Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    jänskä juttu se sakemannien ranskalaispanssarivaunut lapinsodassa
     
  2. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Onhan Suomi-kp koeajettu Bolivian ja Paraguayn sodassa Gran Chacon,ssa 1932-1935 eli on sillä taistelumaterialla aina käyttöä hankintatavasta riippumatta.
     
  3. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Uuh...iso coupe Datsun... Tommosen mä tarviin.
     
  4. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Älä muuta sano,upea Ratsuni ja aika harvinainen jenkkipelti pitää olla tuon rinnalla että yhtä paljon säväyttäisi,puhumattakaan miten takuuvarman vaikeaa tuohon on saada osia ja vielä just oikeaan vm+väriin passeleita.. :eek:

    Paljon on kaveri rahaa polttanut kuin aikaakin tuohon,kumma ettei Australiasta tuonut/tuottanut moista kun sinne niitä enempi meni ja kuntokin säilyy pidempään hyvänä.

    Ratinvaihdon oikealta vasemmalle olisi helpommin järjestänyt kuin koko lahon auton entisöinnin.

    Onhan noita kaikenmoisia hienoja USA tyylin japskeja enempikin tehty niin Tojotalta,Datsunilta,Isuzulta ja Mazdalta,eipä ole nähty kuin TM kuvissa silloin joskus...niissäpä olisikin päänvaivaa värkätä ja entisöityinä varma harvinaisuus kuin katsemagneetti.

    Toinen mielenkiintoinen juttu oli tuon varastoon unohtuneen Cadillacin elvytys.
    Toisilla näköjään tuota omaisuutta enempi kuin muistaakaan jos noinkin pieni esine unohtuu tai muuten vaan hyödytön unohdettava :oops:

    Hyvinkin tulee mieleen aika kun kylän raitilla,kadunvarsilla tai ihan liikenteessä näkyi ihan tajuttoman upeita "California"autoja jotka ostettu markoissa "kahdenkympin ja neljänkympin"väliin ja sitten ne pikkuhiljaa ajettiin ruttuun,loppuun tai laulettiin suohon,loppujen mennessä kait Ruotsiin,Norjaan ja jopa USA takaisin...liekö kellareissa/talleissa tomun peitossa miten paljon moisia ja missä kunnossa yhä,onkin mielenkiintoinen "arkeologinen" kohde jo nyt.

    Hinnat vaan nykyään esim moiselle Cadylle on semmoiset ettei unohdu ihan niin herkästi kerrostalon pihaan vuosiksi,varastoon saati tunkion viereen...riippuu toki lomsasta :rotfl:
     
  5. barfly

    barfly Gearhead

    Syksyllä ilmestyy uusi Pahkasika.
     
  6. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Muistaako joku nähneensä juttua 73-79 Civicistä Mobilistissä (tai jossain muussa lehdesä)??
     
  7. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Mielenkiintoinen Valtterijuttu tulossa 8)
     
  8. Ranex

    Ranex 3rd gear

    just selasin läpi, ei nyt yksikään juttu koukuttanna niin että ois pitännä läpilukean, mutta missäs on etukannesta "K.L.B" teksti, vai eikö perustaja ole antanut laitaa, kun kannenasu on liian hotrottimainen?
     
  9. impala67

    impala67 Double Gearhead

    mobla osaa ällistyttä ja yllättää. lehti uudistui taas. pakko sanoa että taas tykkään, sisältö jenkkijeesjutuista huolimatta täyttä sataprossasta moblaa. pitkällinen lentsikoiden esittely alkaa purra. ne alkaa kiinnostaa vaikka ennen aina hypin yli
     
  10. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Selaisin äsken ja Valiant sekä Morane-artikkelit vaikuttivat siltä, että joutuu lukemaan ajatuksella. Molemmat aiheet kun ovat ennestään tuttuja.
     
  11. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Ylivoimaisesti huonoin numero kymmeneen vuoteen.Kansi oli myös karmean näköinen entiseen verrattuna.Morane juttu oli ihan ok.Pettymys...on sana joka ei yleensä liity Mobilisti-lehteen.
     
  12. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    Vaikuttaa taas hyvältä vaikka vasta räyskälä juttu luettu ja pääkirjoitus asiaa niinkuin aina ! Hyvä Mobilisti aina yllättyy kuinka hyvää lehteä osaatte tehdä.
     
  13. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Hyvältä vaikutti tuo uusinkin numero.
     
  14. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    En löytäny mainintaa mörkö moranesta ko jutussa...
     
  15. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Sivulta 72.
     
  16. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Re: Uusi Mobilisti lehti...

    Jäi Morane-artikkeli sittenkin vähän ohueksi.
     
  17. challenger-70

    challenger-70 Gearhead

    Niin jäi...
     
  18. voittol

    voittol 2nd gear

    Tutustuin Seniori-mobilistiin , maksoin itteni kipeeksi (12 euroo) mutta lehti oli kyllä enempi meikäläisen kaipaama puuttuva lenkki entisajan ja nykyajan väliin ,enemmän kuin muut alan lehdet, siinä oli niitä vanhoja Breemerin keksimiä teknisiä asia virheitä joita ei oikeessa mobilistissa ole enää vuosiin näkyny ja muutenki....
     
  19. BBC

    BBC Guest

    Jykän Valtteri on hieno ja juttu myös. Yleensäkin koko drag teksti. Olisi olettanut että jo olemassaolevat ns. jenkkiautolehdet tekisi tuommosen hienon jutun, mutta eivät ehkä ole ymmärtäneet, että historia on kaiken perusta ja drag racingissa voi jo suomessa puhua historiasta,...

    No, juttu oli mobilistissa ja vielä kotiläksyt tehty toimituksen osalta hyvin niin kuin aina mobilistin kohdalla.

    Tosin Lehden ulkonäkö on liian hiteck, siitä en pidä ja jotenkin mennyt muutamassa vuodessa liian "nopealukuiseksi", mutta silti tilaan sen, eihän tuo vajaa satanen vuodessa ole kustannus.
     
  20. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Tuossa kun uusin Mobilisti lojui pöydänkulmalla ja kotiin tullessani ohimennen kauempaa vilkaisin, niin tuli jotenkin mieleen Hot Rod-lehti, joita ensimmäisiä ostelin 80-luvun alussa. Mun mielestä kansi sopii oikeinkin hyvin tuohon teeman.
     

Kerro tästä muillekin!