no ehkä ohjaustuntuma oli vähän epämääräinen ja eihän se kuitenkaan mikään kilpuri ole.

    Ei vaan taida olla oikein Suomessa tarjolla näitä..?
     
  3. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Ei olisi jenkeissä pahan hintaisi.Varsinkaan vanhat poliisi autot.Tekniikka on aika perus vahvaa. Moottorikin aika nykyaikainen 4.6l v8.
     
  4. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Kyllähän noita jokunen on suomessa, mutta myytävänä ei ole pahemmin näkynyt. Lauantaina näin yhden hopean tällaisen pohjois pohjois-karjalassa :)
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tosiaan jos tarkoitatte näitä tuoreempi korisia, niin ainakin USA:n suur lähetystöllä oli muutama vuosi sitten tällainen. Vuosimalli tosin oli ehkä jo tämän vuosituhannen puolelta.
     
  6. 225cid

    225cid 1st gear

    En ole ite ajanut, mutta oon ollu useammankin tommosen taxin kyydissä amerikassa. :D Ja ihan hyvin se tuntu lähtevän, kun kerran taxikuski paino reippaammin kaasua ja kumit vaan vinkuvat. :soosoo:
     
  7. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Muutama vuosi (n.6 ehkä) sitten oli entisellä työpaikallani yksi pinnoitussysteemejä asentava firma keikalla ja sen linjan yhdellä asentajalla oli tuollainen hopean värinen Ford. En muista firmaa, enkä omistajaa. Tais olla Tampereelta päin kotoisin. Pitkä mies kun oli, niin ei huolinu muuta kuin jenkkejä.

    Hieno peli tuolla uudemmalla keulalla ja punaisella sisustalla.
     
  8. finmower

    finmower 1st gear

    Viimeviikolla olin Pohj.Dakotassa, oli useita Growneja ja Lincolneja
    myynnissä, hinnat 1000-5000 USD, näytti osittain hyväkuntoisiltakin.
    Ittellä oli myös vuokralla muutama vuosi sitten, hiukka tuntui leijuvan
    mutta herrasmiesauto. Hiljainen ja tilava, ihmeen vähällä bensiinillä kulki.
     
  9. jakeman

    jakeman 1st gear

    Crown Victoria

    Joo, toissapäivänä katsastettiin taas pitkän seisonnan jälkeen ja eilen ruuvattiin talvinakit alle, Ford Crown Victoria -92 4.6 bensa.

    On kyllä loihakka peli ja mukava kyyti.

    -jake
     

Kerro tästä muillekin!